ANDROME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANDROME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.803.047

Publication

13/03/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.803.047

Benaming (voluit) ; Androme

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Wetenschapspark 4 - 3590 Diepenbeek

Onderwerpen) akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

op dertien december tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd zes bladen zonder verzendingen te Hassel.t I op 18 december 2013, boek 801 blad 65 vak 12; ontvangen: vijftig (50,00 ¬ ) euro; de e.a. inspecteur (get.) K. Blondeel", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011 een tussentijds bruto dividend van vijfhonderdduizend (500.000,00 e) euro uit te keren aan alle aandeelhouders in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit en bijgevolg vijfhonderdduizend (500.000,00 e) euro te onttrekken aan de beschikbare reserves, waarop tien (10%) procent roerende voorheffing verschuldigd is hetzij vijftigduizend (50.000,00 e) euro.

Het bedrag van het uitgekeerde bruto dividend komt overeen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van elf juni tweeduizend en twaalf.

Deze dividenden worden toegekend als volgt:

aan de Heer Flerackers Eddy wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 32: een bruto-bedrag ten belope van tweehonderd en tienduizend (210.000,00 ¬ ) euro;

- aan de Heer Van Ham Raf wonende te 3920 Lommel, Slachthuisstraat 60: een bruto-bedrag ten belope van veertigduizend (40.000,00 e) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ewati

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIVBII~IIIIIIII IA

<lA0 1997

iu

V beh aa Bel Stal

I

RECHTBANK VANK00P}'ANDEL

Q 4 MAART 2314

Griffie HASSf;LT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- aan de Heer Claes Johan wonende te C/Nou de Sante Pere 13 E-07190 Esporles (Spanje): een bruto-bedrag ten belope van veertigduizend (40.000,00 ¬ ) euro.

- aan de Heer Lamotte Wim, wonende te 3511 Hasselt, Hommelheide 54: een bruto-bedrag van vijftigduizend (50.000,00 g) euro.

- aan de Heer Van Reeth Frank wonende te 2200 Herentals,

Koppelandstraat 43: een bruto-bedrag van

honderdvijfenveertigduizend (145.000,00 E) euro.

- aan Mevrouw Coninx Karin, wonende te 3500 Hasselt, Hollandsveldlaan 10: een bruto-bedrag van vijftienduizend (15.000,00 E)euro.

De Heer CLAES Johan, de Heer LAMOTTE Wim en Mevrouw CONINX Karin, allen voornoemd zijn vertegenwoordigd door de Heer Van Ham Raf, voornoemd ingevolge drie onderhandse volmachten dewelke aan de akte gehecht werden.

Onmiddellijk beslist de vergadering deze dividenden op heden betaalbaar te stellen door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

TWEEDE BESLUIT

Bespreking van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op elf december tweeduizend dertien, en Mevrouw Etswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, vennoot van Etswinde De Deyne BV o.v.v. BVBA kantoorhoudende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, op tien december tweeduizend dertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Bij het Beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

-In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschapv verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aan taal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- in tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

W.I.B. 1992 volgen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

- in derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 450.000,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art. 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch in het kader van de financiële reorganisatie en herstucturering van de onderneming, doorgevoerd door de partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaard zoals bedoeld in art. 1181 B.W.. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 13.12.2013 van in totaal 500.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 450.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairnesss opinion" uitmaakt."

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging cfr artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdvijftigduizend (450.000,00 e) euro om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 e) euro op vijfhonderd en twaalfduizend (512.000,00 E) euro, door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijfhonderdduizend (500.000,00 ¬ ) euro, onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijftigduizend (50.000,00 e) euro.

Beslissing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderdvijftigduizend (450.000,00 ¬ ) euro om het te brengen van tweeënzestigduizend (62.000,00 ¬ ) euro op vijfhonderd en twaalfduizend (512.000,00 E) euro door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Xnbreng.

Zijn alhier tussengekomen :

De Heer Flerackers Eddy, voornoemd die verklaart zijn netto-aandeel

in voormeld uitgekeerd dividend, te weten

honderdnegenentachtigduizend (189.000,00 E) euro te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De Heer Van Ham Raf, voornoemd die verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zesendertigduizend (36.000,00 E) euro te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De Heer Claes Johan, voornoemd die verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zesendertigduizend (36.000,00 ¬ ) euro te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De Heer Lamotte Wim, voornoemd die verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfenveertigduizend (45.000,00 E) euro te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De Heer Van Reeth Frank, voornoemd die verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderddertigduizend

vijfhonderd (130.500,00 ¬ ) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Mevrouw Koninx Karin, voornoemd die verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten dertienduizend vijfhonderd (13.500,00 ¬ ) euro te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag

van de bedrijfsrevisor en

hetzelfde bedrag;

Elk van de inbrengers op heden nog openstaat voor tenminste

verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand

is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door

de hiervoormelde eerste beslissing.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van

voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal

opgenomen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is

verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot

vijfhonderd en twaalfduizend (512.000,00 E) euro.

b) Wijziging van de artikels 5 en 7 van de statuten overeenkomstig

de genomen besluiten.

Wijziging van het artikel 5 van de statuten:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd en twaalfduizend

(512.000,00 ¬ ) euro."

Wijziging van het artikel 7, eerste zin van de statuten:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van

één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om

de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te

coordineren.

VOLMACHT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vprvnfn

Bijzondere volmacht wordt verleend voor het bij voortdurend vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en al haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmachten (3) verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur, gecoordineerde statuten. (get.) Notaris Vanhelmont.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 24.09.2013 13592-0434-020
03/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iui

i





*13068796*

RëCHTBA'aK VAN KGQP, rAI OL

2 3 APR, 2013

HASSELT

- Orfle- 

Onaernemingsnr : 0439.803.047

Benaming

(voluit) : ANDROME

{verkort}

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3590 DIEPENBEEK, Wetenschapspark 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 01.03.2013 besluit met eenparigheid van stemmen om Nicole SWERTS, wonende te 3500 HASSELT, Rapertingenstraat 32, te benoemen ais bestuurder vanaf heden.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2015.

Raf VAN HAM,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2012
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 -07- 2412

HAeef#Te

is

V IIVIININ 111111 III

*12133167*

Ondernetningsnr : 0439.803.047

Benaming

(voluit): Androme

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wetenschapspark 4 - 3590 Diepenbeek

Voorwerp akte met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, nog te registreren blijkt : Voor Mij, Meester Rose Marie Vanhelmont, notaris te Hasselt ten kantoor bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen:

1. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus, met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 5.

Opgericht als naamloze vennootschap onder de benaming Image Technology bij akte verleden voor notaris Franz Aumann te Sint-Truiden op achttien mei negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf juni daarna onder nummer 920611-136.

Bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op eenendertig augustus tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één november daarna onder nummer 20011101-275 werd het maatschappelijk kapitaal verminderd en de vennootschap omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris op tweeëntwintig juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus daarna onder referte 10124724 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd en de maatschappelijke benaming gewijzigd in de huidige.

BTW BE 0447.475.450 RPR Hasselt.

Is aanwezig de enige aandeelhouder namelijk de hiernagenoemde vennootschap onder 2, de naamloze vennootschap Androme , hier vertegenwoordigd krachtens artikel 19 van de statuten door:

De Heer Van Ham Raf, gedelegeerd bestuurder, wonende te 3920 Lommel, Slachthuisstraat 60.

De Heer Flerackers Eddy, voorzitter van de raad van bestuur.

De Heer Van Reeth Frank, wonende te 2200 Herentals, Koppelandstraat 43. Tot deze functies benoemd ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op tien maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei daarna onder referte 10069513.

De Heer Van Reeth Frank, voornoemd, is alhier vertegenwoordigd door de Heer Van Ham Raf ingevolge de hieraangehechte onderhandse volmacht hem verleend de dato achttien juni tweeduizend en twaalf.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

~ ~ 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

12. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Androme met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4.

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Franz Aumann te Sint-Truiden op éénendertig januari negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari daarna, onder nummer 900224-228.

Waarvan de statuten gewijzigd werden als volgt:

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op drieëntwintig december negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig januari negentienhonderd tweeënnegentig, onder nummer 920121-72.

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op zevenentwintig september negentienhonderd drieënnegentig, houdende omzetting in een naamloze vennootschap, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig oktober daarna, onder nummer 931026-471;

# bij akte verleden voor zelfde notaris Aumann op zestien november negentienhonderd achtennegentig, houdend kapitaalverhoging, doels- en statutenwijziging, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien december daarna, onder nummer 981219-123.

# bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien augustus daarna, onder referte 05118066.

# en bij akte houdende partiële fusie door overneming van de

bedrijfsleiding genaamd Archonia door de NV Zeus Software Engineering bij akte verleden voor ondergetekende notaris op zeventien mei tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie juni daarna onder referte 10079905.

# en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris op drieëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf onder referte 12025641.

BTW BE 0439.803.047, R.P.R. Hasselt.

Zijn aanwezig de nagemelde aandeelhouders, die naar zij verklaren eigenaar zijn van de aandelen hierna vermeld:

De Heer Flerackers Eddy, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 32, houder van tweeënveertig (42) aandelen.

De Heer Van Ham Raf, wonende te 3920 Lommel, Slachthuisstraat 60, houder van acht (8) aandelen.

De Heer Claes Johan, wonende te 07190 Esporles (Spanje), C/sa Tanca 17, houder van acht (8) aandelen

De Heer Lamotte Wim, wonende te 3511 Hasselt, Hommelheide 54, houder van tien (10) aandelen.

De Heer Van Reeth Frank, wonende te 2200 Herentals, Koppelandstraat 43, houder van negenentwintig (29) aandelen.

Mevrouw Coninx Karin, wonende te 3500 Hasselt, Hollandsveldlaan 10, houdster van drie (3) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen.

De Heren Claes Johan, Lamotte Wim, Van Reeth Frank en Mevrouw Coninx Karin, allen voornoemd zijn alhier vertegenwoordigd door de Heer Van Ham Raf, voornoemd ingevolge de hieraangehechte onderhandse volmachten de dato achttien en negentien juni tweeduizend en twaalf.

Comparanten verzoeken mij notaris authentieke akte verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot fusie waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

_ Camargus zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Androme, die houdster is van duizend (1.000) aandelen, zijn de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge I. VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

1. Bureau

De vergaderingen worden geopend om zeventien uur onder het voorzitterschap van de Heer Van Ham Raf, voornoemd, zaakvoerder van de BVBA Camargus en gedelegeerd bestuurder van de NV Androme. Er wordt geen bureau gevormd.

2. Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter deelt mede:

A) Deze vergadering heeft als agenda:

1) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen de dato dertig maart tweeduizend en twaalf.

2) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de naamloze vennootschap Androme, die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus.

B) Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat zij de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

C) De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders

van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam

die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn en dat er

geen commissaris benoemd werd.

Zijn aanwezig:

Namens de BVBA Camargus, nagemelde (enige) zaakvoerder:

De Heer Van Ham Raf, voornoemd.

Namens de NV Androme, nagemelde raad van bestuur:

De Heer Van Ham Raf, voornoemde gedelegeerd bestuurder.

De Heer Flerackers Eddy, voornoemd, voorzitter van de raad van bestuur.

Nagemelde bestuurders:

De Heer Van Reeth Frank, voornoemd, bestuurder

De Heer Lamotte Wim, voornoemd, bestuurder.

De Heer Claes Johan, voornoemd, bestuurder

hebben schriftelijk verklaard kennis genomen te hebben genomen van de

datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda

en hebben verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien

bij artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verzaking is

vervat in de hogervermelde hieraangehechte onderhandse volmachten.

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering;

deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te

beraadslagen.

D) Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Hasselt op dertig april tweeduizend en twaalf. De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf mei tweeduizend en twaalf onder de refertes 12088233 en 12088234.

E) De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer een afschrift van het fusievoorstel ontvangen te hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vdor..

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luîk B - VArvntn

3. Goedkeuring van demojaarrekening per éénendertig december tweeduizend en elf van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus en ontslag en kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

II. eESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus zowel de rechten als de verplichtingen als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Androme, die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op één januari tweeduizend en

twaalf. Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus vanaf heden op te bestaan.

2. Goedkeuring jaarrekening - Ontslag - benoeming

De vergadering beslist overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen de jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camargus per éénendertig december tweeduizend en elf goed te keuren, aanvaardt het ontslag van de Heer Van Ham Raf, voornoemd als zaakvoerder en verleent hem hiervoor kwijting.

III VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend voor het bij voortdurend vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en al haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

IV. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

OndergeteKende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende de onderhavige fusie.

VOOR EENSLUIDEND LETTERLIJK UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmachten (4)

(get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 11.06.2012 12162-0320-020
11/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Uiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0439.803.047

Benaming

(voluit) : ANDROME

(verkort) :

*12088233*

III

Rechtbank van koophandel

3 0 APR. 2012

te HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3590 DIEPENBEEK, Wetenschapspark 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel d.d. 30.03.2012 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek

van Vennootschappen tot overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

CAMARGUS B,V.B.A., met maatschappelijke zetel te 3590 DIEPENBEEK, Wetenschapspark 4 bus 5.

Raf VAN HAM,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2012
ÿþ['~~nlr,

3 r 1.17(~ ti

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111t1,!1!111j111111!

RECHTBANK VAAT KOOPHANDEL

çi 7.s.~^ÇF

Griffie

HASSELT

~. .r.~._ .~.,.:

-

Ondernemingsnr : 0439.803.047

Benaming

(voluit): Androme

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wetenschapspark 4 - 3590 Diepenbeek

Voorwerp akte : verbetering materiële vergissing - omzetting aandelen - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Rose Marie Vanhelmont, notaris te Hasselt op drieëntwintig december tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

Materiële vergissing

De vergadering stelt vast dat in de hogervermelde akte verleden voor ondergetekende notaris op zeventien mei tweeduizend en tien, bekendgemaakt zoals hoger gezegd, een materiële vergissing! werd begaan.

Met name staat in de akte onder de vierde beslissing vermeld dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap door de partiële fusie was gedaald tot éénenveertigduizend vierhonderdzesenzestig; euro tien cent (41.466,10 ¬ ) en het kapitaal diende verhoogd te worden met twintigduizend vijfhonderddrieëndertig euro negentig cent (20.533,90 ¬ ) (door incorporatie van de reserves) om het, maatschappelijk kapitaal te brengen op tweeënzestigduizend (62.000,00 ¬ ) euro.

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door Elswinde De Deyne BV de dato twaalf mei. tweeduizend en tien en neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank blijkt evenwel dat het maatschappelijk kapitaal van de NV Androme daadwerkelijk gedaald was tot éénenveertigduizend vierhonderd en zes euro drieëntwintig cent (41.406,23 ¬ ), zodat het kapitaal diende verhoogd te'_ worden met twintigduizend vijfhonderddrieënnegentig euro zevenenzeventig cent (20.593,77 ¬ ) (door incorporatie van de reserves).

Verbetering

Vervolgens verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris deze materiële vergissing recht te! zetten.

De vierde beslissing in de akte dient verbeterd en gelezen te warden als volgt:

i "De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge de partiële fusie is gedaald tot; tot éénenveertigduizend vierhonderd en zes euro drieëntwintig cent (41.406,23 £), en beslist het; kapitaal te verhogen met twintigduizend vijfhonderddrieënnegentig euro zevenenzeventig cent: (20.593,77 ¬ ) om het te brengen tot tweeënzestigduizend (62.000,00 ¬ ) euro, door incorporatie b het kapitaal van een som van twintigduizend vijfhonderddrieënnegentig euro zevenenzeventig cent' (20.593,77 ¬ ) vooraf te nemen uit de beschikbare reserves van de vennootschap, zoals ze blijken uit! de jaarrekening afgesloten op éénendertig december tweeduizend en negen, zonder uitgifte van; nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend (62.000,00 é') euro.

Artikel 7, eerste lid luidt voortaan als volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van; nominale waarde, die elk een fractiewaarde hebben van één/honderdste (1/100S1e) van het; maatschappelijk kapitaal"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tweede beslissing

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of

gedematerialiseerde aandelen en daartoe opdracht te geven aan de raad van bestuur.

Artikel 7 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Iedere aandeelhouder kan op elk ogenblik en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam op gedematerialiseerde aandelen.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

Bij verzoek tot omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen zal de raad van bestuur of zijn aangestelde de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

Bij verzoek tot omzetting in gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam zal de raad van bestuur of zijn aangestelde in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt, vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dal op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van gedematerialiseerde aandelen blijkt door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening."

Derde beslissing

De vergadering beslist in artikel 24 van de statuten de eerste twee paragrafen, te wijzigen als volgt: "Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de houders van aandelen of naam of gedematerialiseerde aandelen bij brief uiterlijk vijf dagen voor de vergadering aangetekend verzonden, het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering. "

Derde beslissing

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten te coördineren.

Register van aandelen

De heer Raf Van Ham, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder, verklaart dat de aandelen werden ingeschreven in het aandelenregister, op naam van de hogervermelde aandeelhouders. Ten bewijze vertoont hij aan ondergetekende notaris de certificaten van inschrijving op naam.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend voor het bij voortdurend vervullen van alle formaliteiten (zowel het

aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920

Luik B - VArvnln

Lovendegem, Kort Eindeken 25, alsook aan de vennootschap Beneport NV met maatschappelijke zetel

te 1031 Brussel, Adolphe Lacomblélaan 66 en al haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het ;

Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, gecoördineerde statuten, volmachten (5)

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

q Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.08.2011 11454-0286-020
16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.03.2010, NGL 13.04.2010 10090-0494-021
29/07/2009 : HA075304
01/09/2008 : HA075304
02/08/2007 : HA075304
06/07/2006 : HA075304
16/08/2005 : HA075304
06/07/2005 : HA075304
01/10/2004 : HA075304
25/06/2004 : HA075304
25/07/2003 : HA075304
19/07/2002 : HA075304
01/07/1999 : HA075304
19/12/1998 : HA75304
12/01/1994 : HA75304
26/10/1993 : HA75304
29/05/1993 : HA75304
01/01/1993 : HA75304
30/12/1992 : HA75304
21/01/1992 : HA75304
01/01/1992 : HA75304
02/08/1991 : HA75304
24/02/1990 : HA75304

Coordonnées
ANDROME

Adresse
WETENSCHAPSPARK 4 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande