ARCOMET SERVICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARCOMET SERVICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.371.385

Publication

30/05/2014
ÿþ Mot! Word 11.1

MOOI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- MMO RECHTBANK van KOOPHANDEL

behouden te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

[ 20 MEI 201k

aan het Belgisch ... Staatsblad Griffie



Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0451.371.385 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Beringen (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming en ontslag leden directiecomité

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap van 18 maart 2014:

"Gelet op de wijzigingen van de governancestructuur binnen de Arcomet groep, en de Vennootschap in het bijzonder, beslist de raad van bestuur om de volgende personen eervol ontslag als lid van het directiecomité te verlenen, en dit met onmiddellijke ingang:

1. De heer Benny Breukers

2. De heer David Janssen

De raad van bestuur houdt eraan de heren Breukers en Janssen te bedanken voor hun bewezen diensten en inzet als lid van het directiecomité.

De raad van bestuur beslist om de volgende personen te benoemen als lid van het directiecomité, en dit met onmiddellijke ingang:

1. Boekweit Invest BVBA, met maatsohappelijke te zetel Industrieweg 139, 3583 Beringen (België) en met ondernemingsnummer 0872.962.485. Boekweit Invest BVBA deelt mee dat de heer Dirk Theyskens (geboren te Turnhout (België) op 20 december 1960 met woonplaats te Boekweitbaan 10/A, 2460 Kasterlee (België)) als haar vaste vertegenwoordiger zal optreden.

2. Liftec BVBA, met maatschappelijke zetel te Kleersnijderslaan 30, 2500 Hasselt (België) me ondememingsnummer 0502.767.232, Liftec BVBA deelt mee dat de heer Jacques (Jack) Hansoul (geboren te Hasselt (België) op 27 januari 1970 met woonplaats te Kleersnijderslaan 30, 2500 Hasselt (België)) als haar vaste vertegenwoordiger zal optreden

3. Mefeus BVBA, met maatschappelijke zetel te Henri Essersstraat 28, 3940 Hechtel-Eksel (België) me ondernemingsnummer 0546.924.305. Mefeus BVBA deelt mee dat de heer Stefaan Monteyne, geboren te Izegem (Belgid) op 11 december 1969 met woonplaats te Henri Essersstraat 28, 3940 Hechtel-Eksel (België)) ais haar vaste vertegenwoordiger zal optreden.

Gelet op de voorgaande besluiten is het directiecomité vanaf de datum van deze vergadering als volg samengesteld:

1. Boekweit Invest BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens 2 .Liftec BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques (Jack) Hansoul

3. Mefeus EIVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Monteyne

4. De heer Sven Vrancken

Op grond van artikel 18 van de statuten wordt de Vennootschap jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die samen optreden.

Arcomet Service

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

di

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo,,pr- "

 behdtien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de raad van bestuur om volmacht te verlenen aan Joris De Wolf, Noélie Robert en Thomas Donnez (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van aile nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Thomas Donnez

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: kopie notulen.

26/09/2014
ÿþrs=

111:411 litr." iT-Fil

Voor-

behouder

aan het

Belgisch 1111111m11911llo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, ardeilng HASSELT

17 SEP. 2014

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : Arcomet Service

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Industrieweg 139, 3683 Beringen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging samenstelling raad van bestuur en directiecomité

Uit de notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap, overeenkomstig de procedure van de schriftelijke besluitvorming, van 31 augustus 2014 blijkt het volgende:

"De aandeelhouders beslissen om de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang:

1.Ph.C. Consulting, een "Société à responsabilité limitée à associé unique" naar Frans recht, met zetel te Chemin de la Poncetière 5, F-69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk, ingeschreven in het Franse handelsregister onder het nummer 802 162 388 (R.C.S. Lyon),

Ph.C.Consulting SARL à associé unique heeft meegedeeld de heer Philippe Cohet, met woonplaats te 5 Chemin de la Poncetière, 69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger,

2.La Financière Patrimoniale d'investissement SAS, een "société par actions simplifiée" naar Frans recht, met zetel te Rue Ballu 24-26, F-75009 Parijs, Frankrijk, ingeschreven in het Franse handelsregister onder het nummer 444 417 083.

La Financière Patrimoniale d'Investissement SAS heeft meegedeeld Financière Varatedo SARL, een "société à responsabilité limitée" naar Frans recht, met zetel te Avenue Frédéric Le Play 9, F-75007 Parijs, Frankrijk, ingeschreven in het Franse handelsregister onder het nummer 489 929 380 aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

Financière Varatedo SARL heeft op haar beurt meegedeeld de heer Gilles Etrillard, niet woonplaats te Avenue Fred eric Le Play 9, F-75007 Parijs, Frankrijk aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

De aandeelhouders beslissen dat de duur van het mandaat van deze bestuurders gelijk is aan zes (6) jaar,

De aandeelhouders beslissen dat het mandaat van deze bestuurders onbezoldigd

[...1

Gelet op de voorgaande besluiten is de raad van bestuur van de Vennootschap vanaf vandaag als volgt samengesteld:

1.Boekweit Invest BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens

2.Arcomet Beheer NV, met als vaste vertegenwoordiger Lifte° BVBA, op haar beurt vast vertegenwoordigd

door de heer Jacques Hansoul

3.LFPI Gestion SAS, met als vaste vertegenwoordiger de heer Fabien Bismuth

4.Sobeldev NV, niet ais vaste vertegenwoordiger de heer Victor Casier

5.Ph.C.Consulting SARL à associé unique, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philippe Cohet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4: 4.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.La Financière Patrimoniale d'Investissement SAS, met als vaste vertegenwoordiger Financière Varatedo SARL, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Gilles Etrillard

Op grond van artikel 18 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders, hetzij door twee leden van het directiecomité, hetzij voor wat het dagelijks bestuur door personen belast met het dagelijks bestuur, hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Gelet op de voorgaande besluiten beslist de enige aandeelhouder om volmacht te verlenen aan Joris De Wolf, Thomas Donnez, Jt5rg Heirman en Noélie Robert (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsetelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formurieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Uit de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap van 1 september 2014 blijkt het volgende:

"De raad van bestuur beslist om Ph.C.Consulting, een "Société à responsabilité limitée à associé unique" naar Frans recht, met zetel te Chemin de la Poncetière 5, F-69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk ingeschreven onder het Franse handelsregister onder het nummer 802 162 388 (R.C.S. Lyon), te benoemen als lid van het directiecomité, met ingang vanaf heden.

Ph.C.Consulting SARL à associé unique heeft meegedeeld de heer Philippe Cohet, met woonplaats te Chemin de la Poncetière 5, F-69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

Gelet op de voorgaande besluiten is het directiecomité van de Vennootschap vanaf heden als volgt samengesteld:

1.Boekweit Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Theyskens

2.Liftec BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jacques (Jack) Hansoul

3.Mefeus BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan Monteyne

4.De heer Sven Vrancken

5.Ph.C.Consulting SARL à associé unique, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Cohet

Ph.C. Consulting SARL à associé unique, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Cohet, wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur en krijgt op grond van artikel 14 van de statuten de beslissende stem bij staking van stemmen.

Ph.C.Consulting SARL à associé unique is de voorzitter van het directiecomité, en heeft de functie van Commercieel Directeur van de Vennootschap.

Op grond van artikel 18 van de statuten wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders, hetzij door twee leden van het directiecomité, hetzij voor wat het dagelijks bestuur door personen belast met het dagelijks bestuur, hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden,

[-]

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Joris De Wolf, Thomas Donnez, Arg Heirman en Noélie Robert (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en de bestuurders van de Vennootschap, elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van de door de raad van bestuur genomen besluiten en voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,"

Joris De Wolf

Lastheb ber

Tegelijk hierbjjneerae4s1: notulen raad van bestuur en algemene ver.gaderinalvolmacht)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

!Lwk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0.108RUI II

Ondernemingsnr :0451.371.385

Benaming (voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Industrieweg 139

3583 Paal (Beringen)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS

,r blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf februari tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARCOMET SERVJCE", waarvan de zetel gevestigd is te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van artikel 14 van de statuten en vervanging van de vierde alinea van dit artikel door een nieuwe tekst inzake de vereiste meerderheden bij beslissingen in de schoot van de Raad van bestuur.

2° Wijziging van artikel 17 van de statuten en vervanging van de zevende alinea van punt 4 door een nieuwe tekst inzake het beslissingsproces in de schoot van het directiecomité.

3° De vergadering heeft kennis genomen van en aanvaard het ontslag van de volgende bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Liftec", met maatschappelijke zetel te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0502.767.232, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques (Jack) HANSOUL, wonende te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt.

4° De vergadering besliste de volgende personen te (her)benoemen als bestuurder, en dit vanaf elf februari tweeduizend veertien voor een periode van zes jaar, tot aan de algemene vergadering van tweeduizend negentien:

- de naamloze vennootschap "Arcomet Beheer", met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met ondememingsnummer 0451.453.143, met ais vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Liftec", met maatschappelijke zetel te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0502.767.232, met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques (Jack) HANSOUL, wonende te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt (de vergadering heeft bijgevolg kennis genomen van het feit dat de vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap "Arcomer Beheer" niet langer de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekweit Invest', met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk THEYSKENS, wonende te Boekweitbaan 10/A, 2460 Kasterlee is);

- de'société par actions simplifiée' naar Frans recht "LFPI Gestion", met zetel te 24-26 Rue Ballu, 57009 Parijs, Frankrijk, met als vaste vertegenwoordiger de heer Fabien BISMUTH, van Franse nationaliteit, wonende te 141, rue de Longchamp 75116 Parijs, Frankrijk;

- de naamloze vennootschap "Sobeldev", met maatschappelijke zetel te Nijverheidstraat 29, 1040 Brussel, met ondernemingsnummer 0443.974.542, met als vaste vertegenwoordiger de heer Victor CASIER, wonende te ' 1170 Watermaal-Bosvoorde, Konijnenwarandestraat 84.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekweit Invest', met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met ondememingsnummer 0872.962.485, die als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk THEYSKENS benoemt, wonende te Boekweitbaan 10/A, 2460 Kasterlee;

De vergadering besliste dat zij hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Advocatenkantoor Eubelius, met haar kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan, 99, evenals aan zijn medewerkers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 4 -03- 2014

1-eetà-T

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee v' olnnachten, de gecoördineerde tekst van statuten)

uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, rbis van het Wetboek van registratierechten.

Erie SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþMotl Word 14.1

l~e_l~rt .~_. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Vc

behc aar Bell Staa"

*13114523*

DhII

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

12 -07- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEWEG 139

3583 PAAL-BERINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur van de Vennootschap besliste op 8 juli 2013 om met toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen en artikel 17 van de statuten van de Vennootschap een directiecomité op te richten.

De raad van bestuur van de Vennootschap besliste op 8 juli 2013 tevens om de volgende personen te benoemen ais lid van het directiecomité:

1. De heer Sven Vrancken, geboren te Hasselt (België) op 6 april 1975 met woonplaats te Bosveldstraat 43, 3570 Alken (België).

2. De heer David Janssen, geboren te Neerpelt (België) op 20 januari 1970 met woonplaats te Kruisstraat 6, 3900 Overpelt (België).

3. De heer Benny Breukers, geboren te Leut (België) op 21 mei 1965 met woonplaats te Sint-Jansweg 2, 3650 Dilsen-Stokkem (België).

De bevoegdheden van het directiecomité omvatten alle bestuursbevoegdheden behalve het algemeen beleid van de Vennootschap en de bevoegdheden die op grond van de wet of de statuten aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité kan de Vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte ais etser of ais verweerder.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die samen optreden.

Het directiecomité mag bepaalde bijzondere machten delegeren aan één of meer van zijn leden, of zelfs aan derden.

Benny Breukers (lid directiecomité) David Janssen (lid directiecomité)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþf " Mod Word 11.1

In de bijlagen biJ het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

v.

beh aai Bel Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 201

Heffid

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : Arcomet Service

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139

3583 Paal (Beringen)

België

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGIBENOEMING BESTUURDERS

Tibira BVBA (met maatschappelijke zetel te Velodroomstraat 33, 2600 Antwerpen (België), met ondernemingsnummer 0806.537.677) heeft haar benoeming door de algemene vergadering van 1 juli 2013 tot bestuurder van de vennootschap niet aanvaard.

Benny Breukers (lid directiecomité)

David Janssen (lid directiecomité)

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0558-050
19/07/2013
ÿþ mod 11 1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ui

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -07- 2013

HASSELT

Griffie

IIIfl, II II II IIIUI

*13112553*

i III

Ondernemingsnr :0451.371.385

Benaming (voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg, 139

3583 Paal (Beringen)

Onderwerp akte :WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG1BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op een juli tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARCOMET SERVICE", waarvan de zetel gevestigd is te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), hierna "de Vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft :

1° a. De vergadering besliste de werking van de raad van bestuur te wijzigen en besliste artikel 14 van de statuten te wijzigen en integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Iedere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarbij de volmacht in een document wordt vastgesteld en die binnen de achtenveertig uur schriftelijk bevestigd moet worden, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.".

b. De vergadering besliste bovendien de werking en bevoegdheden van het directiecomité te wijzigen. Daartoe werd de hiernavolgende tekst als bijkomend zesde lid toegevoegd in artikel 17.4 van de statuten:

"Het directiecomité kan de hiernavolgende besluiten enkel nemen mits de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur van de vennootschap:

- de goedkeuring van een strategisch plan of businessplan;

- de overdracht of de verwerving van vennootschappen of activiteiten;

participaties nemen of consortia of andere belangrijke vormen van samenwerking aangaan met andere dan verbonden vennootschappen overeenkomsten met derden aangaan, anders dan tegen marktvoorwaarden (bv. winstdeelnameovereenkomsten met een potentieel betekenisvol financieel risico);

- levering van producten en diensten onder ongebruikelijke voorwaarden met aanzienlijke financiële

risico's;

wijziging van de algemene voorwaarden van de vennootschap;

- verkoop van een gebruikte kraan van de vloot

- aankoop van een kraan;

benoeming, ontslag en de herroeping en elke wijziging in de voorwaarden van de arbeidsovereenkomst of in de regelingen met betrekking tot een kaderlid of werknemer van de vennootschap wiens bruto jaarvergoeding (uitgezonderd voordelen in natura) 75.000 EUR overschrijdt;

- belangrijke wijzigingen in de algemene tewerkstellingsvoorwaarden van werknemers en andere aangestelden;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- wijziging van de basis van de financiering van pensioenplannen;

- de terbeschikkingstelling van een kredietkaart van de Vennootschap aan een werknemer of een andere aangestelde;

- een verrichting aangaan waarbij leden van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang hebben;

een overeenkomst aangaan die leidt tot investeringsuitgaven van meer dan 10.000 EUR (inclusief overeenkomsten gefinancierd door on/off balance leasing en gelijkaardige overeenkomsten, en buy-backs);

- een verbintenis aangaan om in de toekomst een investeringsuitgave te doen van meer dan 10.000 EUR (inclusief buy-back rechten aan derden);

- enige vorm van leasing van eigendom of gelijkaardige verbintenissen aangaan;

- een individuele aangaan verbintenis die leidt tot (rechtstreekse of onrechtstreekse) operationele uitgaven die over de ganse looptijd van de verbintenis meer dan 100.000 EUR bedragen;

- de aanstelling van revisoren, belastingadviseurs en andere externe consultants;

opening en sluiting van bankrekeningen en toekenning van mandaten op deze rekeningen;

- een nieuwe lening of een andere financiële overeenkomst (bv. leasings) aangaan of een bestaande

lening of een andere financiële overeenkomst wijzigen (inclusief vervroegde terugbetalingen);

een zekerheid, garantie, hypotheek, enz. stellen activa verpanden;

- geld lenen of ontlenen buiten de normale bedrijfsuitoefening;

- interesten, de hoofdsom of andere kosten in verband met financiële overeenkomsten niet betalen op de vervaldag;

- een overeenkomst aangaan over de verzekering van (i) aansprakelijkheid, (il) machinepannes, (iii) kredieten of (iv) de aansprakelijkheid van bestuurders en kaderleden;

- de uitgifte van (enig recht op) aandelen;

- een verrichting aangaan die betrekking heeft op financieel afgeleide producten (zoals swaps, opties,

termijncontracten, ...) of op risicovolle investeringen (zoals aandelen, low investment grade bonds, ...);

een afwijking op het beleid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort;

- structuurwijzigingen van de vennootschap;

elke handeling of verrichting die aanleiding kan geven tot een aanspraak van meer dan 50.000 EUR

tegen de Vennootschap;

- elk juridisch optreden op initiatief van de vennootschap in verband met een aanspraak van meer dan 50.000 EUR;

- de reactie op elk juridisch optreden door derden tegen de vennootschap in verband met een claim van meerdan 50.000 EUR (inclusief de verwachte juridische kosten);

- het totale bedrag voor rechtstreekse operationele uitgaven zoals bepaald in de vorige goedgekeurde begroting overschrijden, tenzij deze hoger dan de begrote operationele uitgaven worden gecompenseerd door hoger dan begrote operationele inkomsten en slechts in die mate waarin dergelijke bijkomende operationele inkomsten en bijkomende rechtstreekse operationele uitgaven een brutomarge opleveren die gelijk is aan of hoger dan de bruto winstverhouding van de vorige goedgekeurde begroting;

- stemrechten uitoefenen verbonden aan de stemrechtverlenende effecten gehouden door de Vennootschap met betrekking tot een beslissing die toebehoort aan de vennootschap;

- elke verklaring om een van de bovenstaande handelingen te stellen of een optie toe te kennen of elke andere overeenkomst die de Vennootschap of een verbonden vennootschap ertoe kan dwingen om een van de bovenstaande handelingen te stellen.

De voorafgaande goedkeuring wordt in deze gevallen aan de desbetreffende notulen van de raad van bestuur gehecht.".

2° De vergadering besliste dat de vennootschap jegens derden vanaf 1 juli 2013 zal vertegenwoordigd worden ofwel door twee bestuurders, ofwel door twee leden van het directiecomité en besliste artikel 18 van de statuten te wijzigen en integraal te vervangen door de volgende tekst.:

"De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders;

- hetzij door twee leden van het directiecomité;

- hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de eventueel daarmee door het bevoegde orgaan op grond van artikel 525 W. Venn. en artikel 17.2 van deze statuten belaste personen;

hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.".

3° De vergadering besliste artikel 30 van de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst, ten einde het in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

4° Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de volgende bestuurders:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanEgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

" IR

Voqr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-'

mod 11.1

- de vennootschap naar Frans recht "LFPI Gestion SAS', met zetel te 24-26 Rue Ballu, 57009 Parijs, Frankrijk, met als vaste vertegenwoordiger de heer Fabien BISMUTH, van Franse nationaliteit, wonende te 141, rue de Longchamp 75116 Parijs, Frankrijk;

- de naamloze vennootschap "Sobeldev", met maatschappelijke zetel te Nijverheidstraat 29, 1040 Brussel, met ondernemingsnummer 0443.974.542, met als vaste vertegenwoordiger de heer Victor CASIER, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Konijnenwarandestraat 84.

5° Benoeming/herbenoeming van de volgende personen als bestuurder, en dit vanaf 1 juli 2013 voor een periode van zes jaar, tot aan de algemene vergadering van tweeduizend negentien:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tibira", met maatschappelijke zetel te Velodroomstraat 33, 2600 Antwerpen, met ondernemingsnummer 0806.537.677, die als vaste vertegenwoordiger de heer Eddy AERTS benoemt, wonende te Velodroomstraat 33, 2600 Antwerpen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Liftec", met maatschappelijke zetel te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0502.767.232, die als vaste vertegenwoordiger de heer Jacques (Jack) HANSOUL benoemt, wonende te Kleersnijderslaan 30, 3500 Hasselt;

- de naamloze vennootschap "Arcomet Beheer", met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met ondememingsnummer 0451.453.143, die als vaste vertegenwoordiger Boekweit Invest BVBA benoemt, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met ondernemingsnummer 0872.962.485, die op haar beurt als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk THEYSKENS benoemt, wonende te Boekweitbaan 10/A, 2460 Kasterlee.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Boekweit Invest BVBA', met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen), met ondernemingsnummer 0872.962.485, die als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk THEYSKENS benoemt, wonende te Boekweitbaan 101A, 2460 Kasterlee;

De vergadering besliste dat zij hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Advocatenkantoor Eubelius, met haar kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan, 99, evenals aan haar medewerkers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1* bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perro#otnien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

12/02/2013
ÿþMad Word 1 T.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



+M

11.111111112t 11 131101*I1 II

III

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) ; ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap van 8 januari 2013:

De Algemene Vergadering beslist unaniem om Boekweit Invest, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met zetel te 3583 Paal-Beringen, Industrieweg 139 en ondernemingsnummer 0872.962.485, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens, te herbenoemen als bestuurder in de Vennootschap. Hij zal dit mandaat uitoefenen met onmiddellijke ingang vanaf deze Algemene Vergadering tot 31 maart 2013. Hij zal hiervoor geen vergoeding ontvangen.

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de algemene vergadering om volmacht te verlenen aan Florence Andrianne, Bram Van Dael, Joris De Wolf, Jorg Heirman, Alexandre Hublet en Matthieu De Donder (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsook, meer algemeen, aan aile advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap van 8 januari 2013:

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de benoeming van Boekweit Invest BVBA (met ondernemingsnummer 0872.962.485 en zetel te Industrieweg 139, 3583 Beringen, België), met de heer Dirk Theyskens als vaste vertegenwoordigers als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap te verlengen tot 31 maart 2013.

Tot slot verleent de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen volmacht aan Florence Andrianne, Bram Van Dael, Joris De Wolf, Jorg Heirman, Alexandre Hublet en Matthieu De Donder (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsook, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bram Van Dael, lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

)ie,-11,In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

1Ii(

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 6 -11- 2012

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal-Beringen, Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 12 NOVEMBER 2012:

De vergadering besluit over te gaan tot de aanstelling van een commissaris en benoemt met eenparigheid van stemmen tot die functie de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young BEDRUFSREV1SOREN, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0446.334.711 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0446.334.711, vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, voor een periode van drie boekjaren, te weten 2012, 2013 en 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De omvang van de vergoeding voor deze opdracht, die bestaat in een vast bedrag geïndexeerd in functie van de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen, is vastgesteld bij afzonderlijke overeenkomst bepaald in akkoord met de Raad van Bestuur en die bekrachtigd wordt door huidige vergadering en die niet kan worden gewijzigd dan met instemming van beide partijen.

Tot slot verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen volmacht aan Paul Wijnants (met woonplaats te Dokter Loriersstraat 34, B-3600 Genk), met recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Paul Wijnants

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : Kopie verslag

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ Mad Ward 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

II~NIIMI~II~I~IIIIIIVIIN *12166fi93*

Reçhlbankvan koophandel

28 SEP, 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE SCHRIFTELIJKE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOOTSCHAP DD 24 SEPTEMBER 2012

a.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Boekweit Invest BVBA (met ondememingsnummer 0872.962.485 en zetel te Industrieweg 139, 3583 Beringen, België), met de heer Dirk Theyskens als vaste vertegenwoordiger, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap tot en met 31 december 2012.

b.Tot slot verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen volmacht aan Paul Wijnants (met woonplaats te Dokter Loriersstraat 34, B-3600 Genk), met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stéllen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Paul Wjnants

Gevolmachtigde

Gelíjktijdi.g neergelegd: kopie volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECIiT8ANK VAN KOOPHANDEL

1 U -09- 2012

*iaiMozi 1!Iïl

Ondernemingsnr: 0451.371.385

Benaming

(voluit) : Arcomet Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139 - 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd, 5 juli 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen,

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Teelijk hiermee neergelegd: volmacht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

ILMIRIBM ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude

aan het

Belgiscl

Staatsble

*iaias~ss*

Ondememingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

AECHTBANK VAN KOOANANpR

~ 6 All6, 2012

H--~---aEL .,. ... .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 6 AUGUSTUS 2012

De raad van bestuur van de Vennootschap neemt volgende beslissingen middels schriftelijke besluitvorming:

a. De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om Boekweit Invest BVBA (met ondernemingsnummer 0872.962.485 en zetel te industrieweg 139, 3583 Beringen, België), met de heer Dirk Theyskens als vaste vertegenwoordiger, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap niet ingang van 12 juli 2012.

b. Voor zover als nodig, bekrachtigen de bestuurders de door de gedelegeerd bestuurder binnen zijn wettelijk en statutair mandaat gestelde handelingen sinds 12 juli 2012.

c. Tot slot verleent de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen volmacht aan Paul Wijnants (met woonplaats te Dokter Loriersstraat 34, B-3600 Genk), alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Paul Wijnants

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.07.2012, NGL 30.07.2012 12361-0525-050
01/08/2012
ÿþVs

beha

aa:

Bel! Staa'

111

mod 11.1

L,Aw j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

\, F1ECt{T8AtVK VAN KOOPHAIrIiSEl.~i

2 3 -07-- 2012

GreeELT f

IIUI 1111 lIlIfll 1IIUII

*iai3saoo"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.371, 385

Benaming (voluit} :ARCOMET SERVICE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139

3583 PAAL

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf juli tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARCOMET SERVICE", waarvan de zetel gevestigd is te 3583 Paal, Industrieweg 139,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal met achtenzestig miljoen negenhonderddrieënzestigduizend zeshonderdzeventien euro zeventig cent (¬ 68.963.617,70) om het te brengen op tweeënzeventig miljoen achthonderddrieënzestigduizend zeshonderdzeventien euro zeventig cent (¬ 72.863.617,70), tegen uitgifte van in totaal driehonderdachtentwintigduizend achthonderdvierendertig (328.834) nieuwe aandelen, die zullen worden uitgegeven aan de werkelijke waarde per aandeel van afgerond tweehonderdennegen euro tweeënzeventig cent (¬ 209,72) en zuilen van dezelfde soort zijn ais de bestaande aandelen en in dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng in natura, door Global Lifting Partners, een : naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal, (de Inbrenger), van een schuldvordering die de Inbrenger verklaart te hebben op de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap "GLOBAL LIFTING PARTNERS", de driehonderdachtentwintigduizend achthonderdvierendertig (328.834) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend,

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 6 juli 2012 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ccëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PKF: BEDRIJFSREVISOREN, waarvan de zetel gevestigd is te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, voor heer Paul DE WEERDT, bedrijfsrevisor (afwezig) luiden letterlijk als volgt

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van NV ARCOMET SERVICE bestaat uit de inbreng van een schuldvordering op naam van de vennootschap NV GLOBAL LIFTING PARTNERS ten bedrage van EUR 68.963.617, 70.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de.

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid'

en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering zoals voorgesteld

door de Raad van Bestuur, aan nominale waarde, werd aanvaard door al de betrokken partijen en is in overeenstemming met het oordeel van de Commissie van Boekhoudkundige Nonnen zoals blijkt uit haar CBN- advies 2011/9. Teneinde zekerheid te verkrijgen dat de inbreng aan nominale waarde geen nadelige fiscale gevolgen heeft voor de inbrengers werden zowel een prefilingaanvraag als een formele ruling aanvraag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

ingediend. De intentieverklaring van de Dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken (DVB) dd. 27 juni 2012 bevestigt dat de geplande inbreng aan nominale waarde geen nadelige fiscale gevolgen heeft. Ter bepaling van de tegenprestatie van de geplande inbreng werd een door alle betrokken partijen aanvaarde bedrijfseconomisch verantwoorde methode toegepast waarbij de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 328.834 nieuwe aandelen van de vennootschap NV ARCOMET SERVICE,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Antwerpen, 6 juli 2012.

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor

voor Paul De Weerdt (afwezig)

Bederevisor"

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van de artiKelen 5 en 6 van de statuten door de volgende tekst

"ARTIKEL VIJF

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzeventig miljoen achthonderddrieënzestigduizend zeshonderdzeventien euro zeventig cent (¬ 72.863.617,70). Dit kapitaal is volgestort

ARTIKEL ZES

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door driehonderdzestigduizend zeshonderdachtendertig (360.638) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Al deze aandelen zijn en blijven op naam."

3° Wijziging van artikel 14 van de statuten van de vennootschap door invoeging van een lijst van besluiten van de raad van bestuur van de vennootschap die de voorafgaande goedkeuring behoeven van de raad van bestuur van Global Lifting Partners, een naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal, zolang deze de rechtstreekse of onrechtstreekse controle over de vennootschap heeft.

Vervanging van het artikel 14 van de statuten door de volgende tekst :

"ARTIKEL VEERTIEN

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd, Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; evenwel kunnen de hiernavolgende besluiten enkel worden genomen mits de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur van Global Lifting Partners, een naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0898.553.164, RPR Hasselt, zolang deze de rechtstreekse of onrechtstreekse controle over de vennootschap heeft,

" goedkeuring of wijziging van het business plan en het budget (inclusief investeringsbudgetten en ermee verfland houdende financieringsplannen);

" elke investering of verwerving of desinvestering van enig aandeel in de vennootschap, een lid van de groep van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt of enige van haar dochtervennootschappen voor een bedrag van meer dan 1.000.000 EUR;

" elke investering of verwerving of desinvestering van activa van de vennootschap, een lid van de groep van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen (i) (a) voor een bedrag van meer dan 2.000.000 EUR op individuele basis, en (b) voor een bedrag dat het totale budget, samen met elke andere investering, verwerving of desinvestering van zulke activa die onder hetzelfde budget vallen, overschrijdt en/of (ii) iedere dergelijke handeling die onderhevig is aan de goedkeuring door financiële instellingen onder de bankfinanciering ("senior bank financing") aangegaan door de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waarzij deel van uitmaakt;

" elke overdracht of verpanding of elke zekerheidsstelling met betrekking tot enig aandeel in een lid van de groep van vennootschappen waarvan de vennootschap deel uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen, voor een bedrag van meer dan 1.000.000 EUR;

" elke overdracht of verpanding of elke zekerheidsstelling met betrekking tot activa van een lid de groep van vennootschappen waarvan de vennootschap deel uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen, (i) (a) voor een bedrag van meer dan 2.000.000 EUR op individuele basis, en (b) voor een bedrag dat het totale budget, samen met elke andere investering, verwerving of desinvestering van zulke activa die onder-hetzelfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-V,behoucien aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

budget vallen, overschrijdt of (ii) iedere dergelijke handeling die onderhevig is aan de goedkeuring door financiële instellingen onder de zogenaamde senior bank financing aangegaan door de vennootschap of enig lid van de groep van vennootschappen waarzij deel van uitmaakt;

" het aangaan van elke overeenkomst die leidt tot investeringsuitgaven die het goedgekeurde budget overstijgen of individueel een bedrag van 500.000 EUR overstijgen;

" het aangaan van iedere individuele overeenkomst die leidt tot operationele uitgaven die over de levensduur van die overeenkomst meer bedragen dan 500.000,00 EUR (waarbij dergelijke operationele uitgaven alle kosten omvatten die de vennootschap oploopt, of het nu om rechtstreekse of onrechtstreekse kosten gaat);

" het overschrijden van het totale bedrag voor rechtstreekse operationele uitgaven zoals bepaald in de vorige goedgekeurde begroting, tenzij deze hoger dan begrote operationele uitgaven worden gecompenseerd door hoger dan begrote operationele inkomsten en slechts in die mate waarin dergelijke bijkomende operationele inkomsten en bijkomende rechtstreekse operationele uitgaven een brutomarge opleveren dat gelijk is of hoger dan het bruto winstverhouding vande vorige goedgekeurde begroting.

" het toestaan van leningen (tenzij in het kader van de normale bedrijfsuitoefening);

" het aangaan van financieringsdocumentatie, het wijzigen van de schuldstructuur of -documentatie (inbegrepen nieuwe leningen of vervroegde terugbetalingen) of besluiten die een vervroegde terugbetaling of een inbreuk ("event of default") tot gevolg kunnen hebben;

" het benoemen, ontslaan of de herroeping en elke wijziging in de voorwaarden van de arbeidsovereenkomst of in de verbintenissen met betrekking tot het mandaat van (i) een werknemer of kaderlid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort waarvan de bruto jaarvergoeding (uitgezonderd voordelen in nature) 75.000 EUR overschrijdt en (ii) leden van het directiecomité;

" de beëindiging of wijziging van de managementovereenkomst aangegaan met Boekweit Invest;

" elke wijziging van of uitvoering van een transactie met een met Madinvest NV (zolang Dhr Dirk Theyskens de exclusieve controle over Madinvest heeft), Boekweit Invest BVBA en/of Dhr Dirk Theyskens verbonden partij;

" het aangaan van enige belangrijke of strategische overeenkomst inbegrepen maar niet beperkt tot de oprichting van een joint venture, consortium of partnership met derde partijen of enige overeenkomst met derde partijen die een materiële impact hebben op de activiteiten, financiering, strategie of cijfers van de vennootschap of de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort;

" het uitoefenen van stemrecht verbonden aan elk aandeel of effect gehouden door de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort met betrekking tot een beslissing die toebehoort aan de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort als aandeelhouder;

- " elke dading omtrent een geschil of het aanvallen of het voeren van een geding met een inzet van meer

dan 500.000 EUR; en

" elke verklaring om één van de bovenstaande handelingen te stellen of een optie toe te kennen of elke

andere overeenkomst die de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de

vennootschap behoort ertoe kan dwingen om één van de bovenstaande handelingen te stellen.

De voorafgaande goedkeuring zal in deze gevallen aan de desbetreffende notulen van de raad van bestuur

worden gehecht.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

ledere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel

waarbij de volmacht in een document wordt vastgesteld en die binnen de achtenveertig uur schriftelijk bevestigd

moet worden, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en

in zijn plaats te stemmen.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen."

4° Aanvaarding van het ontslag van alle thans in functie zijnde bestuurders.

Werden benoemd ais nieuwe bestuurders in de vennootschap :

a) de vennootschap naar Frans recht LFPI Gestion SAS met zetel te 24-26 rue Ballu 75009 Parijs (Frankrijk) met vaste vertegenwoordiger de heer Fabien BISMUTH, wonende te 141, rue de Longchamp 75116 Parijs (Frankrijk)

b) de naamloze vennootschap Sofindev NV met zetel te 1040 Brussel, Nijverheidstraat 29, ondernemingsnummer 0443.974.542, met vaste vertegenwoordiger de heer Victor CASIER, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Konijnenwarandestraat, 84.

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekweit Invest, met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk THEYSKENS.

Het mandaat van de bestuurders a) en b) neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018; de bestuurder c) wordt benoemd tot en met 30 september 2012.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-' ,.behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vÔór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

" Voor- %

ti behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþ ri--I i<~~;~ Med Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

tP ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 JAN, 2015

Griffie

tlIIIIIIIIIVIIIII

*15021396*

be

a

B. St:

r

Ondernemingsnr, 0451.371.385

Benaming

(voluit) : Arcomet Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Algemene vergadering (art. 556 W.Venn.)

De notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 16 december 2014 waarop artikel 556 Wetboek van vennootschappen van toepassing is, zijn neergelegd in het vennootschapsdossier.

Thomas Donnez

Bijzondere lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: kopie van de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 16 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2012
ÿþMod Wo-rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

A I UI I I III III fl11 I 1 II

*iaoas~9~*

ia

Ondernemingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal (Beringen), Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordigers

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 17 JANUARI 2012, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vergadering stelt het ontslag vast als bestuurder met ingang van heden van:

- De heer Luc Theyskens, wonende te 34980 Saint Gilly du Fesc (Frankrijk), Traverse De Bellevue 36.

De vergadering dankt de bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens met ingang van heden te benoemen tot nieuwe bestuurders:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 125, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0467.065.688, gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0467.065.688, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door de heer Werner Koninckx, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 125.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAB Management", met zetel te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0811.829.622, gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0811.829.622, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Dirk Boogmans, wonende te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 66.

Teneinde het mandaat van de hiervoor benoemde bestuurders te laten samenlopen met dit van de overige bestuurders, zal hun mandaat eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De hier aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders zetten uiteen dat zij kennis hebben gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx", voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Werner Koninckx, voornoemd.

De hier aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders zetten uiteen dat zij tevens kennis hebben gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAB Management, voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Boogmans, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.º% ~

4

De vergadering neemt kennis van de voornoemde beslissingen van de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx" en "DAB Management", beiden voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel

Boekweit Invest BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

De heer Dirk Theyskens

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþModwordil.l

Ondernemingsnr 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Beringen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en lid directiecomité

De vennootschap neemt kennis van het vrijwillig ontslag van Boekweit Invest BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 18 december 2014.

Gelet op het voorgaande, is de raad van bestuur van de Vennootschap vanaf 18 december 2014 als volgt samengesteld:

1. Arcomet Beheer NV, met als vaste vertegenwoordiger Liftec BVBA, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Jacques Hansoul

2. LFPI Gestion SAS, vast vertegenwoordigd door de heer Fabien Bismuth

3. Sobeldev NV, vast vertegenwoordigd door de heer Victor Casier

4. Ph.C. Consulting SARL à associé unique, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Cohet

5. La Fiancière Patrimoniale D'investissement SAS, vast vertegenwoordigd door de heer Gilles Etrillard

Verder neemt de Vennootschap ook kennis van het vrijwillig ontslag van Boekweit Invest BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens, als lid van het directiecomité van de Vennootschap, met ingang vanaf 18 december 2014.

Gelet op het voorgaande, is het directiecomité van de Vennootschap vanaf 18 december 2014 als volgt samengesteld:

1. Liftec BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jacques Hansoul

2. Mefeus BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Stefaan Monteyne

3. De heer Sven Vrancken

4. Ph.C. Consulting SARL à associé unique, vast vertegenwoordigd door Philippe Cohet

Op grond van artikel 18 van de statuten wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij twee bestuurders; hetzij twee leden van het directiecomité; hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de eventueel daarmee door het bevoegde orgaan op grond van artikel 525W.Venn en artikel 17.2 van deze statuten belaste personen; hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111

behouden *1503160

aan het

Belgisch Staatsblad





RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 6 FEB. 2015

Griffie

Thomas Donnez

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: volmacht tot neerlegging en publicatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0171-047
11/01/2011
ÿþ Mod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31-i2-2010

HAg84

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111

" 11005907

Ondernemingsnr : 0451.371.385 Benaming

(voluit) : Arcomet Service Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Industrieweg 139 - 3583 Paal Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 28 december 2010 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2011
ÿþOndememingsnr : 0451.371.385

Benaming

(voluit) : ARCOMET SERVICE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Paal (Beringen)

Onderwerp akte : Herbenoeming

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN .VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 16 DECEMBER 2010, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 09.00 UUR

De vergadering bekrachtigt de herbenoeming van de bestuurders van de vennootschap, voor een termijn ingaand op 1 februari 2010, vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

1.De naamloze vennootschap "Arcomet Beheer°, met zetel te 3583 Paal (Beringen), Industrieweg 139, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0451.453.143 en met nationaal nummer 0451.453.143, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Theyskens, wonende te 2460 Kasterlee, Boekweitbaan 10 bus A.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekweit Invest", met zetel te 3583 Paal-Beringen, Industrieweg 139, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0872.962.485 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0872.962.485, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Theyskens, voornoemd.

3.De heer Luc Theyskens, wonende te 34980 Saint Gilly du Fesc (Frankrijk), Traverse De Bellevue 36.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de raad van bestuur vanaf 1 februari 2010 tot op heden en dit met instemming van de voornoemde bestuurders.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 16 DECEMBER 2010 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP ONMIDDELLIJK NA DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VOORAFGAANDELIJK DEZER.

De raad bekrachtigt, met eenparigheid van stemmen, de herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een termijn ingaand op 1 februari 2010, vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekweit Invest", met zetel te 3583 Paal (Beringen), Industrieweg 139, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0872.962.485 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0872.962.485, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Theyskens, wonende te 2460 Kasterlee, Boekweitbaan 10 bus A.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, overeenkomstig art. 18 van de statuten, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle zodanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, en dit ongeacht het bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moe z.+

;Lûik B `,j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 110~14Q,"

Rt=CHTBANKVAÎV KOOPHANDEL

2 4 -12- 2010

HASSELT

(influe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" 'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De gedelegeerd bestuurder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, en dit ongeacht het bedrag.

De raad van bestuur bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekweit Invest" in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder sedert 1 februari 2010 tot op heden en dit met instemming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Boekweit Invest'.

Voor eensluidend uittreksel

Boekweit Invest BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Dirk Theyskens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 31.03.2010 10085-0496-051
10/02/2010 : HA084926
28/04/2009 : HA084926
19/09/2008 : HA084926
29/08/2008 : HA084926
26/08/2008 : HA084926
30/04/2008 : HA084926
30/04/2008 : HA084926
07/02/2008 : HA084926
30/01/2008 : HA084926
05/09/2007 : HA084926
11/05/2007 : HA084926
23/03/2007 : HA084926
21/03/2006 : HA084926
04/08/2005 : HA084926
21/06/2005 : HA084926
22/04/2005 : HA084926
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.07.2015, NGL 16.07.2015 15319-0358-059
20/07/2004 : HA084926
06/04/2004 : HA084926
23/03/2004 : HA084926
04/07/2003 : HA084926
07/04/2003 : HA084926
22/04/2002 : HA084926
15/08/2001 : HA084926
13/09/2000 : HA084926
19/03/1999 : HA084926
17/03/1999 : HA084926
01/01/1997 : HA84926
01/01/1996 : HA84926
16/03/1995 : HA84926
25/01/1995 : HA84926

Coordonnées
ARCOMET SERVICE

Adresse
INDUSTRIEWEG 139 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande