ANIMAL HAPPINESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANIMAL HAPPINESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.646.648

Publication

29/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305695*

Neergelegd

27-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Animal Happiness

0839646648

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3950 Bocholt, Elzenstraat 31

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op zesentwintig september tweeduizend elf, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. Mevrouw VAN DOORN Carla Anna Paula , geboren te Hasselt op negenentwintig maart duizend negenhonderdzevenenvijftig, wonende te 3950 Bocholt Elzenstraat 31.

2. Mevrouw CUSTERS An Mariette Erika, geboren te Hasselt op vierentwintig september duizend negenhonderdzesentachtig, wonende te 3950 Bocholt Elzenstraat 31.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door mevrouw van Doorn Carla, voormeld, voor honderd euro (¬ 100), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend;

- door mevrouw Custers An, voormeld, voor achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro, zodat het aandeel van mevrouw van Doorn volledig volstort is geworden en de aandelen van mevrouw Custers voor zesduizend honderd euro.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van deinbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedepo¬neerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC-Bank.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  Animal Happiness .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3950 Bocholt, Elzenstraat 31

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" Uitoefenen van en verstrekken van advies over gedragstherapie voor grote en kleine huisdieren.

" Uitoefenen van en verstrekken van advies over allerhande massagetechnieken voor grote en kleine huisdieren.

" Uitoefenen van, verstrekken van advies over en onderricht in shiatsu-massage voor grote en kleine huisdieren en mensen.

" Uitoefenen van, verstrekken van advies over en onderricht in hot-stone-massage voor grote en kleine huisdieren.

" Uitoefenen van, verstrekken van advies over en onderricht in Reiki (energy-healing) voor grote en kleine huisdieren.

" Uitoefenen van, verstrekken van advies over en onderricht in communicatietechnieken voor grote en kleine huisdieren.

" Uitoefenen van, verstrekken van advies over en onderricht in trainings- en africhtingstechnieken en methodes.

" Opzetten en uitbaten van een oppasservice voor huisdieren zoals: Doggy-sit, House-sit, uitlaatservice en enige soortgelijke diensten.

" Opzetten en uitbaten van een centrum voor tijdelijke opvang van grote en kleine huisdieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Opzetten en uitbaten van een grooming service. Zowel aan huis als op verplaatsing.

" Opzetten en uitbaten van een algemene en gespecialiseerde vervoerservice voor grote en kleine huisdieren.

" Verstrekken van aromatherapieën en voedingsadvies, algemeen en specifiek. Inclusief kruiden, kruidenmengelingen en andere natuurlijke voedingsdiëten en  therapieën.

" Alle vermelde diensten voor grote en kleine huisdieren die gehouden worden voor redenen van zowel vrije tijd als professionele uitbating en/of inzet. (Wordt beter bij ieder punt vermeld of is dat niet nodig)

" Aankoop en verkoop en fokken van grote en kleine huisdieren voor professionele doeleinden en/of inzet.

" Africhten, opleiden en trainen van grote en kleine huisdieren in normale en speciale technieken.

" Het houden en inzetten van grote en kleine huisdieren voor therapeutisch gebruik voor gehandicapten, bewoners van rusthuizen of andere behoeftigen.

" Het opzetten en uitbaten van logies voor educatieve of vrije tijdsdoeleinden.

" Opmaken van ontwerpplannen voor de bouw en inrichten van behuizingen (stallen, hokken, kamers, etc,) voor grote en kleine huisdieren.

" Ontwerpen en commercialiseren van diervriendelijke producten.

" De opslag van, groothandel en kleinhandel in, de in- en verkoop, de import en export van allerhande producten in relatie en ter ondersteuning van bovenvermelde activiteiten.

" Adviseren, organiseren en bemiddelen in aan- en verkoop, im- en export, het werken op commissiebasis inbegrepen.

" Verstrekken van adviezen en maken van studies van diverse aard ter ondersteuning en in relatie met bovenvermelde doeleinden.

" De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die helpen het maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan bevorderen of vergemakkelijken.

" Het optreden als tussenpersoon, zelfstandig of in ondergeschikt verband, zowel in België als in het buitenland, evenals het uitoefenen van alle activiteiten die ermee in verband staan of van aard zijn de verwezenlijking van het doel te bevorderen.

" Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

" Het onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten, in België of in het buitenland, met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

" Verstrekken van zakelijke dienstverlening en overige administratieve en persoonlijke diensten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels- en financiële, roerende of onroerende verrichtingen verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks te bevorderen.

De vennotschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de vierde vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien op vierentwintig mei

om twintig uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één april tweeduizend en elf

3. Benoeming zaakvoerder.

a) a) Mevrouw VAN DOORN Carla wordt vanaf heden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor

onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

Mevrouw CUSTERS An zal met ingang vanaf één januari tweeduizend en twaalf als bijkomende niet-

statutaire zaakvoerder worden benoemd voor onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Getekend Notaris Karen Sabbe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 21.09.2015 15596-0133-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.08.2016 16484-0077-015

Coordonnées
ANIMAL HAPPINESS

Adresse
ELZENSTRAAT 31 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande