ASAP STAFFING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASAP STAFFING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 631.768.324

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- In de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissiever-richtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaat-sing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbe-heer;

- Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of on-rechtstreeks bij dit doel aansluiten;

- Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertifi-caten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroe-rende goederen;

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of ad-ministratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel ver-band houden;

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële orga-nisatie;

- op het gebied van beheer, management en marketing.

- Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties: het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande; - Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, oc-trooien, licenties, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

- Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

- Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

Algemene bepalingen:

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en on-roerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschap-pelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijk-aardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL 4 : duur: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbe-perkte duur. Zij zal in toepassing van artikel 2 §4 van het Wetboek van vennoot-schappen slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 5 : geplaatste kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twaalf miljoen euro (12.000.000,00 EUR).

INSCHRIJVING - INBRENG IN GELD:

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor twaalf miljoen euro 12.000.000,00 EUR) waarvoor duizend (1000) aandelen à rato van twaalfdui-zend euro (12.000,00 EUR) werd toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOLSTORTING - BANKATTEST

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven, doch slechts volstort voor minimum één/vierde, zodat een bedrag van drie miljoen euro (3.000.000,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE89 363 1484727 85 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde bedrag van drie miljoen euro (3.000.000,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting in overeenstemming met artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer bij de ING Bank te Genk, zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 2 juni 2015, dat aan de notaris werd over-handigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 6 : aandelen: Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht heb-ben.

ARTIKEL 9 : raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maxi-mumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ont-slagen.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. ARTIKEL 15 : bevoegdheden.

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle hande-lingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschap-pelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het be-stuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de be-slissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: directiecomité  adviserend comité

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun op-drachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uit-zondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

ARTIKEL 17: vertegenwoordiging.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1. hetzij door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

2. hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt;

3. hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dage-lijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de

vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5. hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtig-den.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 9 en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

ARTIKEL 20 : toezicht.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Ie-dere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, brief-wisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of be-drijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan

één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun

vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : algemene vergadering.

Elk jaar op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur, en indien die dag een wettelijke

feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden

in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

ARTIKEL 23: stemmingen.

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en be-sluiten op geldige

wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en in de bijzondere algemene vergadering worden de beslui-ten genomen bij

gewone meerderheid van stemmen.

(b) De aandeelhouder die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn,

mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een last-hebber laten vertegenwoordigen.

ARTIKEL 31 : boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

ARTIKEL 33: winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afge-nomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene

vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 35: ontbinding: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Benoeming bestuurders:

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie en worden benoemd tot deze functies:

1. De naamloze vennootschap KREON HOLDING, voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PEUMANS Hugo, voornoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRATO, met zetel te 3740 Bilzen, Biestertstraat 1A, BTW BE 0464.138.763, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PEU-MANS Joris, wonende te 3740 Bilzen, Biestertstraat 1A.

3. De naamloze vennootschap GESTIONIS, met zetel te 3720 Kortessem, Ker-sendaelstraat 69, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer PEUMANS Ruben, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd vanaf 3 juni 2015 met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de wet, zullen op-treden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennoot-schappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vóór de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoe-mingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De duur van de toegekende mandaten gaat in op heden en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2021.

De toegekende mandaten zijn bezoldigd, behalve bij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Benoeming commissarissen:

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap op grond van de geldende wettelijke bepalingen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De aan-deelhouders kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Indien de vennootschap een commissaris moet benoemen, gebeurt dit door de al-gemene vergadering onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. RAAD VAN BESTUUR:

En vervolgens zijn de hiervoor aangestelde bestuurders onmiddellijk in een raad van bestuur samengekomen, elkander uitdrukkelijk ontslaande van het vervullen van formaliteiten van oproeping, en hebben met éénparigheid van stemmen vol-gende beslissingen genomen: a. wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur: de NV KREON HOLDING, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer PEUMANS Hugo, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

b. wordt aangesteld als gedelegeerd-bestuurder: de NV GESTIONIS, voormeld, met als vaste

vertegenwoordiger de heer PEUMANS Ruben, voornoemd.

Allen hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;

-volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 06.06.2017, NGL 05.07.2017 17284-0526-022

Coordonnées
ASAP STAFFING

Adresse
ZUIDERRING 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande