AU PHARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AU PHARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.077.120

Publication

03/04/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305333*

Neergelegd

06-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Au Phare

0839077120

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, notaris met standplaats te Tongeren, op

06/09/2011, blijkt dat :

1. Juffrouw VANDEN BROECKE Bénédicte Françoise Monique, geboren te Tongeren op 12 oktober 1977, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3700 Tongeren, Driekruisenstraat 102 bus 5.

2. "Beverage Consulting" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3700 Tongeren, Aniciuspark 8 bus 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BTW BE 0821.527.345, hier vertegenwoordigd door haar enig zaakvoerder, te weten de heer DURLET Bart Toon Piet, geboren te Tongeren op 26 november 1983, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Molenstraat 45 bus 4;

3. "Cervesia Daphi Management" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BTW BE 0832.785.877, hier vertegenwoordigd door haar enig zaakvoerder, te weten de heer DANIELS Davy Bart, geboren te Tongeren op 24 oktober 1977, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Hasseltsesteenweg 611.

4. De heer SOMERS Jeroen Henri Emiel John Frank, geboren te Hasselt op 12 oktober 1976, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Grote Markt 27.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Au Phare. Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweeduizend (2.000) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Juffrouw VANDEN BROECKE Bénédicte, titularis van vijfhonderd (500) aandelen

2. Beverage Consulting BVBA, titularis van vijfhonderd (500) aandelen

3. Cervesia Daphi Management BVBA, titularis van vijfhonderd (500) aandelen

4. De heer SOMERS Jeroen, titularis van vijfhonderd (500) aandelen

Totaal tweeduizend (2.000) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van éénendertig procent (31%). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank Tongeren.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Grote Markt 21

Onderwerp akte: OPRICHTING EN STATUTEN

BENOEMING ZAAKVOERDER

II. STATUTEN (uittreksel)

A. NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de naam  Au

Phare  .

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de oprichtingsakte .

Artikel 3

De vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Grote Markt 21.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in vaste als verplaatsbare

inrichtingen :

- uitbaten van een café;

- uitbaten van een taverne ;

- uitbaten van een snackbar;

- uitbaten van een restaurant;

- verkoop van dranken voor consumptie ter plaatse ;

- klein- en groothandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan ;

- klein- en groothandel in bieren, waters, limonades, zuivelproducten, geestrijke dranken ;

- drankendiscount, drankenhall ;

- klein- en groothandel in snoepgoed, kleine snacks voor feestelijkheden, café en bals ;

- de organisatie en het bereiden van feestmalen voor derden, de uitbating, de inrichting, de aan- en verkoop, de verhuring en inhuurneming van restaurants, recratieoorden, tearooms, snackbars, koffieshops, frituren, drankgelegenheden, kortom alle handelingen die eigen zijn aan de horecasector en dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- de uitvoering van alle werkzaamheden die verband houden met de uitbating, de verhuring en inhuurneming van alle inrichtingen bestemd voor het onthaal en het verblijf van gasten, zoals hotels, motels en herbergen in de meest ruime zin van het woord;

- vervaardigen van bier;

- huisbrouwerij;

- microbrouwerij;

- het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende goederen als onroerende goederen, en dit zowel in België als in het buitenland;

- het eigen beheer van een roerend of onroerend patrimonium;

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van artikel 70 bis van de vennootschapswet.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000

EUR). Het is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 10 Aandelen op naam  Register  overdracht

De aandelen zijn steeds op naam.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13 Benoeming en ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten alle tijden worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Artikel 14 Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 15 Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die individueel kan optreden.

Artikel 16 Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd . De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

D. TOEZICHT

Artikel 18

Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, zich laten vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering een of meer commissarissen, gekozen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, benoemen en hun vergoedingen vast stellen.

De commissarissen worden benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettelijke redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om één uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 22 Bijeenroeping

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, bij aangetekende brief, minstens acht dagen voor de vergadering. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag ; de zaakvoerder en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 23 Vertegenwoordiging van de vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd zijn door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25 Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer dan één/vijfde van het aantal stemmen verbonden aan de aandelen in hun geheel of voor meer dan twee/vijfden van het aantal stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig zijn. Dit artikel van de statuten zal, zonder dat daartoe een statutenwijziging vereist is, ophouden van kracht te zijn, zodra artikel 76 van de vennootschapswet zal zijn opgeheven.

F. INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 28 Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 29 Bestemming van de winst  Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/vijfentwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degene aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat hij wist dat de uitkering in zijn voordeel in strijd was met deze voorschriften of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

G. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 30 Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van

rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij

gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 31 Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen die vermeld zijn in de artikelen 181, 182 en 183 van de

Vennootschapswet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 december 2012.

De zaakvoerder zal alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva bestanddelen;

de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap al de verbintenissen opnemen die de oprichters hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 januari 2011.

4. Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Juffrouw VANDEN BROECKE Bénédicte Françoise Monique, ongehuwd, wonende te 3700 Tongeren, Driekruisenstraat 102 bus 5, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

5. Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de naamloze vennootschap Reba Consulting, met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, vertegenwoordigd door Mevrouw Requilé Suzy Josiane Lisette, wonende te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 7, met macht afzonderlijk op te treden of tot indeplaatsstelling,, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private en publiekrechtelijke instellingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Meester Georges Hougaerts

notaris met standplaats te Tongeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AU PHARE

Adresse
GROTE MARKT 21 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande