ALVIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALVIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.938.258

Publication

30/12/2011
ÿþf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f&

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandei ta TONGEREN

1 9 2.2- 201 e...,

De Hoofdgriffir,riffie

Ondernemingsar : 0460.938.258

Benaming

(voluit) : ALVIBO (in vereffening)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Jan Rosierlaan 45/1 - 3620 Lanaken

Onderwerp akte : VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Op maandag 12 december 2011, werd een buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden in de maatschappelijke zetek van de vennootschap. Op deze vergadering werden volgende beslissingen genomen:

1. De vereffenaar, Dhr. Kelchtermans Bjorn, heeft een verslag opgesteld over de vereffening van de vennootschap.

Hieruit blijkt dat alle activa en passiva van de vennootschap gerealiseerd zijn en dat alle passiva van van de vennootschap betaald zijn. De afrekening van de vereffening werd goedgekeurd.

2. De vereffenaar, Dhr. Kelchtermans Bjorn, werd ontheven van zijn mandaat van vereffenaar en er wordt hem volledige kwijting verleend.

3. De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de bvba ALVIBO definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en bescheiden voor tenminste 5 jaar worden bewaard door Kelchtermans Bjom, vereffenaar, op zijn woonplaats, Vliegveldlaan 142 te 3800 Sint-Truiden.

5.De vergadering stelt vast dat er geen enkele bezoldiging is toegekend aan de vereffenaar dhr. Kelchtermans Bjorn vanaf het moment van aanstelling tot het moment van definitieve vereffening.

6. De algemene vergadering meldt expliciet dat er geen sommen en waarden zijn die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren. Er zullen dus geen sommen gestort worden in de deposito en consignatiekas omdat alle activa gerealiseerd zijn, en alle passiva aangezuiverd zijn.

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

De vereffenaar,

Kelchtermans Bjorn,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

hehouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11197346

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

19/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 13.09.2011 11544-0116-014
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.08.2011 11455-0126-014
17/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Voor ~tl~AI~I~~p9tlP1 I111

behoud *iiooesai*

aan he

Betgisc

Staatsbl





Ondernemingsnr : 0460.938.258

Benaming :

(voluit): ALVIBO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 45/1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : ontbinding

s Î

I Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Emmanuël BOES geassocieerd notaris te Lanaken, op l !twintig december tweeduizend en tien dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten '

I van de besloten vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid "ALVIBO", de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

1 Eerste besluit  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de I bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

i De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de heer Jean VANDERHAEGEN, voor VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3500 Hasselt, !Gouverneur Roppesingel 83, luiden letterlijk als volgt:

in het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van ALVIBO BVBA , met maatschappelijke zetel te B  3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 45 bus 1, een staat van actief en passief per 30 september 2010 opgesteld, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 257.673, 74 EUR en een netto-actief van 220.614, 7?EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, en onder voorbehoud dat de kosten van de vereffening niet werden opgenomen in de staat van actief en passief, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat !

= een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van

30 september 2010.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 8 december 2010

Tweede besluit  Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen

vanaf heden.

Derde besluit  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

l zaakvoerder, de eer KELCHTERMANS Roger, van rechtswege ontslagnemend zijn.

LVierde besluit mBenoeming vereffenaar _bezoldi ging_































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voor- Luik B - vervolg

hehoudon De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar: de heer j KELCHTERMANS Bjbrn.

aan het Viifde besluit - machten van de vereffenaar

`~eTgisc~i De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast.

Staatsblad De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, I zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek l van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar I een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, del I uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie I overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het j Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde I griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde besluit - statutenwiizigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan tel passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt en de invoering van de euro.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van de tekst van artikel 1 door volgende tekst: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening en draagt de naam ALVIBO in vereffening". 1- vervanging van de tekst van zowel artikel 3 en artikel 4 door volgende tekst: i De vennootschap bestaat sedert twintig december tweeduizend en tien enkel nog voor haar l vereffening.

1- schrapping van de artikelen 18, 19, 20, 21, en 22, van de statuten, en vervanging dezer door een I nieuw artikel 18 dat luidt:

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de I volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

- en een nieuw artikel 19 dat luidt Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd F voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (get. notaris Emmanuël BOES)

Samen hiermee neergelegd:











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





























Voo r-

behoucktn

aan het

Staatsblad

}

I L

Luik B - vervolg

afschrift van het proces-verbaal van de vergadering

verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor (incl staat actief + passief)

gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 27.08.2010 10468-0412-015
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 20.08.2009 09615-0215-015
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 21.08.2008 08610-0265-014
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 09.07.2007 07380-0339-014
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 13.12.2005, NGL 28.12.2005 05921-3108-015
15/03/2005 : HA096773
24/12/2004 : HA096773
19/12/2003 : HA096773
16/12/2003 : HA096773
17/01/2003 : HA096773
25/12/2001 : HA096773
21/12/2001 : HA096773
11/01/2001 : HA096773

Coordonnées
ALVIBO

Adresse
JAN ROSIERLAAN 45, BUS 1 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande