ASPARAGUUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ASPARAGUUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 633.936.867

Publication

29/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

IIWIIIIR~VI~II I~VIVNIMII VU

*15109358*

RECFITBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

17 JULI 2015

Griffe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : C C. C

Benarning

(voluit) : ASPARAGUUS

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING,

Uit een onderhandsee akte gedateerd 14 juli 2015 blijkt dat de ondergetekenden:

1.De heer NUITTEN Dries, André, J., geboren te Menen op 17 juni 1980, met rijksregistemummer 80.06.17271.68, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Volkstraat 50;

2.De heer COPPENS Guus, geboren te Roermond op 7 juni 1987, met rijksregistemummer 87.06.07297.04, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, W eaisekee 14,

een Vennootschap onder Firma hebben opgericht met volgende kenmerken:

NAAM:

De vennootschap is een vennootschap onder firma met als naam "ASPARAGUUS".

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de faling of de onbekwaamverklaring van een vennoot, stelt geen einde aan de vennootschap, welke voortgezet wordt door de overblijvende vennoten.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3500 HASSELT, Gouverneur Verwilghensingel 70.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale

waarde, maar met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. beslist de algemene vergadering. Bij uitkering wordt de winst verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aantal aandelen.

De zaakvoerder-vennoot bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

De verliezen zullen op dezelfde wijze onder de vennoten verdeeld worden als voor de verdeling van de winsten is bepaald.

VERDELING NETTO - ACTIEF NA ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder-vennoot, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

.Ï "

"

eVmor-e

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

STATUUR VAN DE ZAAKVOERDER-VENNOOT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoot. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap. Niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder; zij kunnen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Elke vennoot die verklaart op te treden voor de vennootschap, wordt geacht zaakvoerder van de vennootschap te zijn.

Het beëindigen van het mandaat van een zaakvoerder, om welke reden ook, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het beëindigen van het mandaat van een der zaakvoerders, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders, Betreft het beëindigen van het mandaat de enige zaakvoerder, dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de eventueel in deze statuten aangewezen opvolgend-zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Het gebrek aan enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, heeft, zoals gemeld, niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt; in dat geval moet door de meest gerede vennoot de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het beëindigen van de functie van zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder, om in hun vervanging te voorzien.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij eenparig besluit van alle vennoten, de betrokken zaakvoerder-vennoot meegerekend. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het einde van het mandaat van een zaakvoerder,

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN

Benoeming van zaakvoerder-vennoot.

Worden als zaakvoerder-vennoot benoemd :

De heer NUITTEN Dries André J, wonende te 2000 Antwerpen, Volkstraat 50

De heer COPPENS Guus, wonende te 2000 Antwerpen, Waaiskaal 10.

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 10 maart 2017 om 11 uur.

NUITTEN Dries COPPENS Guus

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASPARAGUUS

Adresse
GOUVERNEUR VERWILGHENSINGEL 70 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande