ARCHITECTENBUREAU D & A

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU D & A
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.202.418

Publication

09/10/2014
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0894.202.418

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

3 p SEP. 2014

.1.114

lebeeleffee"""

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ARCHITECTENBUREAU D & A

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kapittelhof 22

3920 Lommel

Onderwerp akte :Ontbinding - vereffening - sluiting

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris

Di'k SERESIA te Overpest op 26 september 2014, dat onder meer volgende beslissingen werden genomen; VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 12 september 2014,

De aandeelhouders onderzoeken vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, BVBA Hubert Vencken Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, met kantoor te 3960 Bree, Milienstraat 34, over de staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Net verslag van de revisor is opgesteld op 18 september 2014 en telt 10 bladzijden. De besluiten van het verslag luiden als volgt: "BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA ARCHITECTENBUREAU D & A een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 12.09.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van C 18.644,29 en een netto actief van f 18.644,29.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonï, geraamd op een bedrag van E 47.304,43, betaald werd,

Dit verslag werd opgesteld onder voorbehoud van schulden welke kunnen ontstaan uit toekomstige belastingcontroles.".

De aandeelhouder neemt inzage van voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

De vergadering der aandeelhouders beslist geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat: er geen materiële activa meer zijn;

alle bestaande schulden aan leveranciers, belastingen en BTW betaald zijn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de vennoten, zich verbinden om de bedragen die nog verschuldigd worden na de vereffening in hoofde van de vennootschap of die na de vereffening nog zouden ontstaan, alscok de erelonen met betrekking tot de vereffening te betalen, waardoor de vennootschap geen te vereffenen passief meer heeft.

ONTSLAG VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding stellen de aandeelhouders vast dat van rechtswege uit zijn functie van statutair zaakvoerder ontheven is: de heer JANSSENS Gort Jozef Wouter, geboren te Wilrijk op 8 maart 1974, wonende te 3920 Lommel, Sikkelstraat 36

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU D & A" definitief opgehouden heeft te bestaan. KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem vervulde tipdracht gedurende begin van het boekjaar vdár ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3920 Lommel, Sikkelstraat 36.

MACHTIGING.

De aandeelhouder geeft aan de her JANSSENS Gert Jozef Wouter de nodige machten om de genomen beslissingen uit te voeren.

i

e - 4

ti- Voor-

beh uden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte  verslag revisor - staat van actief en passief  verslag zaakvoerder

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(cn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr : 0894.202.418 -- RPR Hasselt

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 gtri-

MELT







Benaming (voluit) : ARCHITECTENBUREAU D&A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel:. Kapittelhof 22

3920 Lommel

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel,i Kerkplein 20-21-22 op 16 januari 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene;; vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU D&A", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Kapittelhof 22, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist met ingang van 16 januari 2014 een einde te stellen aan het mandaat; van de statutaire zaakvoerder, de Heer Billiau, Jean Paul Ghislenus Josephus, geboren te Tienen op zeventien september negentienhonderd achtenveertig, wonend te 3920 Lommel,;, Septakkers 8, en geeft hem décharge voor het tot op 16 januari 2014 gevoerd beleid.

Tweede beslissing

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 8 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 8. Bestuur

1. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige;, vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zondera beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als;: algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meeri zaakvoerder al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij;, worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Be gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.i De gewone zaakvoerder zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering,,, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven opi één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in:; de vennootschap uitoefent.

3. In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en; meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping;; van de een zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien; teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder :









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eik

mod 11.1

De Heer Janssens, Gert Jozef Wouter, geboren te Wilrijk op acht maart negentienhonderd

vierenzeventig, wonend te 3920 Lommel, Sikkelstraat 36, die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Derde beslissing

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder de genomen beslissingen uit te

voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 9) afschrift van de akte; 2) afschrift van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 11.04.2013 13087-0535-015
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 22.08.2012 12436-0468-016
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.06.2011 11222-0203-016
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.06.2010 10250-0125-016
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0014-016

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU D & A

Adresse
KAPPITTELHOF 22 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande