APPERMONT GEBROEDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPERMONT GEBROEDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.638.026

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.03.2014, NGL 13.05.2014 14123-0016-017
02/01/2014
ÿþMac' 2.1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111!1,11§1111111(

RECHt8ÀNK VAN KOOPHANDEL

1 9 -12- 2013 H" Gsfkc

Ondernemingsnr : 0463638026

Benaming

(voluit) : APPERMONT GEBROEDERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Mortelstraat 28

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 W1B92  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris lvc Vrancken te Genk op 2 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen, geen verzending te Genk op 9 december 2013. Boek 5/142 blad 77 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De e.a, inspecteur (getekend) G. Vanhengel", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de BVBA APPERMONT GEBROEDERS, dat met eenparigheid van de stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering vare 2 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van honderd tachtig duizend euro. (180.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste, reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van honderd tweeënzestig duizend euro (162.000,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 2 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag van honderd tweeënzestig duizend euro (162.000,00 EUR) te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige vennoten, TWEEDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag de dato 28 november 2013, van de BVBA HUBERT VENCKEN Bedrijfsrevisor, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in APPERMONT GEBROEDERS BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke zal ontstaan uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 162.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de overgedragen winst met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 2 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E. 162.000,00, de, waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het, netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 1.000 reeds bestaande aandelen van APPERMONT GEBROEDERS BVBA, elk met een bedrag van ¬ 162,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 18.000,00;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1892;

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 28 november 2013.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de zaakvoerders de dato 29 november 2013.

DERDE BESLUIT: De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen met honderd tweeënzestig duizend euro (162.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend achthonderd euro (24.800,00 EUR) op honderd zesentachtig duizend achthonderd euro (186.800,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze verantwoord.

Inbreng in natura van vordering rekening-courant

De kapitaalverhoging werd volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura van de schuldvorderingen in rekening-courant van de vennoten voor een totaal bedrag van honderd tweeënzestig duizend euro (162.000,00 EtJR).

De ingebrachte vorderingen en haar waardering werden uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerders.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De comparanten verklaren dat de schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig beslag of pand, of welkdanig beletsel ook. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoten,

VIERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden honderd zesentachtig duizend achthonderd euro (186.800,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

ZESDE BESLUIT: Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

" Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ZESENTACHTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (186.800,00 EUR).

Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij met een fractiewaarde van één/duizendste van het geplaatste maatschappelijk kapitaal.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 24 Juni 1998 met een maatschappelijk kapitaal van één miljoen Belgische frank (1.000.000,- BEF) hetzij vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR).

Op 14 december 2001 werd het kapitaal omgezet in vierentwintigduizend achthonderd euro (24.800,00 EUR) waarbij een afrondingsverhoging werd toegepast van tien euro vijfenzestig cent (10,65 EUR) door incorporatie van belaste reserves.

Op 2 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 WIB92 verhoogd met honderd tweeënzestig duizend euro (162.000,00 EUR) om het te brengen op honderd zesentachtig duizend achthonderd euro (186.800,00 EUR)."

- G. ONTBINDING-VEREFFENING, Artikel 34 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient aile voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene verga-dering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegd-heden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de inver-effeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede veroffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van " koophandel."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 211212013;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzondere verslag van de zaakvoerder;

- gecoiirdineerde statuten

Notaris Ivo Vrancken

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.02.2013, NGL 06.03.2013 13058-0386-017
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.08.2012 12390-0321-017
03/07/2012
ÿþ"

Asva 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

E

S1



II





X12116890*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -06- 2012

HasLT

f l IC

Ondememingsnr : 0463.638.026

Benaming

(voluit) : Appermont Gebroeders

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mortelstraat 28 te 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming lasthebber

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 1 juni 2012 aanvaardt het ontslag van mevrouw Mrgole: Olga als bijzonder gevolmachtigde, houder van het getuigschrift vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer over de weg met nummer 17857, met onmiddellijke ingang,

Verder wordt aan Colson Inge, houder van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor goederenvervoer: . over de weg met nummer 19723, alle machten toevertrouwd om de vervoerswerkzaamheden van de vennootschap permanent en daadwerkelijk te leiden. Dit met onmiddellijke ingang.

Appermont Kevin Zaakvoerder Apperl,axlt Stephen

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hët > élgi h st tslildd _ 07017Z01' = Annexes dü Moniteur biëlgë

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11473-0370-017
29/04/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

.1 8 -04- 2011

H Gl:l~r~

Ondernemingsnr : 0463.638.026

Benaming

(voluit) : APPERMONT GEBROEDERS

Rechtsvorm : besloten vennooschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 DIEPENBEEK, Mortelstraat 28

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 29 maart 2011, dragende de melding: "Geregistreerd twee bladen geen verzending te Genk op 6 april 2011. Boek 5/133 blad 66 vak 9. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) Y. JORIS", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de bvba APPERMONT GEBROEDERS, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : De vergadering keurt het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 29 maart 2011 betreffende de toelichting bij de uitbreiding van het doel van de vennootschap goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 31 december 2010.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerders uit te breiden met de volgende activiteiten:

- Nationaal en internationaal vervoer, containervervoer, tankwagenvervoer, ADR Transport, koelwagen-transport, stukgoederenvervoer, vervoer met kraanwagen en bulkgoederenvervoer, inclusief vervoer van tankwagens, vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval en dergelijke, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Dit alles in de meest ruime zin van het woord."

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit een bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor voormelde vervoerswerkzaamheden, met name:

- mevrouw MRGOLE Olga, geboren te Genk op 13 juli 1963, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Wilgenstraat 96, houder van het getuigschrift vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal vervoer over de weg met nummer 17857.

Aan haar worden alle machten toevertrouwd om de vervoerswerkzaamheden van de vennootschap permanent en daadwerkelijk te leiden.

VIERDE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

VIJFDE BESLUIT

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 4, wordt aangevuld als volgt:

- Nationaal en internationaal vervoer, containervervoer, tankwagenvervoer, ADR Transport, koelwagentrans-port, stukgoederenvervoer, vervoer met kraanwagen en bulkgoederenvervoer, inclusief vervoer van tankwagens, vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval en dergelijke, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- HOOFDSTUK G, artikel 34 en 35, worden vervangen door volgende tekst:

Artikel 34. De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten ie vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11

" 11065636"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij een` voudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

- Hernummering van de daarop volgende artikelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-2 volmachten.

-gecoordineerde statuten

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10510-0013-017
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 24.08.2009 09665-0369-015
09/01/2009 : TG084741
28/02/2008 : TG084741
09/07/2007 : TG084741
27/06/2007 : TG084741
03/07/2006 : TG084741
25/06/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*150902 6+

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeiing HASSELT

16 JUNI 2095

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.638.026

Benaming

(voluit) : Appermont Gebroeders

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mortelstraat 28, 3590 Diepenbeék

Onderwerp akte : Toevoeging tweede vestigingseenheid

De Algemene Vergadering van 11 mei 2015 beslist met eenparigheid van de stemmen een tweede vestigingseenheid te openen op het adres Duifhuisweg 14 te 3590 Diépenbeek.

Zaakvoerder Appermont Stephen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - Z5/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ceel==-weeL" vtiwl4uiktelerrifflep: eeo:i4efeeiietwitemeyete

iierittteRmerïefelp,,ittetgji agni ale ereseige heestysi eftktleerfeisir

20/06/2005 : TG084741
10/11/2004 : TG084741
08/07/2004 : TG084741
14/07/2003 : TG084741
21/11/2002 : TG084741
22/05/2002 : TG084741
22/01/2002 : TG084741
08/01/2002 : TG084741
28/09/2001 : TG084741
16/06/2001 : TG084741
15/07/1998 : TG84741

Coordonnées
APPERMONT GEBROEDERS

Adresse
MORTELSTRAAT 28 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande