AM TO PM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AM TO PM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.012.711

Publication

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 21.10.2013 13636-0329-011
10/07/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

Mis In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc bette

aar

Belg Staal

flhII II II II II IIU 01

*iaiaioia*

Id

Ondernemingsnr : 0890.012.711

Benaming (voluit:) : Am to pm

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geraetsstraat 18 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp(en),akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist om vanaf 07/06/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Binnenveldstraat 9 te 3590 Diepenbeek.

Laureys Wouter

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþ moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI 1H11fl 11H 11li1l1 11 flVIVIV

Ondernemingsnr : 0890.012.711 Benaming

(voluit) : QUIPU

I RECHTBANK VAN KrJ(lP?1ANDFl.

á 3 tl07- 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Geraetsstraat 18 bus 6

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - OMZETTING - KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG - BENOEMINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 10 juni 2011, geregistreerd 7 bladen zonder verzendingen te Hasselt 1 ste kantoor op 23 juni 2011, boek 782 blad 94 vak 08. Ontvangen: 25,00 EUR. De e.a. inspecteur (get.) Mia Coenen.

Blijken de volgende beslissingen:

1/De vergadering beslist de naam "QUIPU" te vervangen door de nieuwe naam: "AM to PM".

2/De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2011, of ten laatste drie maanden vôôr heden.

Zij hoort tevens het verslag van mevrouw Anne Vanstraelen te Machelen, externe accountant.

De conclusies van het verslag van de externe accountant dd. zeventien mei tweeduizend en elf, waarvan één exemplaar samen met een afschrift van deze akte neergelegd zal worden ter griffie, luiden als volgt:

"De staat van activa en passiva van de GCV QUIPU, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3500 Hasselt, Geraetsstraat 18 B 6, afgesloten per 31 maart 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/03/2011 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Hei netto-actief volgens deze staat van 4.481,50 Euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 Euro vóór omvorming.

Na omvorming naar een BVBA zal het netto-actief 16.381,05 euro bedragen. Het netto-actief bedraagt dan 2.218,95 euro minder dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro.

Ik vestig de aandacht op artikel 785 van het wetboek van vennootschappen. Hierdoor kunnen de vennoten hoofdelijk gehouden worden tot betaling van dit verschil.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 67 van de Vennootschappenwet."

Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de gewone commanditaire vennootschap "QUIPU" wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap dat afgesloten werd op éénendertig maart tweeduizend en elf, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Het kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap zat, in afwachting van de kapitaalverho-'ging waartoe zal worden overgegaan, het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vormen; de reserves en provisies worden onveranderd overgenomen in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude gewone commanditaire vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0890.012.711.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boekhoudkundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen.

De aandelen van de gewone commanditaire vennootschap worden omgevormd in aandelen op naam van de nieuwe vennootschapsvorm; voor elk aandeel van de gewone commanditaire vennootschap wordt één aandeel op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan de eigenaars van de aandelen.

3/De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend honderd euro (18.100,00 EUR) door inbreng in geld door een mede-vennoot, om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Alle huidige aandeelhouders verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht.

Volstorting tot beloop van elfduizend negenhonderd euro (11.900,00 EUR).

4/Ingevolge de voorgaande beslissingen, worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld als volgt:

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: " AM to PM".

ZETEL: 3500 Hasselt, Geraetsstraat 18 bus 6.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1.Het uitoefenen van elke activiteit in de sector van e-commerce, proces centric Application Service Provider, zowel Business tot Business als Business to Consumer; advies, ontwikkeling en implementatie van verticale applicaties; aan- en verkoop en verhuur van software en hardware. Dit alles in de meest ruime zin.

2.Alle werkzaamheden die betrekking hebben op het onderhouden van bestaande informaticatoepassingen, hardware alsook de ontwikkeling van eigen software evenals de verkoop ervan.

3.Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. 4.Onderneming voor financiële consulting; tussenhandelaar, de makelaardij, agentuur en/of handel in beleggingen en vermogens en dit in de meest ruime zin genomen zowel in België ais in het buitenland.

5.Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen, verbouwen, de procuratie, tussenhandelaar, de makelaardij, agentuur en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

6.Onderneming voor alle agenturen in de meest ruime zin genomen.

7.Onderneming voor de makelarij en agentuur inzake het afsluiten en beheren van verzekeringen, hypotheek, financieringen en projectontwikkeling.

8.De vennootschap kan overgaan tot het verrichten en stellen van de handelingen bedoeld sub 1, 2, 3, 4 in eigen naam en voor eigen rekening, maar tevens voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

9.De participatie onder welke vorm het ook zij, in de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

10.Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief, organisatorisch of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, hypotheek verlenen, het in aval en in pand geven van onroerende goederen.

11.Het verlenen van technische, administratieve, financiële, organisatorische en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven. De vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

12.Het selecteren, opleiden en begeleiden van arbeiders, bedienden en kader, ten behoeve van ondernemingen, in zowel de profit-sector als de non-profit-sector.

13.Geven van trainingen en opleidingen, alsook het opzetten van cursussen.

14.Uitvoeren en projectbegeleiding, projectmanagement en interim management.

15.Uitvoeren van audits, studies, site-surveys, markt- en product-evaluaties.

16.1-let waarnemen van de functie van bestuurder of vereffenaar, manager of gemandateerde in alle vennootschappen en verenigingen.

17.Het verhandelen, de aankoop en verkoop, de import en export van consumptiegoederen in de meest ruime zin van het woord, waaronder voedings- en textielproducten, tussenpersoon in de handel, als commissionair, consignataris, vertegenwoordiger of anderszins.

18.Het verhandelen, de aankoop en verkoop, de import en export van materiële vaste activa in de meest ruime zin van het woord waaronder computer hardware, software en informatica consulting met inbegrip van facility management, tussenpersoon in de handel, als commissionair, consignataris, vertegenwoordiger of anderszins.

19.Het verhandelen, de aankoop en verkoop, de import en export van rollend materieel, in de meest ruime zin van het woord waaronder nieuwe en tweedehands personenwagens, tussenpersoon in de handel, als commissionair, consignataris, vertegenwoordiger of anderszins.



o

~

Q.

~

~



-1 17" lm

7pc Ó ~ to ~ cu ~ f~D Q ~~ O ~ 7~ á ~ j

Q 7(D O 3~ LO t0 7(y w cm-C. O a C °

N á3 O D~j C G. 411 ~ (p SD ~ ÿ <~ (p0 N ~ 7 ç 3 0~ 3 0 Ó co ~ N ~~ rt f~ ~ p x a m N, N

~ ~ n1 ~ ~' ~ CO m á ~

QI' n ~a O C rn@ " N.~ á.o ~ Z 3 x ó

(D ~ O :Cl m j fv rn~ o Ó ç~

... O N a- m= 4~ eS N~ a. G ~ Q

ç O s N~ o~(D C ic ~ ` (D' f0 6

.19 i á ~ ~ ~ ~ 0 ° CD ~ ~ ~

~ ~ ~ a

70C g Ó. Óa~~~ fD ~ 3 ~ Cr,

c

~~3 g~a=~~a"' 3aá

Q Q m3

.. ó ~ ~ ~ ÿ (fl 3 ~ ~~ á ~ O ó

7 S ~

3'~ ~ (û~3~v, m~ nro0"

O1 ~ co

cm N f~ (fl 3 04 3 Cn O O

~^" m (=nóm C~ a- m3~

o ~ O

P 4<7 ~ N N O~ W ~ CC CD ~ CD

N

3 CD CD CD N ~ 3 S CL COtfl 61 ~

N

~ ~~ á 3~ (n n1 ~ m 001

~ o m ~ 3" ~ 3 ~ o`~ ~

O ro~ 3 (D, O (~ Cp " - R1 O

O Ó. ~ Cp' C ÿ a0 @

Á (D N ÿ ~ ~ ~ (~ N fOA (~D

~ ~~ a~ 3~ m° 3@ v1

f~D y~ 01 CD CD C

CL C O C71 N 3 0

~

41 GO Ill

~' ~ N a-~ 3 c ~ 0 3

" " ~" i D

~ ~ ~ Ó1 C Ca

" 41 ~ ~ 3 °~ (D

(D m

Q co ai O~ 0~1 w N(p y 3c

CD fv m

< ~c(nD os su ~ro á:°ó

(Q cp ~ ~ (O c O (Q N ..

w o~a (Dm cryD~ ~aa

a xó iD (a ~ a_Q ~> >

3 ° ~ O (p ~ co ~ ? o

co ~O ~ 3 7 (y N

CD Cr N. 0 3

N CD

~ CD 61 CL 0 ~41 o~ ? CO {

~ m ç á

Q. ó 3 ~

ÿ[O 01 CD o O ~ ~{

~ CD Q ~ ~ O. Ó. ~"

CD 3 ~ ~ Q.

N Ca C1

E (D (D m a. m

fl1 (~D co co O O

ó áÿÿl~aw~ (DO ~+~ ~ (DO D~oo

o° 0 CD

~ 3 ~ 0°~ ~(oD (ro t ~ s o a

N311.d33A

(KU O N ~

N CD (D.

~ (~D .. Q. à

C~n o:. (OD

~~

sv

ci) 3

.1:1..

m ~ (mo .

ih p)

~~

~° a m

D ~ Ó 5 ~

3 a

v

~v

v .,

3

E

~

s ta ~~

á v.

CD ~~

F ~

3 o"

ro

(ó ó a.

O K

mq aflt

~

gro

~

0-

r7

m ~ ~

c Q CD CD

Ç SD SU (D CO

c7.4

CO cfl Tc_

~ 7

N3sNf/r mew

CD ~ ~ g -a CD c. ~O ~ -.Q~.. nc

(D fD p 41 N (D M. -^ ~ O 7 CD W

o~.~x<ÿ rns °:~n3c~o~o v~ óQ~~~ d0ro m~~ mc.~_" cDrmmcva.~.rn m(~r CD o~~. ~f0~60°O~ 3 ~~~~ Ul ~7COo3~(<D (ZD~~ ~'ro3 Gz7~m~ ró~~ c~p'wcpmvZv~~á gN~ ÿ~(ó y O O O CD m fD ~ D1 o a~ ~ a~ Cm 3-i ~ fv (D 3 CO CD N .72- ç N 3~(D Z~mQC~lOitm (n~~~D~mZ~1~~~~3~aç.A *=2.0<0--0

o O p D O r m (D (p O. ÿ Ó <

~ 3 c. Cl) á ~ CO S Ó AO

~~~~Zc~Zr m m~ ~D3 v, m3

rn~ó3 ~m~~ ° c_~m3" ~Cj~mo_3 ~ me çm ~~3

ÿ~~rn Z~mó ~ ~~~m~03~:o(c ( co

aDo.~o-~.

Zc(~.(~D na(nm " m 3nyErro moQg 0."'' el) m(pCp:

_ ~ m _ a ms~ ~-_-,ro rn~ 3rnm

C(°pO.(D Cp7D~ ~o(NDmm n " in~

~ C11 = m= C CD Q: -O ~ CO 3~ 7 N': 3 fl: O~ -.

O g ^` CO ~ a m n -,. ~" R~ ~ ry~ ó Ill n- 3' ~ 3' m 3

~ 3 ~ fD f~D 3 Z" ~p o~ co^` w C CO ~ ^" _

~

-n rn á ro (g ~ tv ~ e ~z C. ~ C3 ÿ(D O-6 aci ro (D j N~

z 3 v N m 7 G7 ~ ~ fOD ~ Q p~ j~ E. @ O ~ 3< ÿ(D:

z (a sy N Z Q Z s (o ti o O li1 O 37O~pOCDO~~~L~aZ~N~ç.~~;Do:m~~~~~mp~~~~m 0~01=N~~mrna~(nQ(°p~rn~Z~ C " CnCfl1 6 (DCN~`n~WSU(1 eeeLm~'~~amN C v ~ o (D" S S S 41

in 7~ C~ tO coO (D tD Ç (O CD 3 O~ ~ 3 a co r.. cp Gn n.

~ (Q CD CD r C C Q C _ CD ~ { @ ~ ~. ~ "

C ~. ? ~ (D:

Cw~3 C~n1 -a' c~ ~~ ó° ~~~~, c~~{~m ~ Q.o m~ - p~j m C1 N O 0° e3 áp h o á c m

~~~Dv(n ~ m~ có ~ ~~,o m~~°~

c N N m(fl ~ O 3" N (~ Q R~+ co(D ~" f=D Ó~ N N

~~Q ~~~w (° cô~ ó m °'(°Da 3áó~

a m~ r CD _O á c(D O p1 ~ w o m 41 5 7 7

óa~Ó(D~cái CO =" sa mm~ °~3~°m

~ ~ N Q(O O ....

á Q.~ n~gO_7

~" (0!1 CD N N O ,.7._-_

(p ~ ~, fD CD

COO 3 á v N 4C7 N C SU CO " ~ o ÿ 7~ 7 3 Cu

(D n c4 ~ ÿ (D n`i -~ fl. o m ~ <~ m (~

3 3 -4

SD Ó 7~ N O~ CD~ O

~ .. _ O (D ° ~ 3

° S" Q C1 O. ~ O N N C(D O. a1 a' Z CD N O

ó j Nw ~ n m fl. o C7 o. ÿ N~ ~(p~D

;~~, m ó (D m~ m ~3~ ~ ~3

° S O.~ ~ ~ C ~ ~ E.-,

G.

° Ó. tv ~

3 .+ fll (fl CO ~ N ~ ~. ~ 7" (~p ~ ~ 3

~ 41 fll CD C1. O 3 S~1 3 Cfl ~ O1

~~ ~ Q (fl ag n)

n) vQa mm áó

CO  .=

co (D a+ ° sv 4 O CD ~ CD m f~

ro ~ fl1 ~ j a ~ o N N 3~ ~ 3

`~ 7~1 ~ Q) 3 N (O ~ N CO 03 a_ O.

C 3 ~ ço. n-a 3 O a 3 3~1 N (O

3 7 3 .7 (i) CD CD- (,T j (p3 0 O Q

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 21.10.2015 15653-0158-011
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 27.10.2016 16664-0385-011

Coordonnées
AM TO PM

Adresse
BINNENVELDSTRAAT 9 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande