ARDECONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : ARDECONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.367.238

Publication

18/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akteieergelegd nar gnttie der

rech b nk v. kcophade! te TON

s

be. a

BE Sta

lIIl1u11llll1l11llA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0 8 3 8. 3 6 7. 2 3 8 Benaming

(voluit) : ARDECONSULT

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mennestraat 44 te 3770 Riemst

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden

Mevrouw DEWALQUE Rebecca  Mennestraat 44 te 3770 Riemst NN 65.03.19-076-61

en de Heer MARCHAL Guido  Mennestraat 44 te 3770 Riemst NN 65.09.03-213-58

zijn overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten op datum van 01 augustus

2011 waarvan de statuten als volgt zijn opgesteld :

NAAM : Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming

"ARDECONSULT". Het uithangbord van de vennootschap is "The Walk" enJof "Ardeconsult".

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Riemst  Mennestraat 44

De zetel kan worden overgebracht mits beslissing met meerderheid der stemmen.

DOEL:

" Managementprestaties van holdings, o.m. het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal (6420011)

" Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie (70210)

" Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van organisatie, planning, enz...

" Allerhande zakelijke dienstverlening (82990)

" Het verlenen van advies, trainingen, opleidingen en praktische hulp voor bedrijven en individuele personen in verband met management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling (coaching).

" Het geven van diverse opleidingen en trainingen

'Het organiseren van cursussen

" Het nemen van bestuursmandaten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" De import, export,handelsbemiddeling, klein- en groothandel van meubels en allerhande decoratieartikelen in de breedste zin van het woord.

" Ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten met uitzondering van pensioenfondsen en verzekeringen (66199)

" het kopen, verhuren en beheren van haar eigen onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijzen rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. DUUR : De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL EN AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 ¬ , vertegenwoordigd door 5 aandelen met een nominale waarde van 100,00 ¬ per aandeel.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

door mevrouw Dewalque Rebecca : 400,00 ¬ in speciën / door de heer Marchal Guido : 100,00 ¬ in speciën Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend : Mevrouw Dewalque Rebecca : 4 aandelen en de Heer Marchai Guido : 1 aandeel

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN : Mevrouw Dewalque Rebecca is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. De Heer Marchal Guido is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP : De vennootschap mag bestuurd worden door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder : mevrouw Dewalque Rebecca. Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

OVERDRACHT VAN AANDELEN : Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan medevennoten of aan derden mits instemming van de algemene vergadering met meerderheid der stemmen.

OVERLIJDEN : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De afstammelingen aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BOEKJAAR : gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt en zal afgesloten worden op 31 december 2012. Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

WINSTVERDELING : Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

VERLIEZEN : over de verliezen zal beslist worden tijdens de algemene vergadering. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

JAARVERGADERING De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni om 19.00 uur ten maatschappelijke zetel en de eerste maal in 2013 en wordt voorgezeten door de eerst aangewezen zaakvoerder. De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Dewalque Rebecca. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering geschieden met eenvoudige meerderheid.

ONTBINDING - VEREFFENING : in geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn.

VOLMACHT : volmacht gegeven aan de BVBA Fisco-Consult  BE 0458.128.723 voor het aanvragen, wijzigen en ondertekenen van de nodige documenten bij het ondernemingsloket teneinde alle nodige wettelijke verplichtingen te vervullen.

Opgemaakt te Riemst in 3 exemplaren op datum van 01.08.2011, waarvan één afgegeven werd aan elk der vennoten en één exemplaar voor de registratie.

DEWALQUE Rebecca MARCHAL Guido



























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
ARDECONSULT

Adresse
MENNESTRAAT 44 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande