ARISTOCO INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARISTOCO INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.815.319

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 16.07.2013 13312-0535-015
10/05/2012
ÿþ Mcd 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



vc behc aan Sel£ Staat

*izoe~ssa*

Ondernemingsnr : 0838.815.319

Benaming

(voluit): Aristoco International

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Wetenschapspark 414 - 3590 Diepenbeek

Voorwerp akte : kapitaalverhoging (inbreng algemeenheid)  kapitaalvermindering statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op drieëntwintig april tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste besluit  kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend zevenhonderdachtenzestig (18.768,00 E) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 E) euro tot zevenendertigduizend driehonderdachtenzestig (37.368,00 E) euro door inbreng van de algemeenheid van het vermogen door de vennootschap BVBA Aristo Company, afgekort Aristoco, met zetel te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 4; BTW BE 0879.410.215 RPR Hasselt.

Is hier tussengekomen en medeverschenen: de hogervermelde BVBA Aristo Company, afgekort Aristoco, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de BVBA Asconit, die op haar beurt vertegenwoordigd is door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Houben Geert, voornoemd.

Die verklaart bij wijze van kapitaalverhoging inbreng te doen in de vennootschap Artistoco International van haar hele vermogen, zowel de activa als de passiva, zonder ontbinding, tegen een vergoeding die uitsluitend bestaat uit aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Beschrijving van de inbreng

ACTIVA

Vaste activa 8.659,48 E

Vlottende activa 113.695,73 E

TOTAAL ACTIVA 122355,21 E

SCHULDEN

Schulden 103.587,21 E

EIGEN VERMOGEN 18.768,00 E

De door de vennootschap Aristo Company, afgekort Aristoco ingebrachte activa en passiva zijn uitvoerig beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor de dato éénentwintig februari tweeduizend en twaalf.

Uit dit verslag blijkt dat de netto-inbreng beloopt op een bedrag van achttienduizend zevenhonderdachtenzestig (18.768,00 E) euro

Op de laatste blz. van Li ik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

'-Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt en dat de beschrijving ervan beantwoordt aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid wordt gestaafd door voormeld revisoraal verslag.

Verwijzend naar het voorstel "van inbreng van een algemeenheid" opgesteld door de bestuursorganen van de vennootschappen betrokken bij deze verrichting, gedateerd op dertig augustus tweeduizend en elf, wordt er bepaald dat alle handelingen gesteld in verband met deze activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap, geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van de verkrijgende vennootschap en dit vanaf één september tweeduizend en elf.

Tweede besluit

De algemene vergadering ontslaat de Heer voorzitter lezing te geven van het Verslag van de raad van bestuur en van het revisoraal verslag opgemaakt door Etswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, vennoot van Etswinde De Deyne BV o.v.v. BVBA kantoorhoudende te 9930 Lovendegem, Kort Eindeken 27 de dato 21 februari 2012.

Hier wordt akte genomen van het feit dat het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

"Ondergetekende, Elswinde De Deyne, bedriffirevisor, vennoot van Elswinde De Deyne BV o.v.v. BVBA, kantoorhoudende te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27 werd op 16 januari 2012 door de zaakvoerder van Aristoco International BVBA aangesteld om overeenkomstig artikel 313 W Venn. een verslag op te stellen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van het voorstel "van inbreng van een algemeenheid" opgesteld op datum van 30 augustus 2011 door de bestuursorganen van vennootschappen Aristoco BVBA en Aristoco International BVBA overeenkomstig artikel 760 par 1, eerste lid W. Venn. Het betreffende voorstel "inbreng van een algemeenheid" werd neergelegd op de Griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 20 september 2011

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij kapitaalverhoging en dat de zaakvoerder van Aristoco International BVBA verantwoordelijke is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging;

2. De beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht naar aanleiding van het voorstel "inbreng van een algemeenheid" beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De, voor de inbreng in natura, door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voortvloeiend uit de

voorgenomen inbreng van een algemeenheid van Aristoco BVBA komt aldus overeen met de toekenning van 299 aandelen van Artistoco International BVBA zonder vermelding van

nominale waarde met een conventionele waarde van 62,769 euro, vertegenwoordigend het ingebrachte gedeelte aan kapitaal ten belope van 18,768,00 euro, zijnde de netto boekwaarde van het vermogen van Aristoco BVBA gewaardeerd in boekhoudkundige continuïteit op datum van 31 augustus 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

We merken hierbij op dat ingevolge deze inbreng Aristoco International BVBA hierdoor 99 aandelen zal verwerven omwille van de deelneming als verbonden onderneming van de vennootschap die de inbreng doet, zijnde Aristoco BVBA in de vennootschap Artistoco International BVBA.

Zolang de verkregen aandelen opgenomen blijven onder de activa van de balans van de vennootschap Aristoco International BVBA moet er een onbeschikbare reserve worden gevormd gelijk aan de waarde waarvoor de aandelen in de inventaris zijn ingeschreven.

In geval van intrekking van aandelen wordt deze onbeschikbare reserve opgegeven. Indien met overtreding van voormelde geen onbeschikbare reserve was aangelegd, moeten de beschikbare reserves ten belope van dat bedrag worden verminderd en bij gebreke van dergelijke reserves wordt het kapitaal verminderd door de algemene vergadering die uiterlijk voor de afsluiting van het lopende boekjaar wordt bijeengeroepen.

De verkregen eigen aandelen dienen evenwel vernietigd te worden door middel van een kapitaalvermindering in hoofde van Aristoco International BVBA.

Gezien deze "inbreng van algemeenheid" kadert in de toepassing van herstructurering van vennootschappen en alle betrokken partijen tot dezelfde groep behoren werden alle aandeelhouders voldoende geïnformeerd omtrent de voorgenomen operatie..

Lovendegem, 21 februari 2012.

BV o,v,v. BVBA Elswinde De Deyne

Vertegenwoordigd door Elswinde De Deyne

Bedrijfsrevisor"

Derde besluit  uitgifte van aandelen

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden tweehonderdnegenennegentig (299) aandelen, elk met een conventionele waarde van tweeënzestig euro zevenhonderdnegenenzestig cent (62,769 £) toegekend aan de inbrengende vennootschap Aristo Company.

Deze aandelen zijn van dezelfde aard, bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen pro rata temporis delen in de winsten.

Vierde besluit  kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting slechts werd volstort ten

belope van zesduizend tweehonderd (6.200,00 E) euro.

Bijgevolg beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen met

twaalfduizendvierhonderd (12.400,00 ¬ ) euro om het te brengen van zevenendertigduizend driehonderdachtenzestig (37.363,00 ¬ ) euro op vierentwintigduizend negenhonderdachtenzestig (24.968,00 ¬ ) euro door de afschaffing van de volstortingsplicht in hoofde van de aandeelhouders, zonder vernietiging van aandelen, maar met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Het kapitaal bedraagt ingevolge deze kapitaalsvermindering vierentwintigdduizend negenhonderdachtenzestig (24.968,00 ¬ ) euro, vertegenwoordigd door driehonderd negenennegentig (399) aandelen op naam.

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is, maar dat de aandeelhouders slechts van hun stortingsplicht kunnen worden bevrijd mits naleving van de voorwaarden van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, met andere woorden indien binnen twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts overgaan tot de bewerking, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Vijfde besluit - kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast dat ingevolge de hoger vermelde inbreng de BVBA Aristoco

International samen met de andere activa, negenennegentig (99) eigen aandelen verwerft omwille

a

Luik B - VArunla

van de deelneming als verbonden onderneming van de vennootschap die de inbreng doet, zijnde Aristo Company in het kort Aristoco in de BVBA Aristoco International.

Vervolgens beslist de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zesduizendhonderdachtendertig euro (6.138,00 E) om het te brengen van vierentwintigduizend negenhonderdachtenzestig (24.968,00 E) euro op achttienduizend achthonderddertig (18.830,00 E) euro door vernietiging van de negenennegentig (99) verkregen eigen aandelen door de hiervoormelde inbreng.

Hieruit volgt dat het kapitaal vertegenwoordigd wordt dor driehonderd aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De kapitaalsvermogende waarde van de aandelen wordt gelijkgesteld.

Zesde besluit  wijziging aan de statuten

Volgende wijziging wordt doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan voormelde besluiten:

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend achthonderddertig (18.830,00 e)

euro en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde. ,e

t

Zeven. e besluit -- Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de

vennootschap uit te werken en ze neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen door de heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, notulen bijzondere algemene vergadering, verslag

zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111J11111, 1.1[1,1112Ii II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

20 -09- 20t

HASSELT

Bijlagen bij-het Belïise-fi Staatsblad - 0/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838.815.319

Benaming

(voluit) : ARISTOCO INTERNATIONAL

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3590 DIEPENBEEK, Wetenschapspark 4 bus 4 Onderwerp akte: Voorstel van inbreng van een algemeenheid

Neerlegging van het voorstel van inbreng van een algemeenheid d.d. 30.08.2011 in toepassing van artikel 760, §3 W.Venn.

ASCOIYIT B.V.B.A.,

met vaste vertegenwoordiger,

Geert HOUBEN,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de berso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305123*

Neergelegd

26-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Aristoco International

0838815319

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

1° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aristo Company, afgekort ARISTOCO, met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 4.

BTW BE 0879.410.215 RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op tien februari tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari daarna onder het nummer 06041763.

Waarvan de statuten gewijzigd werden en het kapitaal verhoogd werd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op vijfentwintig februari tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien maart daarna onder het nummer 10040196.

Hier vertegenwoordigd krachtens artikel 8 van de statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder: de BVBA Asconit, met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Smeetshofweg 5,

BTW BE 0879.410.215 RPR Hasselt.

Op haar beurt hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Houben Geert, hiernagenoemd.

Tot deze functie benoemd ingevolge een beslissing van de zaakvoerder heden voorafgaandelijk dezer genomen.

2° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Asconit, met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Smeetshofweg 5.

BTW BE 0896.810.035 RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op zesentwintig maart tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien april daarna onder het nummer 08053333.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder: de Heer Houben Geert Fons Philomena, wonende te 2140 Antwerpen, Lodewijk Van Berckenlaan 190 bus 0501.

Tot deze functie benoemd in de hogervermelde oprichtingsakte.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Wetenschapspark 4 bus 4

Onderwerp akte: Oprichting

1) Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Aristoco International.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek,

Wetenschapspark 4, bus 4.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het

buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en aanbieden van de beste oplossing: het ontwikkelen, implementeren, aankopen, verkopen, invoeren, commercialiseren, produceren, in leasing geven of nemen, toekennen van alle mogelijke rechten van gebruik en/of genot, uitvoeren en distribueren van nieuwe of bestaande producten (waaronder software en hardware), het ondersteunen van het volledige gamma van informaticaproducten; het verlenen van allerhande advies op gebied van informatica, ondermeer met betrekking tot het adviseren inzake de informaticastructuur, het bepalen van de keuze van software, IT toepassingen, enz...; de groot-en kleinhandel in kantoormachines en bureelmaterieel, meer in het bijzonder informatica materiaal (hardware, software en alle aanverwante), het onderhoud van deze machines en het leveren van vervangstukken; de onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen en diensten via het internet of andere gegevensdrager, het opmaken van websites en het verlenen van alle diensten dienaangaande; het aanvragen van licenties en/of patenten op de ontwikkelde producten.

Het verlenen van alle bijstand en hulp onder hun meest

verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere

vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volgestort door inbreng in speciën ten belope van zesduizendtweehonderd (6.200,00 ¬ ) euro als volgt:

-door de BVBA Aristo Company: zesduizendhonderdachtendertig (6.138,00 ¬ ) euro

- door de BVBA Asconit: tweeënzestig (62,00 ¬ ) euro.

Het bedrag van deze stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Hasselt-Centrum te 3500 Hasselt, de Schiervellaan 10. De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato achttien augustus tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten:

-door de BVBA Aristo Company: twaalfduizendtweehonderdzesenzeventig

(12.276,00 ¬ ) euro

-door de BVBA Asconit: honderdvierentwintig (124,00 ¬ ) euro

Totaal: twaalfduizendvierhonderd (12.400,00 ¬ ) euro.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien de vennootschap wordt bestuurd door meer dan twee zaakvoerders wordt er een college van zaakvoerders gevormd, waarbij de interne besluitvorming :

a. Bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat

b. Bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De BVBA Asconit, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de Heer Houben Geert, voornoemd.

Tot deze functie benoemd ingevolge een beslissing van de

zaakvoerder de dato negentien augustus tweeduizend en elf.

Haar mandaat is bezoldigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één mei tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

De Deyne Verhoeye Accountants & Belastingenconsulenten BV opgericht onder de vorm van een BVBA, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven Dewit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

2) uit een proces verbaal van de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA Asconit, voornoemd, blijkt dat benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger: de Heer Houben Geert wonende te 2140 Antwerpen, Lodewijk Van Berckenlaan 190 bus 0501 om namens de vennootschap het mandaat van zaakvoerder in de BVBA Aristoco International uit te oefenen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

Met afzonderlijke melding: PV benoeming vaste vertegenwoordiger. (get.) Notaris Vanhelmont

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0104-019

Coordonnées
ARISTOCO INTERNATIONAL

Adresse
WETENSCHAPSPARK 4, BUS 4 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande