ALONSO'S PLACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALONSO'S PLACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.367.533

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 31.07.2014 14392-0337-006
29/07/2013
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tei4t'ij`'

I :..'bjs~(

re?t`m.Î ~Ieili ~miii

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

RECHTgAtélK V1el KOOPr:;:N,"ia

1 -07-.3

.3

Mevr. Borkyte Beata dhr. Diaz Y Nofuentes Esteban

Zaakvoerder Ontslagnemend zaakvoerder

Ondernemingsnr : 0849 367 533

Benaming

(voluit) : ALONSO'S PLACE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STARTER

Zetel : NICOLAYLAAN 47 - 3970 LEOPOLDSBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2013 besliste om:

- dhr. Diaz Y Nofuentes Esteban te ontslaan als zaakvoerder. Er wordt hem volledige décharge verleend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

04/06/2013
ÿþ Mud Ward it.i

Lass ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

d

1 083926*

Rechtbank van koophandel

2 '1 MEI 2013

tnH GSfféT

Ondernemingsnr : 0849 367 333

Benaming

(voluit) : ALONSO'S PLACE

(verkort)

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STARTER

Zetel : NICOLAYLAAN 47 - 3970 LEOPOLDSBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 12 oktober 2012 besliste om:

dhr. Diaz Y Nofuentes Esteban (N.N. 591204 259 71) wonende te IJzerlei 25 - 3970 Leopoldsburg, aan te stellen als zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Mevr. Borkyte Beata

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305207*

Neergelegd

05-10-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849367533

Benaming (voluit): Alonso's Place

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Starter

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Nicolaylaan 47

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Marc SWOLFS te Houthalen-Helchteren op 5 oktober 2012, te registreren blijkt wat volgt :

Oprichter

Mevrouw BORKYTE Beata, van Litouwse nationaliteit, geboren te Kauno (Unie d. Socialist. Sovjetrep.) op acht maart negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 3970 Leopoldsburg, Ijzerlei 25

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Starter

Naam : Alonso s Place

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Nicolaylaan 47

Duur: Onbeperkte duur

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Restaurants van het traditionele type.

- café-restaurants (tavernen)

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in fritkramen, hotdogstalletjes, enz.

- Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants.

- De verkoop van dranken voor in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door café s, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

- De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

- De organisatie van loterijen, lotto s pronostieken, weddingschappen, enz.

- De exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd worden.

- Het onderhouden, bouwen, aan- of verkopen, huren of verhuren van amusementsspelen, behendigheidsspelen, distributie automaten en van alle gelijkaardige toestellen die wettelijk mogen geplaatst worden in cafés en openbare plaatsen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen. Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuursmandaten ervan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één euro (1 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot en al dan niet bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, behoudens eventuele beperkingen daaromtrent in zijn benoemingsbesluit.

Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meerdere commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meerdere commissarissen te benoemen.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand februari om elf uur dertig (11u30). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om elf uur dertig (11u30).

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Bestemming winst - reserve

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw BORKYTE Beata, van Litouwse nationaliteit, geboren te Kauno (Unie d. Socialist. Sovjetrep.) op acht maart negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 3970 Leopoldsburg, Ijzerlei 25

Bezoldiging zaakvoerder

De aldus benoemde zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor de toekomst geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de in de statuten voorziene datum van het jaar tweeduizend veertien.

Overname verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen en activiteiten overneemt aangegaan namens de vennootschap in oprichting sedert 2 oktober 2012 onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap CORTHOUTS te 3582 Beringen, Bredonkstraat 36 om, gezamenlijk of afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen die tengevolge van de

Luik B - Vervolg

akte zouden nuttig of nodig zijn met betrekking tot de diensten van ondernemingsloketten, kruispuntbank voor ondernemingen en/of BTW.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Swolfs

Tegelijk neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALONSO'S PLACE

Adresse
NICOLAYLAAN 47 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande