ARMEDELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARMEDELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.923.113

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 16.12.2013, NGL 28.03.2014 14078-0124-016
28/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voet behouc aan h Belgis Staatst ia

11111111

*14053083*



iEC4iT9A9VK YAfi KOOPHAPtE)1=i.

1 9 -02- 2014

regieI'Lrt

Ondernemingsnr Benaming : 0471.923.113

(voluit) (verkort) Armedelle BVBA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Weyerstraat 173 te 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 20 december 2013

blijkt dat met ingang van 31 december 2013 het ontslag als zaakvoerder wordt aanvaard van

Mevr. Jacobs Vicky, wonende Bampstraat 10B te 3830 Wellen.

Dhr. Rouschop Joseph, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013
ÿþ T Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRECHTBANo;vANHOOFHANQEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0471.923.113

Benaming (voluit) Armedelle

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Wijerstraat 173 - 3850 Kozen (Nieuwerkerken)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging  statutenwijziging - benoemingen

1) Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op vierentwintig juni tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen metti 155.000,00 E om het te brengen van 225.100,00 E op 380.100,00 E door inbreng in speciën met, uitgifte van 311 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en in de winsten zullen delen vanaf 1 maart 2013.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk ingeschreven worden in geld en zij zullen volledig volstort worden bij de inschrijving.

Tweede beslissing

Onmiddellijk verklaren de bestaande aandeelhouders te verzaken op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze, om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

Derde beslissing

Is hier tussengekomen en medeverschenen:

De Heer ROUSCHOP Joseph Gilliam Barbara Maria, geboren te Munstergeleen op 10 juli 1965, persoonsnummer 159265976, wonende te 6153 AB Sittard (Nederland), Windraak 6A, die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Armedelle.

Hij verklaart vervolgens in te schrijven op 311 nieuwe aandelen ten bedrage van 155.000,00 E door storting in speciën uitgevoerd op rekening geopend bij de KBC Bank NV, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, vertegenwoordigd door haar kantoor Rotem, te 3650 Dilsen-Stokkem, Haagstraat 18 op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Armedelle, derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van 155.000,00 E zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest de dato vierentwintig juni tweeduizend dertien, dat aan de notaris overhandigd werd en in diens dossier bewaard blijft.

Vierde beslissing

Bespreking van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een BVBA Beckers, Loenders & Co met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de Heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de aangenomen waarderingswijze en over de effectief toegekende' vergoeding als tegenprestatie, welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 21 Juni 2013 luidt als volgt: "Ondergetekende Luc BECKERS, bedrsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°", bedrjfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 13 juni 2013 van de heer Roel JACOBS en mevrouw Vicky JACOBS, zaakvoerders van de BVBA "ARMEDELLE", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "ARMEDELLE" door inbreng van een deel van de schuldvordering van de heer Roland JACOBS en mevrouw Lydia CAMS, dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de voor de inbreng in natura door de parten weerhouden methode van waardering bedrjseconomisch verantwoord is en de inbreng niet is overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit honderd eenennegentig (191) aandelen van de BVBA "ARMEDELLE , zonder vermelding van nominale waarde.

Wij wensen er op te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokkenen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde.

Aangezien de bestaande vennoten verzaken aan het voorkeursrecht en akkoord zijn met het toetreden van de nieuwe aandeelhouders, worden geen vennoten benadeeld of bevoordeeld.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 21 juni 2013"

Vijfde beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen om het te brengen van 380.100,00 E op 475.100,00 ¬ euro door incorporatie van een schuldvordering, belopende op 95.000,00 ¬ op naam van de Heer JACOBS Roland Leopold H, wonende 3850 Nieuwerkerken, Weyerstraat 171 en Mevrouw CAMS Lydia Jean M, wonende te 3570 Alken, Wolfsstraat 80 bus 1, die hier tussenkomen en medeverschijnen en verklaren na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Armedelle.

Vervolgens verklaren de Heer Jacobs Roland en Mevrouw Cams Lydia een gedeelte van hun schuldvordering belopende op 95.000,00 ¬ bij de vennootschap in te brengen, als vergoeding waarvoor aan hen 191 onverdeelde aandelen worden toegekend, die zij verklaren te aanvaarden en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten der vennootschap vanaf 1 maart 2013.

Zesde beslissing

Ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierltonderdvijfenzeventigduizend honderd (475.100,00 E) euro en wordt vertegenwoordigd door negenhonderdvijfenvijftig (955) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. "

Zevende beslissing

De vergadering beslist als bijkomende statutaire zaakvoerders te benoemen:

- De heer Rouschop Joseph, wonende te 6153 AB Sittard, Windraak 6A, voornoemd;

 De naamloze vennootschap Ferme Dewaelheyns, met zetel te 3891 Borlo, Honsemstraat 43, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joseph Rouschop, voornoemd. Vervolgens beslist de vergadering deze twee zaakvoerders toe te voegen als statutair zaakvoerder in artikel 11 van de statuten.

Achtste Beslissing

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten met betrekking tot de bevoegdheid van de zaakvoerders te vervangen als volgt:

"Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, vormen zij een college van zaakvoerders.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van het college van zaakvoerders doorslaggevend,

De vennootschap wordt in en rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, waaronder de voorzitter, die gezamenlijk dienen op te treden",

Negende beslissing

De vergadering beslist artikel 29 van de statuten in verband met de procedure van de benoeming van de vereffenaar te wijzigen als volgt:

"De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwiftiging.

r.'

} Voorbehouden }~

aan het Belgisch Staatsblad LuikCi - VPrvnln



Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars vormen een college.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden."

Tiende beslissing

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te statuten te coördineren.

Elfde beslissing

En onmiddellijk hierna is het college van zaakvoerders in vergadering bijeengekomen, zij

beslissen tot voorzitter van het college van zaakvoerders te benoemen, tot aan. herroeping:

De Naamloze vennootschap Ferme Dewaelheyns, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rouschop Joseph, die verklaart te aanvaarden.

2. Uit een proces-verbaal van de raad van bestuur van de NV Ferme Dewaelheyns met zetel te 3891 Gingelom, Honsemstraat 43; BE 0447.373.995 RPR Hasselt blijkt dat benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger: de Heer ROUSCHOFT Joseph wonende te 6153 AB Sittard (Nederland), Windraak 6A om het mandaat van bestuurder van de NV Ferme Dewaelheyns in de BVBA Armedelle waar te nemen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor, PV benoeming vaste vertegenwoordiger, gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 15.12.2012, NGL 27.02.2013 13054-0263-015
05/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 15.12.2011, NGL 29.02.2012 12051-0490-015
21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 15.12.2010, NGL 10.03.2011 11057-0251-015
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 15.12.2009, NGL 26.02.2010 10055-0490-015
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 15.12.2008, NGL 26.02.2009 09062-0379-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 15.12.2007, NGL 29.02.2008 08060-0399-015
26/07/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.08.2006, GGK 15.12.2006, NGL 23.07.2007 07436-0028-014
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 15.12.2006, NGL 28.02.2007 07062-4923-016
03/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 15.01.2006, NGL 28.02.2006 06060-5002-016
19/07/2005 : HA104410
04/02/2005 : HA104410
27/02/2004 : HA104410
27/02/2003 : HA104410
15/03/2002 : HA104410

Coordonnées
ARMEDELLE

Adresse
WIJERSTRAAT 173 3850 KOZEN

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande