ARIBO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARIBO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.535.506

Publication

28/03/2014 : HA075095
17/10/2014
ÿþ,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor, behouder aan het Belgisch Staatsbla 11111111RWIERI

RECHTRANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdelIng HASSELT

OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0439.535.506

Benaming:

(voluit), ARIBO

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3580 Beringen, Nijverheidspark 32

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 30 september 2014, blijkt hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING VERSLAG INZAKE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de raad van bestuur de dato 29 september 2014 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in nature.

Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door de heer Dirk Achten, bedrijfsrevisor, voor de BV onder de vorm van een BVBA "MERTENS, DEWAELE, ACHTEN & CI"' met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, omirent de kapitaalverhoging door inbreng in nature. Het verslag is opgemaakt op 29 september 2014 en de conclusies luiden als volgt

" 6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de N. V. (ARIBO' bestaat uit onroerende goederen, eigendom van de echtgenoten Henricus Antonius Jozef VAN STEENSEL en Jacoba Maria Petronella VAN LIMPT voor een bedrag van 1.649.250,00 EUR.

Deze inbrengwaarde bestaat enerzijds uit de door een onroerend goed deskundige geschatte waarde van 1.890.000,00 EUR minus een vergoedingsverplichting, op basis van een huurovereenkomst die de inbrenggenietende vennootschap 'ARIBO' overneemt door de inbreng van de onroerende goederen. Deze vergoedingsverplichting bedraagt actueel 240.750,00 EUR en werd bijgevolg in mindering gebracht van de totale venale waarde die 1.890.000,00 EUR bedraagt. Bijgevolg bedraagt de inbrengwaarde 1.649.250,00 EUR, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedreeconomisch verantwoord is en leidt tot een waarde van 1.649.250,00 EUR en tenminste overeenkomt met het aantal (4.074) en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde, en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaande uit 4.074 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Zandhoven, 29 september 2014

De bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik_13. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r----Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hei Belgisch Staatsbiad

Luik B - vervolg

Getekend,

Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedriffsrevisoren

o.v.v.e. B.V.B.A

Vertegenwoordigd door

Dirk ACHTEN",

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de erin opgenomen conclusies. Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de raad van bestuur zal ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte,

TWEEDE BESLISSING: ERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op ACHTHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (E 850.000,00), voor een eerste maal te verhogen met een bedrag van ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (E 1.239.433,02) om het aldus te brengen op TWEE MILJOEN NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERDDRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (e 2.089.433,02) door de hierna beschreven inbreng in natura en mits de creatie van vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en zullen in het resultaat delen vanaf de onderschrij

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer van Steensel Henrieus Antonius Jozef, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Bladel en Netersel (Nederland) op 11 maart 1945, en zijn echtgenote, mevrouw van Limpt Jacoba Maria Petronelia, geboren te Reusel (Nederland) op 16 september 1944, samen wonende te 5531 EK BLADEL (Nederland), Victor De BuckIaan 50, van de hierna uitvoerig beschreven onroerende goederen, toebehorend aan de huwgemeenschap Henricus van Steensel-van Limpt Jacoba, voor een totaal bedrag van ÉÉN MILJOEN ZESHONDERDNEGENEN VEERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (E 1.649.250,00). De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt, afgerond, VIERHONDERD EN VIER EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 404,82) en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zijnde DRIEHONDERD EN VIER EURO DRIEËNTWINTIG CENT (E 304,23), Het verschil vormt de uitgiftepremie.

De vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen zullen worden toegekend tegen de prijs van ongeveer VIERHONDERD EN VIER EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 404,82) per aandeel, waarvan:

DRIEHONDERD EN VIER EURO DRIEËNTWINTIG CENT (E 304,23) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDNEGENENDERTIGDUTZEND VIERHONDERDDRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (E 1.239.433,02);

ongeveer HONDERD EURO NEGENENVIJFTIG CENT (6 100,59) als uitgiftepremie, voor een totaalbedrag van VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98).

DERDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING EN VERGOEDING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura:

BESCHRIJVING INBRENG IN NATURA:

De heer van Steensel Hemicus, en zijn echtgenote, mevrouw van Limpt Jacoba, beiden voornoemd, verklaren bij deze een inbreng te doen van de hierna beschreven onroerend goederen, die toebehoren aan hun huwelijksgemeenschap.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD BERINGEN, eerste afdeling. Beringen

1/ Een industriegebouw op en met grond gelegen Nijverheidspark nummers 32 en +32, ter plaatse "Groenedaels Be/Men", gekadastreerd volgens titel sectie A nummers 15/B, 15/D, 11/B en 16/A en deel van nummers 11/C, 15/E, 17/A en 18/B, groot volgens meting één hectare twintig are (lha 20a). Zoals afgebeeld als lot 1B op een plan, opgesteld door de heer Louis Stals, beëdigde landmeter-expert bij studiebureel Stals te Maaseik-Opoeteren, op 24 december 1984, welk plan werd gehecht op nagenoemde akte van verkoop, verleden voor notaris André Hendrickx te Beringen op 28 januari 1985. Thans ten kadaster gekend sectie A nummers 18/D en 18/E, met een totale oppervlakte van één hectare twintig are (1 ha 20 a).

2/ Een perceel industriegrond gelegen teulaatse gpnaarnd "Groenedaels Bemden", gekadastreerd voens titel

Voor-bepounn aan .het Belgisch Staatsbiad Luik B - vervolg

sectie A nummer 580/M en deel van nummers 19/C, 20/D, 17/A en 18B, met een oppervlakte volgens meting van 1 hectare 20 are (lha20a). Zoals afgebeeld als lot lA op bovenvermeld plan.Thans ten kadaster gekend sectie A nummer 19/F, groot één hectare twintig are (1 ha 20 a).

Hierna genoemd "het ingebrachte goed".

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, beslist de vergadering vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen toe te kennen.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt, afgerond, VIERHONDERD EN VIER EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 404,82) en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zijnde DRIEHONDERD EN VIER EURO DRIEËNTWINTIG CENT (E 304,23). Het verschil vormt de uitgiftepremie.

De vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen zullen worden toegekend tegen de prijs van ongeveer VIERHONDERD EN VIER EURO TWEEËNTACHTIG CENT (E 404,82) per aandeel, hetzij tegen een globale uitgifteprijs van ÉÉN MILJOEN ZESHONDERDNEGENEN VEERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (E 1.649.250,00), te verdelen ais volgt:

- ÉÉN MILJOEN TWEEHONDERDNEGENENDERTIGDUIZEND VIERIIONDERDDRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (E 1.239.433,02) als kapitaal, zijnde ten beiope van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; en

- 'VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98) aIs uitgiftepremie;

zoals uitvoerig beschreven in voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur.

De vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen worden aan de echtgenoten Henricus van Steensel-van Limpt Jacoba gezamenlijk toekend.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING EERSTE KAPITAALVERHOGING.

Aile aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans TWEE MILJOEN NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERDDRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (E 2.089.433,02) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zesduizend achthonderd achtenzestig (6.868) aandelen op naam.

De vergadering wordt voortgezet rekening houdende met de bijkomende vierduizend vierenzeventig (4.074) nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING PLAATSING UITGIF1 EPREMIE OP ONBESCHIKBARE REKENING

"UITGIFTEPREMIES"

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal

VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE

UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98), om het te brengen van

TWEE MILJOEN NEGENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERDDRIEËNDERTIG EURO TWEE CENT (E 2.089.433,02) op TWEE MILJOEN VLERHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (E 2.499.250,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van 'VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98).

Deze tweede kapitaalverhoging zal geschieden zonder de creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING VASTSTELLING TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat de tweede kapitaalsverhoging van VIERHONDERDENNEGENDUIZEND ACHTHONDERDZESTIEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (E 409.816,98) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op TWEE MILJOEN VIERHONDERDNEGENENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (E 2.499.250,00), vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd achtenzestig (6.868) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend achthonderd achtenzestigste van het kas itaai





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behpucnn aan

" he't Belgisch Staatsblad

vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLISSING AANPASSING VAN ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Als gevolg 'Van.'dgeqcapitaalverhoging beslist de algemene vergadering om artikel vijf van de statuten aan te pássen als volgt:

"ARTIKEL VIJF

fief geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN VIERHON,DERDNEG-E;NENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (C 2.499.250,00). Het geplaatste kapitaalls vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd achtenzestig (6.868) aandelen zonder nominale waarde, die Èlk één/ zesduizend achthonderd achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen," NEGENDE BESLISSING VOLMACHT COÔRDINAllt,

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

notaris Fabienne Hendricloc



Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

coördinatie van de statuten

- verslag van de raad van bestuur de dato 29 september 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 september 2014



11/04/2013 : HA075095
18/03/2013 : HA075095
06/04/2012 : HA075095
21/03/2011 : HA075095
17/03/2010 : HA075095
07/05/2009 : HA075095
26/03/2009 : HA075095
26/03/2008 : HA075095
04/04/2007 : HA075095
02/04/2007 : HA075095
28/03/2006 : HA075095
06/12/2005 : HA075095
31/03/2005 : HA075095
01/04/2004 : HA075095
18/03/2003 : HA075095
23/10/2015 : HA075095
22/03/2001 : HA075095
10/04/1999 : HA075095
01/01/1997 : HA75095
28/03/1995 : HA75095
01/01/1993 : HA75095
01/01/1992 : HA75095
20/12/2017 : HA075095

Coordonnées
ARIBO

Adresse
NIJVERHEIDSPARK 32 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande