AMUSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMUSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.807.970

Publication

16/07/2012
ÿþ Mad Waad 11.1

LLie J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1.

1111111111111111101110101111111111111111111111

*iaizaese*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

0 5 -07- 2012

HASSELT

urane

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0819.807.970

Benaming

(voluit): AMUSO in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lozenweg 30, 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 juni 2012 blijkt het volgende:

- De enige vennoot verzaakt aan de termijn van één maand ter voorlegging van de rekeningen en stukken tot staving door de vereffenaar aan de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap conform artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen,

- De enige vennoot gaat over tot de lezing en analyse van het verslag van de vereffenaar en de vereffeningsrekeningen en neemt kennis van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel van 20 april 2012 met betrekking tot de goedkeuring van het verdelingsplan.

De enige vennoot heeft geen bijkomende vragen aan de vereffenaar en keurt diens verslag, alsook de vereffeningsrekeningen goed,

- De enige vennoot gaat over tot lezing van het verslag van de commissaris.

- De enige vennoot heeft geen bijkomende vragen aan de commissaris en keurt het verslag van de commissaris goed.

- De enige vennoot verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van diens mandaat,

De enige vennoot verleent kwijting aan de commissaris Piet H, Vermeeren, Zagerijstraat 42, 2275 Lille, voor de uitoefening van zijn mandaat.

- De enige vennoot beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard zullen worden te Lozenweg 30, 3930 Hamont-Achel, waar zij gedurende een termijn van tenminste vijf jaar, te rekenen vanaf heden, zullen bijgehouden worden.

Er worden geen maatregelen van consignatie genomen.

- De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap bijgevolg definitief is afgehandeld en beslist om de vereffening te sluiten. Dienvolgens houdt de vennootschap op heden definitief op te bestaan.

Ten slotte beslist de enige vennoot om als bijzondere gevolmachtigde Meester Wouter Lauwers, Gert Cauwenbergh en Barbara Buydens van het advocatenkantoor K iaw, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, met recht van substitutie, aan te stellen om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van de sluiting van de vereffening in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad alsook de wijziging, verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingsplichtige.

Voor analytisch uittreksel

Gert Cauwenbergh

Bijzondere gevolmachtigde

Hierbij neergelegd:

Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 29106/2012;

Het verslag van de vereffenaar dd. 2210612012;

Vonnis Rechtbank van koophandel te Hasselt dd. 2010412012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

211 .11- 2019

dAK=ELT

*11183346

Ondernemingsnr : 0819.807.970

Benaming

tvoiurt) : AMUSO

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3930 Hamont-Achel - Lozenweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Aanstelling vereffenaar

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op achtentwintig september tweeduizend en elf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op drie oktober tweeduizend en elf, boek 545, blad 63, vak 7, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) voor de E.a. Inspecteur

Blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1.VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na bespreking van het voorstel tot ontbinding, zoals toegelicht in het bijzonder verslag van de zaakvoerder" de dato tweeëntwintig september tweeduizend en elf en het daarbijhorend verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Piet H. Vermeeren, kantoorhoudende te 2275 Lille, Zagerijstraat 42, ingeschreven in het IBR-ledenregister, der natuurlijke personen onder nummer N759, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van activa en. passiva, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

2.AANSTELLING VAN DE VEREFFENAAR EN BEPALING VAN ZIJN MACHTEN

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen als vereffenaar aan te stellen, onder voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel: de Naamloze Vennootschap TRIPL, met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont-Achel, Lozenweg 30, vertegenwoordigd door. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRIVENT, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Papegaaistraat 4 in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, benoemd bij beslissing van de raad van bestuur van zes januari tweeduizend en tien en bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 21 van de statuten, welke op haar beurt vertegenwoordigd wordt door de heer, VANREUSEL Paul Emmanuel, wonende te 2500 Lier, Papegaaistraat 4.

De vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat, uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,' zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze: is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden ondertekend worden. door de vereffenaar.

3.COC RDINATIE VAN DE STATUTEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in, functie van de ontbinding, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel drie waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door, volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "AMUSO".

Artikel 2

De vennootschap bestaat met ingang van achtentwintig september tweeduizend en elf nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifiek doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- de nijverheid van de bereiding van vlees, bereide vleeswaren en diverse snackproducten, dit in de meest ruime zin.

- de handel van vleeswaren, aanverwante producten en diverse snackproducten, de invoer en uitvoer, de aankoop en verkoop van vlees, bereide vleeswaren en diverse snackproducten, dit in de meest ruime zin;-de uitbating van een vervoersonderneming, zulks in de meest uitgebreide zin en omvattende alle activiteiten waartoe de uitbating van een vervoersonderneming aanleiding kan geven; onderneming voor goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal.

11. Voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

1. aankoop en verkoop, import en export van roerende goederen in de meest ruime zin van het woord.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar(s) gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend (1000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar aan wie volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de " bevoegdheden opgesomd in artikelen 186 en 187 van het wetboek der vennootschappen zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van december te achttien uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar. Artikel 10

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meet de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie " toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het ' arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen teneinde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde - vergadering duidt -tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de

vennootschap zuilen worden bewaard. "

Voor-b~Yí~oiJdel% aan het Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerder inzake de ontbinding, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de ontbinding en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik t3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 29.08.2011 11482-0400-036
24/01/2011
ÿþ Mod 2.1

LAh In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- Id 1111111111110111111 11

behouden *11012342*

aan het

Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 -01- 201I

HASSELT

Gr' ie

Ondernemingsnr : 0819.807.970

Benaming

(voluit) : Amuso BVBA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Lozenweg 30 - 3930 Naunit:-Ace1

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Amuso BVBA

Lozenweg 30

3930Hamont-Achel

Ondernemingsnummer 0819.807.970

RPR: Hasselt

PROCES-VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN DD .6 december 2010

Ten maatschappelijke zetel wordt heden de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden onder het voorzitterschap van de heer Paul-Emmanuel Vanreusel.

De voorzitter duidt de heer Johan Ekers aan als secretaris en de heren Roel en Theo Vanreusel als stemopnemers.

De voorzitter stelt vast dat volgens de hierbij gevoegde aanwezigheidslijst, de vennoten, die het totaal der aandelen bezitten, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijgevolg dient geen verantwoording van de bijeenroeping te worden gegeven en is de bijzondere algemene vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De zaakvoerders zijn eveneens aanwezig om antwoord te geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld.

De voorzitter leidt de vergadering in en herinnert eraan dat de agenda de volgende punten bevat;

1. Benoeming van commissaris;

2. Rondvraag.

1-BENOEMING VAN COMMISSARIS

De bijzondere algemene vergadering besluit unaniem tot de aanstelling van Piet H. Vermeeren, Zagerijstraat 42, B-2275 Lille, vertegenwoordigd door de heer Piet H. Vermeeren tot commissaris van de vennootschap voor een tijdspanne van 3 jaar, met ingang vanaf boekjaar 2010, om te eindigen op de algemene vergadering die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend op 31 december 2012.

De jaarlijkse bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld op 2.500,00 EUR. De bezoldiging wordt jaarlijks geïndexeerd volgens de formule:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bezoldiging x Index december 201x

Index december 2010

2-RONDVRAAG

Er zijn geen verdere vragen en/of opmerkingen.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering, die om 14.00 uur begon, afgesloten om 15.00 uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt te Hamont-Achel,

Na voorlezing tekent het bureau en de vennoten die er om verzochten.

De voorzitter

Paul-Emmanuel Vanreusel

TRIPL NV,

-Paul-Emmanuel Vanreusel-

Zaakvoerder

Coordonnées
AMUSO

Adresse
LOZENWEG 30 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande