AMELIORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMELIORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.905.051

Publication

16/04/2015
ÿþ Mod 2.1

U ,t_I; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Onderriemingsnr : ®62 . ctmS . o54 Benaming

(voluit) : AMELIORE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Albertwal 28 te 3700 TONGEREN Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden: Neergelegd ter griffie der rechtbank y, koophandel Antwerpen, ald. Tongeren

3--0'i-2015

GslStte

griffier,

i

m

i

"15055512*

iA

1.De heer DUPAIN Marc Karel Maria, licentiaat in de rechten, NN 610604-03504, geboren te Ekeren op 4 juni 1961, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Albertwal 28, inschrijver op 98 aandelen

2.De heer DUPAIN Charles Jan E, student, NN 950919-61325, geboren te Tongeren op 15 september 1995, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Ambiorixstraat 25, inschrijver op 2 aandelen.

Hierna de "oprichters";

Verklaren overeenkomstig nastaarde bepalingen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten:

De oprichter onder 1 schrijft in op 98 aandelen van de op te richten vennootschap en doet daartoe een inbreng van 980,00 E, zijnde 10,00 E per aandeel waarop ingeschreven wordt. De oprichter onder 1 wordt beherende vennoot en zal dus onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk zijn.

" De oprichter onder 2 schrijft in op 2 aandelen van de op te richten vennootschap en doet daartoe een inbreng van 20,00 E, zijnde 10,00 E per aandeel waarop ingeschreven wordt. De oprichter onder 2 wordt stille vennoot en zal beperkt aansprakelijk zijn.Bij deze oprichting geeft de vennootschap 100 aandelen uit, waarop volledig ingeschreven werd door de oprichters.De aandelen waarop ingeschreven werd, zijn volledig volstort, aangezien de oprichters in totaal de som van 1.000,00 E reeds voor de oprichting gestort hebben op het bankrekeningnummer BE 78 7310 3992 6686 bij de bank KBC op naam van de vennootschap in oprichting.

De oprichters nemen navolgende statuten aan:

Artikel 1:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap.De vennootschap heeft als naam: Ameliore.In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm.V."

' Artikel 2:

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door een 3/4de beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

Op de laatste t1iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3:

De zetel van de vennootschap is gelegen te 3700 Tongeren, Albertwal 28. Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen het Nederlandstalig gebied en/of het tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht krachtens beslissing van de zaakvoerder. Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerding, bijkantoren en agentschapen vestigen in België of het buitenland.

Artikel 4:

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland: - Reclame activiteiten, in de meest brede zin van het woord. - Overige communicatie- en marketingdiensten. - Adviesbureau bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering. - Het nemen van participaties in andere

ondernemingen. - Mediapresentatie. - Overige vormen van onderwijs, opleidingen in presentatietechnieken, tekst- en speechschrijven, interviewtechnieken, evaluatiegesprekken. - Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen. - Tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing; Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid. - alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen; - het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; - het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Artikel 5:

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt 1.000,00 E (duizend euro), vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, die elk 1/100e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

-Dhr. Dupain Marc schrijft in op 98 aandelen en heeft een bedrag van 980,00 £ volstort en treedt op als beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk,

-Dhr, Dupain Charles schrijft in op 2 aandelen en heeft een bedrag van 20,00 E volstart en is stille vennoot, die slechts zijn inbreng verbindt.

De aandeelhouders die tevens een beheersfunctie waarnemen in de vennootschap zijn beherende vennoten die hoofdelijk aansprakelijk zijn. De aandeelhouders die geen bestuursdaden verrichten, zijn stille vennoten. Indien er meerdere beherende vennoten zijn,dan is de vennootschap onder firma tussen hen en een gewone commanditaire vennootschap ten aal ien van de stille vennoten. De vennootschap moet minstens twee aandeelhouders hebben. Wordt de vennootschap na haar oprichting éénhoofdig dan is artikel 646 van het Wetboek van vennootschappen naar analogie van toepassing. Behoudens in geval van toepassing van artikel 208 van het Wetboek van vennootschappen is de enige stille vennoot hoofdelijk aansprakelijk gedurende de periode van eenhoofdigheid en voor de in die periode door hem gestelde bestuurshandelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6:

De zaakvoerder doet opvraging van de stortingen op de aandelen die bij hun intekening niet volledig volstort werden Hij bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip, vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven verzonden wordt. De aandeelhouder die, na het verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op de aandelen opgevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap intresten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de tarieven die door de Nationale Bank worden toegepast voor het disconto der aanvaarde wissels, vermeerderd met twee ten honderd. Daarenboven mag de zaakvoerder, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandelen doen verkopen, onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke intresten van hem te vorderen. De zaakvoerder mag de aandeelhouders toelating geven hun aandelen vervroegd te volstorten. In dit geval bepalen zij de voorwaarden onder dewelke de vervroegde stortingen toegelaten zijn. Het uitoefenen van de rechten, verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden.

Artikel 7:

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon Iaten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer een effect met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het effect met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen effecten zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom,

Artikel 8:

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel 9:

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

<1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1) aan een vennoot; 2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater; 3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de

goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich

over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij. De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel I0:

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend : I° de nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 11:

De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgend werkdag en op hetzelfde uur, Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12:

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13:

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Niemand mag echter bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als last-hebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Een vennoot mag zijn stem tevens schriftelijk uitbrengen.

Artikel 14:

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

Artikel 15:

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 16:

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 17:

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 18:

Behalve in de hierna bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Tot wijziging van de statuten, het doel of de rechten verbonden aan de aandelen kan maar geldig beraadslaagd en besloten worden, wanneer de aanwezige aandeelhouders minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn opgenomen in de oproeping. Is niet minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, dan is een tweede oproeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij minstens drie vierden van de aanwezige stemmen heeft verkregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders natuurlijke personen of rechtspersonen, beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Als een zaakvoerder zijn functie neerlegt, dan nemen de overblijvende zaakvoerders de functie verder waar. Wanneer er geen zaakvoerder meer is, dan moet de algemene vergadering binnen de maand na de neerlegging van de functie in zijn vervanging voorzien.

Artikel 20:

- Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. - Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. - De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. AIleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Aan een stille vennoot mag geen volmacht verleend worden.

Artikel 21:

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Aan een stille vennoot mag geen volmacht verleend worden.

Artikel 22:

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 23:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 24:

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering

Artikel 25:

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald door de wete De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in

r

.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 26:

Voor alles wat niet uitdrukkelijk geregeld is in deze overeenkomst, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

L BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf I januari 2015 en eindigt op 31 december 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de Vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01.10.2014

2. EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

4.AANDUIDING ZAAKVOERDER

Dhr. Marc Dupain wordt aangeduid als niet-statutair zaakvoerder.

5. VOLMACHT

De oprichters verklaren hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan ACCOUNTANTSKANTOOR REYNDERS & CO BV ovve CVBA, met zetel te 3800 Sint-Truiden, IT Schurhovenveld 3149, met het mandaat voor indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving, en alle latere wijzigingen en/of stopzetting bij een erkend ondernemingsloket (EOL) en de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), bij de BTW en bij de fiscale en sociale administraties, alsook het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen.

Aldus overeengekomen te Tongeren op 1 januari 2015 in drie originele exemplaren.

Dupain Marc - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMELIORE

Adresse
THIJSSTRAAT 21 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande