ARCHITECTENGROEP PSK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENGROEP PSK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.504.392

Publication

09/05/2014
ÿþMod 11.1

1;? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

REU

11

RECHTBANK ANTWERPENAl3DE.L

28 APR. 201i

erenelwee, .. ;.

" ,y6tYHiM+`^-"..r.. ..

~1.11Q4 ~ ~6J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0421.504.392

Benaming (voluit) :ARCHITECTENGROEP PSK

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst :

KAPITAALVERHOGING - SPECIËN

ARCHITECTENGROEP PSK

Naamloze Vennootschap

te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op eenentwintig maart.

Voor mij, meester Philip ODEURS, notaris te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap '}ARCHITECTENGROEP PSK N.V.", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112, ingeschreven in het handelsregister van de burgerlijke vennootschappen te Hasselt onder nummer 33 en B.T.W.-nummer 421.504.392, ondernemingsnummer 0421.504.392.

Welke vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een handelsvennootschap met zuiver burgerlijk doel bij akte verleden voor Notaris Paul Kuijpers te Leuven-Heverlee op datum van tweeëntwintig april negentienhonderd eenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna onder nummer 948-20.

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris René Van Hoof te Sint-Truiden op datum van achttien oktober negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien november daarna onder nummer 881118-74, deze akte houdende verplaatsing van de maatschappelijke zetel, wijziging van de datum van algemene vergadering en omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een handelsvennootschap met zuiver burgerlijk doel.

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Clement Wouters te Tongeren op tien mei negentienhonderd drieënnegentig, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van

tien juni daarna onder nummer 930610-245.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belg~scf-i

5taatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden op datum van dertig april negentienhonderd achtennegentig, deze akte houdende ondermeer omvorming tot een naamloze vennootschap en wijziging van de naam, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig mei daarna onder nummer 980520-236.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS, op acht ferbuari tweeduizend dertien, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari daarna onder nummer 13033615.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door mevrouw Henriette PAULISSEN, hierna

genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder

samengesteld.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

(... )

Hetzij samen alle tweeduizend vijfhonderd aandelen.

2.500

Bestuurders

Zijn hier tevens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van deze

vennootschap:

1. de Heer Guida ZEVEN,

2. Mevrouw Henriette PAULISSEN,

3. de Heer Jean-Louis RADOUX en,

4. de Heer Hugo VELAERS, allen voormeld.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de datum .van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen doen tevens afstand van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Een commissaris revisor werd niet aangesteld.

III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1./ Verwijzing naar de beslissing tot vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een totaal bedrag van 683.000,00 euro zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

2./ Verwijzing naar de beslissing tot vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

3./ verwijzing naar de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van 144.000,00 euro, onderworpen aan de roerende voorheffing van 25 %, zodat er een netto bedrag van 108.000,00 euro wordt uitgekeerd.

4,1 Verwijzing naar de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van 306.000,00 Euro, onderworpen aan de roerende

Luik B - vervolg

voorheffing van tien ten honderd (10 %) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

5./ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging

voor een bedrag van 275.400,00 Euro, met uitgifte van 760

nieuwe aandelen zonder nominale waarde, en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en dat zij zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf heden. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld.

6./ Inschrijving op de kapitaalverhoging door de aandeelhouders-natuurlijke personen die een deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen - Afstand voorkeurrecht door de andere aandeelhouders.

7,/ Besluit tot volstorting van deze zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen door inbreng in geld.

8./ Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor.

9./ Aanpassing van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.

10./ Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

11./ Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen

beslissingen.

B. Vaststellingen

1. De voorzitter deelt mee dat alle aandelen die zijn uitgegeven aanwezig zijn en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering werd voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De vergadering verwijst naar haar beslissing genomen in de algemene vergadering die werd gehouden op 20 december 2013, dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, werden vastgelegd op de som van 683.000,00 euro, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering verwijst tevens naar haar beslissing genomen in de algemene vergadering die werd gehouden op 20 december 2013, dat het

Voor-

behouden

aan het

- J scTi

Staatsblad

Luik B - vervolg

uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 450.000,00 euro bedraagt.

DERDE BESLUIT - BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering verwijst tevens naar haar beslissing genomen in de algemene vergadering die werd gehouden op 20 december 2013 om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend van 144.000,00 euro, onderworpen aan de roerende voorheffing van 25 %" , zodat er een netto bedrag van 108.000,00 euro wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders-vennootschappen voornoemd 5 tot en met 8.

VIERDE BESLUIT - BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering verwijst tevens naar haar beslissing genomen in de algemene vergadering die werd gehouden op 20 december 2013 om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 306.000,00 euro.

Tijdens de voormelde algemene vergadering gehouden op 20 december 2013 hebben de aandeelhouders sub 1 tot en met 4 verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIJFDE BESLUIT - KAPITAALVERBOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, in aansluiting met voormeld vierde besluit, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 275.400,00 EURO, met uitgifte van 760 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en dat zij zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf heden.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

ZESDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING Zijn vervolgens tussengekomen,

1. de Heer Guido ZEVEN,

2. Mevrouw Henriette PAULISSEN,

3. de Heer Jean-Louis RADOUX en,

4. de Heer Hugo VELAERS, allen voormeld,

die verklaren samen 1.700 aandelen van de vennootschap te bezitten en

die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De aandeelhouders voornoemd sub 5 tot en met 8, verklaren hierbij uitdrukkelijk afstand te doen van hun wettelijk voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen.

Na deze uiteenzetting verklaren zij negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van 275.400,00 euro in.te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van 275.400,00 euro staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

Voor-

behouden

aan het

E Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-7,

Voorbehouden aan het -~ef`g~sc Staatsblad Luik B - vervolg

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van 275.400,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BELFIUS zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 21 maart 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in geld worden zevenhonderd zestig (760) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze zevenhonderd zestig (760) nieuwe - volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt :

-honderdnegentig (190) aandelen aan de Heer Guido BEVEN, voornoemd sub

1;

-honderdnegentig (190) aandelen aan Mevrouw Henriette PAULISSEN, voornoemd sub 2;

-honderdnegentig (190) aandelen aan de Heer Jean-Louis RADOUX, voornoemd sub 3;

-honderdnegentig (190)aandelen aan de Heer Hugo VELAERS, voornoemd sub

4;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

als vergoeding voor de gedane inbreng;

ZEVENDE BESLUIT - VOLSTORTING NIEUWE AANDELEN

De aandeelhouders besluiten de 760 nieuwe aandelen te volstorten door hoger vermelde inbreng in geld.

De inbrengers sub 1 tot en met 4 verklaren dat alle aandelen volledig afgelost zijn en dat het bedrag van het kapitaal, zijnde 337.373,39 euro, na de kapitaalsverhoging ter beschikking van de vennootschap is.

ACHTSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 275.400,00 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 337.373,39 euro, vertegenwoordigd door 3.260 aandelen op naam zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

" Artikel 5 : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD

ZEVENENDERTIGDUIZEND DRIRHINDRRD DRIEâNZEVENTIG EURO NEGENENDERTIG CENT (E 337.373,39).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zestig (3.260) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend tweehonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 21 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 275.400,00 Euro, op datum van 20 december 2013 betaalbaar gesteld en op 19 en 20 maart 2014 effectief uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen

Luik B - vervolg

van 61.973,39 Euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar 337.373,39 Euro, met uitgifte van 760 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en dat zij zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf heden."

TIENDE BESLUIT - VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ELFDE BESLUIT - MACHTEN AAN HET BESIOui'SORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

--- SLOTVERKLARINGEN.

1. Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de partijen/ comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart en raadpleging van het rijksregister; de nationale nummers vermeld zijnde met akkoord van de betrokkenen.

2. De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan hem opgelegd door artikel 9, § alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparant erkent dat hem door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wij zen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparant heeft hierop verklaard dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

Hij bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3. De comparant erkent tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, zijnde minstens vijf werkdagen v66r het verlijden dezer.

De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten voorgelezen en toegelicht.

--- VERMOGENSWAARDE - LIDMAATSCHAPSRECHTEN - BESTUURSREGELING.

De ondergetekende notaris wijst de comparanten die gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel, erop dat de aldus op heden onderschreven aandelen worden toegekend aan de onderschrijvers ervan, en dat de vermogenswaarde van dit aandeel toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgeno(o)t(e) bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dit aandeel verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van dit aandeel, op naam van een echtgenoot alleen, houdt in dat hij/zij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten lezing gegeven van artikel 1422 van het burgerlijk wetboek betreffende de handelingen verricht door een echtgenoot welke regeling op hen beiden eventueel ook van toepassing kan zijn.

--- ANTI-MISBRUIKBEPALINGEN

Ondergetekende notaris heeft de comparanten tevens gewezen op de anti-misbruikbepaling die werd ingevoerd, voorzien om te vermijden dat de vennootschappen die een dividendpolitiek hebben, overgaan tot incorporatie van de reserves aan 10% terwijl zij in het verleden toch het hogere tarief roerende voorheffing betaalden op hun gebruikelijke dividenduitkeringen.

Voor-

behouden

aan het

e gmc

Staatsblad

Luik B - vervolg

Daartoe berekent men hoeveel dividenden er werden uitgekeerd gedurende de laatste vijf jaren ten opzichte van de winst gedurende de laatste vijf jaren. Als in het boekjaar van incorporatie procentueel gezien minder dividenden werden uitgekeerd dan dat gemiddelde, zal op het verschil een bijkomende aanslag van 3.5% gevestigd worden.Deze aanslag is geen aftrekbare kost.

RECHT OP GESCHRIFT

Recht op geschrift geheven van vijfennegentig euro (95,00 e).

SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om elf uur

dertig minuten geheven.

TAKS OP GESCHRIFT

Betaald vijfennegentig euro (C 95,00) op aangifte van notaris Philip

Odeurs te Sint-Truiden.

WAAR VAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij, Notaris, ten kantore, op datum als voormeld.

---- Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar bijlagen, en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Samen neergelegd/ afschrift van akte +gecoordineerde statuten

Voor-

! behouden

aan het "~eTgiscl Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexesidu Moniteur belge



28/08/2014 : HAT000033
22/07/2013 : HAT000033
16/01/2015
ÿþ Mod 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdetIng HASSELT

06 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsnr :0421.504.392

Benaming (voluit) :ARCHITECTENGROEP PSK

(verkort): * ..

Burgerlijke ap

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

o.v.v.

Zetel :3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112

(volledig adres)

Onderwerf (en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst :

STATUTENWIJZIGING

ARCHITECTENGROEP PSK

Naamloze Vennootschap

te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op drieëntwintig december.

Voor mij, meester Philip ODEURS, notaris te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

naamloze vennootschap "ARCHITECTENGROEP PSK N.V.", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 112, ingeschreven in het handelsregister van de burgerlijke vennootschappen te Hasselt onder nummer 33 en B.T.W.-nummer 421.504.392, ondernemingsnummer 0421.504.392.

Welke vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een handelsvennootschap met zuiver burgerlijk doel bij akte verleden voor Notaris Paul Kuijpers te Leuven-Heverlee op datum van tweeëntwintig april negentienhonderd eenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna onder nummer 948-20.

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris René Van Hoof te Sint-Truiden op datum van achttien oktober negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien november daarna onder nummer 881118-74, deze akte houdende verplaatsing van de maatschappelijke zetel, wijziging van de datum van algemene vergadering en omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een handelsvennootschap met zuiver burgerlijk doel.

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Clement Wouters te Tongeren op tien mei negentienhonderd drieënnegentig, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien juni daarna onder nummer 930610-245.

Luik B - vervolg

De statuten van deze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden op datum van dertig april negentienhonderd achtennegentig, deze akte houdende ondermeer omvorming tot een naamloze vennootschap en wijziging van de naam, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig mei daarna onder nummer 980520-236.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS, op acht ferbuari tweeduizend dertien, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari daarna onder nummer 13033615.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Odeurs, op eenentwintig maart tweeduizend veertien, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen mei daarna onder nummer 14096453.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door mevrouw Henriette PAULISSEN, hierna

genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder

samengesteld.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

C..1

Hetzij samen alle drieduizend tweehonderd zestig aandelen.

3.260

Bestuurders

Zijn hier tevens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van deze

vennootschap:

1. de Heer Guido TEVEN,

2. Mevrouw Henriette PAULZSSEN,

3. de Heer Jean-Louis RADOUX en,

4. de Heer Hugo VELAERS, allen voormeld.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen doen tevens afstand van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Een commissaris revisor werd niet aangesteld.

- III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1. Besluit tot verlenging van het boekjaar;

2. Besluit tot wijziging van de datum van de jaarvergadering;

3. Aanpassing van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.

4. Volmacht voor de coordinatie van de statuten.

5. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

B. Vaststellingen

1. De voorzitter deelt mee dat alle aandelen die zijn uitgegeven aanwezig zijn en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

2. De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal

aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat

enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de

toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die

statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om

te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen

statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten

voor de algemene vergadering werd-voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als

juist erkend.

De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is

om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te

besluiten.

V. AFIANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen eenparig om het huidige boekjaar te

verlengen van 31 december 2014 naar 30 september 2015.

De volgende boekjaren zullen bijgevolg voortaan aanvangen op één oktober en eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op het feit dat een boekjaar in principe maximaal 24 maanden min één dag mag duren alhoewel de Commissie voor Boekhoudkundige Normen stelt dat een boekjaar maximaal 18 maanden mag zijn.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen eenparig om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede woensdag van de maand februari om negen uur.

DERDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de twee

voormelde beslissingen die voorafgaan, beslist de algemene vergadering de artikelen 18 en 21 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 18 Bijeenkomst - Bijeenroeping

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft

elk jaar plaats op de tweede woensdag van de maand februari om negen uur;

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden

eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping - Toezending van de stukken - schriftelijke

besluitvorming.

t

Luik B - vervolg

De bijeenroeping van de algemene vergadering en het toezenden van de stukken vindt plaats overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten

nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met

uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden." "Artikel 21 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar."

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot

uitvoering van de genomen beslissingen.

-- - - SLOTVERKLARINGEN.

1. Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de partijen/ comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart en raadpleging van het rijksregister; de nationale nummers vermeld zijnde met akkoord van de betrokkenen.

2. De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere

verplichtingen aan hem opgelegd door artikel 9, § alinea's 2 en 3 van de

Organieke Wet Notariaat.

De comparant erkent dat hem door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of

zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparant heeft hierop verklaard dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

Hij bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3. De comparant erkent tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, zijnde minstens vijf werkdagen voor het verlijden dezer.

De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten voorgelezen en toegelicht.

--- RECHT OP GESCHRIFT

Recht op geschrift geheven van vijfennegentig euro (95,00 e).

---- SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om acht uur

dertig minuten geheven.

--- TAKS OP GESCHRIFT

Betaald vijfennegentig euro (£ 95,00) op aangifte van notaris Philip

Odeurs te Sint-Truiden.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

--- Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij, Notaris, ten kantore, op datum als voormeld.

---- Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar bijlagen,

en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar bijlagen in

Voor-

behouden

aan het

rrébria-

@ Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het



e gisc Staatsblad bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Samen neergelegd: afschrift van akte -r gecoordineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/02/2013 : HAT000033
30/08/2012 : HAT000033
01/09/2011 : HAT000033
10/06/2011 : HAT000033
28/06/2010 : HAT000033
13/07/2009 : HAT000033
27/06/2008 : HAT000033
02/07/2007 : HAT000033
13/06/2005 : HAT000033
29/09/2004 : HAT000033
15/07/2004 : HAT000033
02/07/2003 : HAT000033
11/06/2002 : HAT000033
13/07/2000 : HAT000033
12/04/2000 : HAT000033
17/06/1999 : HAT000033
03/02/1999 : HAT000033
17/10/1998 : HAT33
03/07/1998 : HAT33
20/05/1998 : HAT33
10/06/1993 : HAT33
01/01/1992 : HAT33
18/11/1988 : HAT33
01/01/1988 : HAT33
01/01/1986 : HAT33

Coordonnées
ARCHITECTENGROEP PSK

Adresse
TIENSESTEENWEG 112 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande