ASSOCIATIE VAN ECONOMISCHE BEROEPEN, AFGEKORT : AVEB

Divers


Dénomination : ASSOCIATIE VAN ECONOMISCHE BEROEPEN, AFGEKORT : AVEB
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 507.985.337

Publication

16/01/2015
ÿþMad Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondern mingsnr " 0 5 0 7. 9 8 5. 3 3 7

Benaming

(voluit) : Associatie Van Economische Beroepen

(verkarl).AVEB

Rechtsvorm : Economisch SamenwerkingsVerband

Zetel : 3700 Tongeren, Maastrichtersteenweg 182

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Associatie Van Economische Beroepen Economisch SamenwerkingsVerband

AVEB esv

-- Akte van oprichting 

De hierna genoemde partijen zijn samengekomen op 13 november 2014 te 3700 Tongeren, Maastrichtersteenweg 182, tot oprichting van een Economisch Samenwerkingsverband. Deze vennootschapsvorm wordt beheerst door art. 839 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen en wordt opgericht bij éénvoudige onderhandse akte.

OPRICHTERS:

1,Opdenacker & Opdenacker BV onder de vorm van BVBA, Wijkmolenweg 33 te 3700 Tongeren, ingeschreven in de KBO met nummer 0893.689.308; hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder Opdenacker Ronny;

2.Ruba BV onder de vorm van BVBA, Boerenkrijgsingel 63 bus 0.01 te 3500 Hasselt, ingeschreven in de KBO met nummer 0459.145.144; hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder Ruyters Bart;

3.Opdenacker & Opdenacker Tarifering BVBA, Wijkmolenweg 33 te 3700 Tongeren, ingeschreven in de KBO met nummer 0832.046.994; hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder Opdenacker Eric;

4.Boekhoudkantoor Ruyters Bart BV onder de vorm van BVBA, Boerenkrijgsingel 63 bus 0.01 te 3500 Hasselt, ingeschreven in de KBO met nummer 0836.137.921; hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder Ruyters Bart;

Neergelegd ter griffie der reclatbank v. koophandel AnlwerpEa, afd. Tongeren

0 Z "01- 2015

De grieffie

Voor,

behouder

een 119t

SoloJech Staatsblad









LINBRENG IN GELD

Partijen doen volgende inbrengen in geld in het samenwerkingsverband:

Partij onder 1. Opdenacker & Opdenacker, 500 euro (vijfponder euro);

Partij onder 2. Ruba, 500 euro (vijfhonder euro);

Partij onder 3. Opdenacker & Opdenacker Tarifering, 500 euro (vijfhonder euro);

Partij onder 4. Boekhoudkantoor Ruyters Bart, 500 euro (vijfhonder euro);

Het totaal van de inbrengen bedraagt 2.000 euro (tweeduizend euro).

Voornoemde partijen verbinden zich ertoe om hun respectievelijke inbreng in geld te storten op een rekening op naam van het Economisch Samenwerkingsverband binnen de veertien dagen na ondertekening van deze oprichtingsakte. Daartoe zullen de zaakvoerders onmiddellijk na de ondertekening van deze oprichtingsakte een dusdanige rekening openen en voornoemde partijen schriftelijk in kennis stellen van het rekeningnummer en uitnodigen voormelde inbreng in geld te doen. De zaakvoerders bevestigen schriftelijk ontvangst van de inbrengen op voormelde rekening aan de respectievelijke inbrengers.

I. STATUTEN

De statuten worden vastgesteld als volgt:

.. _.' 1.Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur

Op de laatste biz ver i._uik 6B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotom(en)

bevoegd de recntsper5oan ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam e:i handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Economisch Samenwerkingsverband. Haar naam luidt :"Associatie Van Economische Beroepen", of afgekort "AVEB".

Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van het samenwerkingsverband, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Economisch Samenwerkingsverband" of door de afkorting "ESV".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Maastrichtersteenweg 182; 3700 Tongeren

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het land op grond van een

eenvoudige beslissing van het college van zaakvoerders.

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van het college van zaakvoerders, zowel in

België als in het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren

openen.

Artikel 3: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf 1 januari 2015.

Onafgezien van de wettelijke gronden voor ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden warden op

grand van een beslissing van de algemene vergadering, die in dat geval beraadslaagt en besluit volgens

dezelfde formele regels als bij wijziging van de statuten.

Artikel 4: Doel

Het samenwerkingsverband heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de activiteiten van haar

leden die opgesomd zijn in het intern reglement, te vergemakkelijken en verder te ontwikkelen, onder meer

doch niet beperkend door;

-De verbetering en de groei van de resultaten van deze activiteiten na te streven;

-Een groepsstrategie uit te werken en een gemeenschappelijk inzicht te ontwikkelen;

-De kennisdeling en samenwerking te bevorderen;

-Het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van marketing, branding en communicatie; -Vastleggen en bewaken van beroepsmatige kwaliteits-, ethische- en prestatienormen; -Het ondersteunen van personeels- en kantooradministratie;

-Het onderhouden van contacten met derden en het participeren in overlegstructuren;

-Het organiseren van opleidingen zowel intern als extern;

Dit alles zonder zich rechtstreeks of onrechtstreeks te mengen in de uitoefening van de bedrijvigheid van haar leden en met respect voor de deontologische regels waaraan deze zijn onderworpen en hun burgerlijk Karakter.

Het samenwerkingsverband beoogt niet de uitoefening van het economisch of vrij beroep van haar leden en zal bijgevolg geen enkele bedrijvigheid voeren voor derden die tot de beroepssfeer van de leden behoort doch zal uitsluitend haar diensten aan de leden ter beschikking stellen.

Het samenwerkingsverband kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden. Inzonderheid het het personeel aanwerven, materiële (roerende of onroerende) en immateriële goederen en rechten verkrijgen, verkopen, verhuren en huren, financiële verplichtingen aangaan en verzekeringen onderschrijven. Deze opsomming is niet beperkend.

2.Vermogen  Deelnemingen

Artikel 5: Vermogen

Het vermogen van het samenwerkingsverband bedraagt bij de oprichting 2.000,- Euro. Het kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen vanwege de bestaande leden, of bij toetreding vanwege de nieuwe leden. Het kan verminderd worden door uitkering aan de leden, in voorkomend geval bij uittreding of uitsluiting van een lid.

Artikel 6: Deelnemingen  Overdracht  Overgang

Het samenwerkingsverband erkent als leden de oprichters zoals hierboven omschreven. Het vermogen wordt bij aanvang verdeeld in 2.000 deelnemingen, De deelnemingen kunnen slechts geheel of gedeeltelijk overgedragen worden onder levenden, aan één of meerdere andere leden van het samenwerkingsverband of aan één of meerdere pesonen of rechtspersonen mits goedkeuring door de overige leden.

Op dezelfde manier kunnen zij, bij het overlijden van een een lid, fysisch persoon, of bij de ontbinding van een lid, rechtspersoon, wegens overlijden van de enige vennoot, slechts overgaan aan één of meerdere andere leden van het samenwerkingsverband, op last in voorkomend geval de tegenwaarde uit te betalen aan de wettelijke of testamentair aangestelde ergenamen of legatarissen.

De deelnemingen bedragen ten name van:

-Opdenacker & Opdenacker BV BVBA, voornoemd: 500 deelnemingen;

-Ruba BV BVBA, voornoemd: 500 deelnemingen; -Opdenacker & Opdenacker Tarifering BVBA, voornoemd: 500 deelnemingen; -Boekhoudkantoor Ruyters Bart BV BVBA, voornoemd: 500 deelenmingen.

Artikel 7: Waardering

Bij uittreding, om welke reden dan ook, of uitsluiting van een lid, vindt een waardering van het vermogen plaats, teneinde zijn rechten en verplichtingen te bepalen, of deze van zijn erfgenamen. Het lid, of zijn rechtsopvolger, heeft ten minste recht op de uitkering van zijn inbreng, hetzij in natura, hetzij voor een zelfde waarde, onder aftrek van hetgeen hij aan het samenwerkingsverband verschuldigd is. De waarden van de rechten en verplichtingen van een uittredend lid mag niet forfaitair worden vastgesteld. Indien de vennoten er niet in slagen tot overeenstemming te komen zal op verzoek van de meest gerede partij aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement Tongeren gevraagd worden een bedrijfsrevisor aan te duiden. De leden kunnen nadere regels in verband met de waardering vastleggen in het intern reglement.

3.Rechten en verplichtingen van de leden

Artikel 8: Toetredingsvoorwaarden

De leden van het samenwerkingsverband bepalen in hun intern reglement de toetredingsvoorwaarden betreffende de nieuwe leden, Uiteraard dienen potentiële kandidaten een wezenlijke bijdrage tot de verwezenlijking van het doel kunnen aanleveren.

Artikel 9: Rechten van de leden

De leden van het samenwerkingsverband zijn gerechtigd om gebruik te maken van aile diensten van het samenwerkingsverband, op last bij te dragen in alle werkingskosten. De verdeling wordt bepaald in het intern reglement.

Artikel 10: Onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid

De leden van het samenwerkingsverband zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van het samenwerkingsverband, ongeacht de aard daarvan. Evenwel, zijn zij slechts aansprakelijk in verhouding tot hun aantal deelnemingen. Zij kunnen zich, na door een derde te zijn aangesproken en uitgewonnen, tegen de andere leden keren. Deze bepaling heeft louter een interne waarde en geldt geenszins tegenover derden.

Artikel 11: Toetreding nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen slechts toetreden mits goedkeuring bij éénparigheid en door alle bestaande leden waarbij het standpunt van elk lid desnoods schriftelijk en individueel moet opgevraagd worden. Bijgevolg kan een vergadering van leden waar niet alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn niet rechtsgeldig beslissen over nieuwe leden. Een kandidaat-lid moet getuigen van de nodige vakbekwaamheid en beroepservaring alsook voldoen aan de wettelijke verplichtingen van de uitgeoefende beroepsactiviteit. Elk nieuw lid zal vanaf

" ~ zijn toetreding deelnemen in de kosten, ook al vloeien die voort uit verbintenissen die werden aangegaan door

het samenwerkingsverband voor de toetreding van het lid, overeenkomstig de regeling bepaald in het intern reglement.

e Bekendmaking van de toetreding geschiedt om aan derden te kunnen worden tegengeworpen.

Artikel 12: Uittreding van leden

Elk lid van het samenwerkingsverband kan slechts uittreden mits het zijn verbintenissen ten aanzien van het

samenwerkingsverband volledig is nagekomen.

De aanvang tot uittreding moet gebeuren bij aangetekend schrijven gericht aan het college van

zaakvoerders en dit minstens 6 maanden op voorhand.

Het uittreden van een lid heeft niet tot gevolg dat het samenwerkingsverband tussen de overige leden wordt

ontbonden.

ó De uittreding van het lid moet worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 13: Uitsluiting van leden

Een lid kan worden uitgesloten wanneer hij ernstig tekort schiet in zijn verplichtingen, of de werking van het

samenwerkngsverband ernstig verstoort of dreigt te verstoren.

De uitsluiting kan slechts geschieden bij unaniem besluit van de overige leden. Het lid, wiens uitsluiting

wordt voorgesteld, mag niet deelnemen aan de desbetreffende stemming, maar wordt vooraf wel gehoord.

De uitsluiting moet worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

et

Artikel 14: Beëindiging van rechtswege

Een lid houdt van rechtswege op deel te maken van het samenwerkingsverband:

cà 1)Bij overlijden van een lid natuurlijk persoon of van het orgaan van het lid-vennootschap dat de

vennootschap in dit samenwerkingsverband vertegenwoordigd;

2)Bij onbekwaamheid van een lid natuurlijk persoon of van het orgaan van het lid-vennootschap dat de vennootschap in dit samenwerkingsverband vertegenwoordigd;

3)Wanneer een lid natuurlijk persoon of het orgaan van het lid-vennootschap dat de vennootschap in dit samenwerkingsverband vertegenwoordigd gedurende een ononderbroken periode van meer dan 6 maanden geen beroep meer doet op de diensten van het samenwerkingsverband,

4.Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 15: Zaakvoerder

et

Het samenwerkingsverband wordt bestuurd door twee of meer natuurlijke personen, zaakvoerders

pq genoemd. De zaakvoerders vormen een college dat beraadslaagt en besluit op wijze bepaald in deze statuten.

De zaakvoerders worden benoemd bij besluit van de vergadering van de gezamelijke leden bij 4/5 meerderheid van stemmen. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. Overminderd de bepalingen van artikel 855 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de opdracht van de zaakvoerder om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen bij besluit van de algemene vergadering die beslist met een gewone meerderheid.

Artikel 16: Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het college van zaakvoerders zal een directeur aanstellen, verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur. De

directeur is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking die nodig zijn tot het verwezenlijken van

het doel van het samenwerkingsverband, met uitzondering van die handelingen waarvoor enkel het college van

zaakvoerders bevoegd is, limitatief hierna opgesomd. De directeur kan niet zonder toestemming van het college

van zaakvoeders besluiten tot rechtshandelingen:

-Welke een bedrag van 2.500,- euro per verrichting te boven gaan;

-De aan- en de verkoop, het hypothekeren, het huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking

stellen van onroerende goederen;

-De aankoop of de verkoop, het huren, het verhuren of het leasen van roerende goederen die moeten

worden afgeschreven;

-Het aangaan van om het even welke financiering of schuld;

-De overdracht van investeringsgoederen aan niet-leden van het samenwerkingsverband.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden.

Artikel 17: Vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt het

samenwerkingsverband in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door 1 directeur, afzonderlijk handelend.

Artikel 18: Bezoldiging -- Aansprakelijkheid

Het mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij de algemene ledenvergadering hieromtrent anders beslist. Het college van zaakvoerders is aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in de uitoefening van hun opdracht hebben begaan, zelfs indien zij de op hen rustende taken onder elkaar hebben verdeeld, De bezoldiging van een directeur wordt bepaald in het intern reglement.

5. Controle

Artikel 19: Toezicht

Ieder lid heeft het recht om van het college van zaakvoerders inlichtingen te verkrijgen over de gang van

zaken in het samenwerkingsverband, en om inzage te krijgen van de boekhouding en de zakelijke bescheiden.

Indien een lid van het samenwerkingsverband zelf onderworpen is aan wettelijk toezicht op de

boekhoudkundige stukken, zal de controle worden opgedragen aan één of meer bedrijfsrevisoren.

6.Vergadering van de gezamelijke leden

Artikel 20: Vergadering van de gezamenlijke leden

De gezamelijke leden van het samenwerkingsverband vormen de algemene vergadering.

De vergadering wordt voorgezeten door de directeur, indien afwezig, door de oudste zaakvoerder of bij zijn

afwezigheid een andere zaakvoerder uit het college van zaakvoerders, indien geen zaakvoerder aanwezig is,

zal het oudste lid de vergadering voorzitten.

Zij komen tenminste één maal per jaar en meer bepaald tijdens de derde week van februari bijeen op de

zetel van het samenwerkingsverband of op een andere plaats vermeld in de oproeping. Zowel datum ais uur en

plaats dienen vermeld in de oproeping alsmede de agenda en deze wordt tenminste vijftien dagen voor de

vergadering aan de leden gericht per e-mail. De vergadering wordt verplicht samengeroepen op verzoek van

een zaakvoerder of van twee leden.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten over de punten die vermeld werden

in de agenda. De vergadering waarop geheel het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd is, kan

evenwel, met eenparigheid van stemmen beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de

agenda werden vermeld. Daarvan wordt uitdrukkelijk melding gemaakt in de notulen van de vergadering.

Indien alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, dient het bewijs van de vervulling van de

bijeenroepingsformaliteiten niet geleverd te worden.

Artikel 21: Bevoegdheid

De vergadering van de gezamelijke leden is behoudens de bevoegdheden elders in de statuten vermeld,

alleen bevoegd om te besluiten:

-Tot wijziging van de oprichtingsovereenkomst;

-Tot toelating of uitsluiting van de leden;

-Tot vervroegde ontbinding of tot voortzetting van het samenwerkingsverband;

-Tot goed of afkeuring van het intern reglement

-Tot goedkeuring van de jaarrekening.

Artikel 22: Stemrecht  Besluitvorming  Vertegenwoordiging

Elk lid heeft stemrecht op de vergadering. Elke deelneming geeft recht op één stem,

Behoudens afwijkende statutaire bepalingen, worden alle besluiten genomen met éénparigheid van

stemmen van de aanwezige leden.

De leden kunnen ook éénparig en schrifteijk alle besluiten nemen die tct de bevoegd''heid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authen-gieke akte moeten worden verleden.

De volgende besluiten kunnen de leden slechts bij éénparigheid van stemmen nemen:

1)Wijziging doel;

2)Wijziging van het aan elk lid toegekende aantal stemmen;

3)Wijziging van de procedure van besluitvorming

4)Wijziging van het aandeel vanelk van de leden of van één of meer van hen in de financiering van het

samenwerkingsverband;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

5)Wijziging van enig andere verplichting van een lid

Een lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Geen enkel lid mag meer

dan één ander lid vertegenwoordigen.

7.Jaarrekeningen  Verdeling van winst en verlies

Artikel 23: Boekjaar Inventaris en jaarrekening

Het boekjaar van het samenwerkingsverband gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in bij de aanvang van de vennootschap en eindigt op 31 december 2015.

Het samenwerkingsverband voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten, en stelt bijgevolg een inventaris op en een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Bovendien wordt een jaarverslag opgemaakt door het college van zaakvoerders waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van het samenwerkingsverband.

Deze stukken worden ten minste vijftien dagen voor de jaarvergadering op de zetel van de vennootschap neergelegd

Binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar wordt de jaarrekening aan de vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Artikel 24: Verdeling van winst en verlies

De winst die uit de werkzaamheden van het samenwerkingsverband ontstaat, wordt beschouwd als winst van de leden, en onder hen verdeeld in verhouding tot hun deelneming of in een verhouding bepaald in het intern reglement., tenzij de vergadering van de gezamelijke leden,, bij gewone meerderheid van stemmen, besluit tot reservering, rekening houdend met het doel van het samenwerkingsverband. De leden dragen bij tot de aanzuivering van het bedrag waarmee de uitgaven de inkomsten overtreffen, in verhouding tot hun deelneming of in een verhouding bepaald in het intern reglement.

8.Ontbinding -- Vereffening

Artikel 25: Ontbinding

Het samenwerkingsverband wordt ontbonden door:

1.De verwezenlijking of het wegvallen van het doel;

2.Door het verstrijken van de tijdsduur, waarvoor het samenwerkingsverband is aangegaan;

3.Door een besluit van de leden, bij eenparigheid van stemmen;

4.Bij rechterlijke beslissing in de gevallen bepaald door de wet;

5,Wanneer het samenwerkingsverband nog slechts één lid telt en geen nieuw lid toetreedt binnen een

termijn van 6 maanden.

Artikel 26: Vereffening

De zaakvoerders, die op het ogenblik van ontbinding in functie zijn, zijn van rechtswege vereffenaar met de

bevoegdheden bepaald door de algemene vergadering van gezamenlijke leden.

9.Algemene bepalingen

Artikel 27:Geschillen -- bevoegde rechtbank

Behoudens andersluidende bepalingen van het intern reglement is de rechtbank van het rechtsgebied

waarin het samenwerkingsverband haar zetel heeft, bevoegd om kennis te nemen van alle geschillen.

Artikel 28: Intern reglement

Bij intern reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de

statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van

de zaken van het samenwerkingsverband in het algemeen, en kan aan de leden of hein rechtverkrijgenden alles

worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht.

De algemene vergadering keurt met een gewone meerderheid het door het college van zaakvoerders

voorgestelde intern reglement goed of af, zonder het te wijzigen.

Artikel 29: Woonstkeuze.

Voor de uitvoering van de statuten en voor alle zaken die het samenwerkingsverband aanbelangen, wordt

iedere zaakvoerder, commissaris, lid, vereffenaar of volmachtdrager die in het buitenland woont en geen

woonstkeuze deed in België, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar

hem alle betekeningen, kennisgevingen en aanmaningen geldig gedaan kunnen worden.

10.Overgangs- en slotbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich verenigd en hebben éénparig volgende beslissingen

genomen:

1.Worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

a.Boekhoudkantoor Bart Ruyters bv bvba, Boerenkrijgsingel 63 bus 0.01 te 3500 Hasselt; met als vaste

vertegenwoordiger Ruyters Bart.

b.Opdenacker & Opdenacker bv bvba, Wijkmolenweg 33 te 3700 Tongeren; met als vaste

vertegenwoordiger Opdenacker Ronny;

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Zij oefenen hun opdracht onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders beslist.

2.De oprichters verklaren dat de vennootschap, met ingang van 1 oktober 2014, alle verbintenissen die,

overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, tot op heden door hen werden aangegaan,

in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigd en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat het samenwerkingsverband voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria, vermeld in artikel 93 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de onmiddellijk na de oprichting gehouden algemene vergadering, overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, geen commissaris te benoemen.

Aldus opgemaakt te Tongeren op datum, in 5 originelen.

Elke partij verklaart één origineel ondertekend exemplaar te hebben ontvangen; twee exemplaren zijn bestemd voor de griffie van de rechtbank van Koophandel, één exemplaar voor het archief van het samenwerkingsverband.

. ';

por,.

ebái7auden

aan itet

seigïscia

Sfi.ea.tsbiart

\ ~

Opdenacker & Opdenacker BV onder de vorm van BVBA, vertegenwoordigd door de zaakvoerder Opdenacker Ronny;

Ruba BV onder de vorm van BVBA,

vertegenwoordigd door de zaakvoerder Ruyters Bart;

Opdenacker & Opdenacker Tarifering BVBA, vertegenwoordigd door de zaakvoerder Opdenacker Eric;

Boekhoudkantoor Ruyters Bart BV onder de vorm van BVBA, vertegenwoordigd door de zaakvoerder Ruyters Bart;

Tegelijk hiermee neergelegd.

Gelijkvormig afschrift van de akte.

Op de laat_te btz, van Luik B versneden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzy van de persolo)n{en} bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ASSOCIATIE VAN ECONOMISCHE BEROEPEN, AFGEKOR…

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 182 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande