ARCHITECTENBUREAU NATHALIE SCHILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU NATHALIE SCHILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.804.379

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 29.01.2014 14020-0307-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.12.2014, NGL 13.01.2015 15013-0240-013
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 21.01.2013 13011-0537-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 27.01.2012 12020-0060-013
17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE 1

B St IN

II





+12014459*

Ondernemingsnr : 0822.804.379

Benaming (voluit) : CONCEPT COMPLET

(verkort) "

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3590 Diepenbeek, Stationsstraat 17

Onderwerp akte : WIJZIGING DER STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 19 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONCEPT COMPLET", met zetel te. 3590 Diepenbeek, Stationsstraat 17, de volgende besluiten heeft genomen:

1) WIJZIGING VAN DE BENAMING

De naam van de vennootschap werd gewijzigd in "ARCHITECTENBUREAU NATHALIE

SCHILS".

2) WIJZIGING VAN HET DOEL

Het doel van de vennootschap werd gewijzigd, zoals hierna omschreven in artikel 3 van.

de statuten.

3) WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ingevolge de wijziging van het doel van de vennootschap, werd de aard van de vennootschap gewijzigd, namelijk de omzetting van een handelsvennootschap in een burgerlijke vennootschap, zonder de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen.

4) VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap werd verplaatst van 3590 Diepenbeek, Stationsstraat 17,

naar 3740 Bilzen, Grensstraat 4, met ingang vanaf 19 december 2011.

5) WIJZIGING DER STATUTEN

De statuten werden gewijzigd, teneinde:

- deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten,

- deze aan te passen aan de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van, toepassing zijn op alle architecten-rechtspersonen en hun architecten-vennoten, onder andere. de wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon en de aanbevelingen betreffende de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

Bij deze gelegenheid werd besloten de statuten te herformuleren, te hernummeren, bepaalde aanvullingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële. kenmerken van de vennootschap.

Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt onder meer:

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ARCHITECTENBUREAU. NATHALIE SCHILS".

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap en wordt aangevuld met de woorden "burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid". Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde naam zal gebruikt worden. Van deze naam zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de rechtsvorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten.

De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen (Schoonbeek), Grensstraat 4. (...)

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel van de vennootschap, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, ruimtelijke ordening, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, stabiliteit, burgerlijke bouwkunde, gewone en bijzondere uitrustingstechnieken, bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, HVAC), verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, bouwcoördinatie, veiligheidscoördinatie, veiligheidsstudies, decoratie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises, opmaken van staten van bevinding, schattingen van onroerende goederen, evenals het uitoefenen en uitvoeren van alle met het architectenberoep aanverwante en niet onverenigbare disciplines.

Zulke activiteiten zijn slechts aanvaardbaar op voorwaarde dat daarbij de onafhankelijkheid van de architect-rechtspersoon en zijn architect-vennoten niet in het gedrang komt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht volgens het beheer van de goede huisvader en hierbij alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel en die van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, behoudens wettelijke, reglementaire of deontologische beperkingen. Zij kan bijgevolg alle roerende en onroerende goederen of zakelijke rechten verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. Zij kan tevens, binnen de wettelijke beperkingen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, als aval optreden, zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelszaak.

Elke tussenkomst in, samenwerking met of deelneming aan een andere rechtspersoon, onderneming of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst, samenwerking of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze rechtspersoon, onderneming of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

ARTIKEL 9 - BESTUURSORGAAN

9.1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen én die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten.

De algemene vergadering is bevoegd voor alle besluiten omtrent de benoeming en ontslag van de zaakvoerders, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden/mandatarissen aanstellen, al dan niet vennoten, wiens volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

9.2. Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd, teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

9.3. a) Indien ingevolge het OVERLIJDEN van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termiin van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen, voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

b) Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een ANDERE REDEN dan het OVERLIJDEN van een zaakvoerder, bijvoorbeeld ingeval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

c) In beide gevallen, indien geen regularisatie mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

9.4. De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

ARTIKEL 10 - INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot:

rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van zakelijke rechten en/of het afsluiten of beëindigen van een huurovereenkomst en/of het aangaan van leningen onder welke vorm ook of het zelf uitlenen;

- enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd Euro (¬ 12.500).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, ook niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL 11 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

yoor-

'behouo'en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de architect-rechtspersoon verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

6) ONTSLAG van en KWIJTING aan de ZAAKVOERDER

De heer BEELEN Andy Alfons Irène, geboren te Hasselt op 9 juni 1975, wonend te 3590 Diepenbeek, Stationsstraat 17, heeft zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap ingediend.

Vaststelling van voormeld ontslag, waardoor een einde is gekomen aan het mandaat

" van zaakvoerder van de heer BEELEN Andy Alfons Irène. Dit ontslag gaat in op 19 december 2011. De kwijting voor zijn bestuur tijdens het lopende boekjaar tot 19 december 2011 werd verleend.

Uittreksel afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU NATHALIE SCHILS

Adresse
STATIONSSTRAAT 17 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande