AUDOSAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUDOSAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.693.956

Publication

26/05/2014
ÿþVo. beho aan Belg Staatt

11111111%1!1.11j11.111111111

Mod Word 11.1

Neergeiegd ter griffe der rechtbanic

y, koophandel AnlYierpOn, Ede, Tongeren

15 -05- 2014

_

De gritféisiffie

Ondememingsnr : 0473.693.966 Benaming

(voluit) : AUDOSAN (verkort):

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3600 Genk, StaIenStraat, 86

(volledig adres)

Onderwerp akte: UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op 26 maart 2014, dragende de melding; geregistreerd vijf bladen geen verzending te Genk op 27-03-2014, boek 5/144 bled 45 vak 3, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), (getekend) de e.a, inspecteur G. VANHENGEL, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing - Uitbreiding maatschappelijk doel

Voorlegging van het verslag van de raad van bestuur en de staat van actief en passief

Aan de vergadering der aandeelhouders wordt het verslag van de raad van bestuur voorgelegd, waarin de doeluitbreiding wordt toegelicht en gemotiveerd, met aangehecht een staat van actief en passief.

De aandeelhouders nemen kennis van gemelde stukken.

Doeluitbreiding en aanpassing van artikel 3 van de statuten

De vergadering der aandeelhouders beslist nagemeide activiteiten aan het huidig doel toe te voegen:

" Sanitaire en verwarmingsartikelen:

Artikelen voor de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire inrichtingen, gasieidingen en aansluitingen, waterleidingen, waterverzachters, brandblusinstallaties enzovoort; Artikelen voor de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming).

Tevens aile overige sanitaire artikelen zoals: badkamers, stortbaden, wastafeltjes, gootstenen, boilers, waterverzachters en aile toebehoren voor de uitvoering van deze sanitaire en centrale verwarmingstechnieken,"

De vergadering der aandeelhouders beslist het artikel 3 van de statuten aan te passen door de inlassing van de voorgaande tekst onmiddellijk na het achtste gedachtenstreepje van dit artikei.

Tweede beslissing  Kapitaalverhogingen

a.Bijzondere verslaggeving

Verslag bedrijfsrevisor:

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de door de raad van bestuur aangewezen bedrijfsrevisor "VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG, VENN. 0.V.V. CVBA", met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, aangewezen door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 § 1 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 24 maart 2014 met betrekking tot deze inbreng in nature.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRUFSREVISOREN BURG, VENN. 0.V,V, CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, heeft een onderzoek uitgevoerd omirent de inbreng in nature door de NV OLSTRA ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in AUDOSAN NV, met maatschappelijke zetel te B  3600 Genk, Stalenstraat 86.

De inbreng in nature bestaat een schuldvordering op naam van de NV OLSTRA ten faste van de vennootschap AUDOSAN NV en dit voor een totaal bedrag van zeshonderd vijfenvijftig duizend euro (655.000,00 EUR),

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering gedaan van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid,

3. De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng worden toegekend

De inbreng in nature is bijgevolg niet overgewaardeerd.

4. De inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Volgens het Bijzonder Verslag van de Raad van Bestuur wordt de inbreng in natura, door de NV OLSTRA ten belope van 655.000,00 EUR vergoed door de uitgifte van 1.762 nieuwe aandelen zonder nominale waarde. Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 24 maart 2014

VAN HAVERMAET GROENVVEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor "

Verslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegg Ing verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b.Kapitaalverhoging door inbreng in nature

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd zestienduizend tweehonderd en twee euro twee cent  416.202,02 om het kapitaal te brengen op zeshonderd drieënveertigduizend tweehonderd en twee euro twee cent  643.202,02 E, door inbreng in nature van een schuldvordering op naam van de NV OLSTRA ten leste van de vennootschap AUDOSAN NV en dit voor een totaal bedrag van zeshonderd vijfenvijftig duizend euro (655.000,00 EUR), mits creatie en uitgifte van duizend zevenhonderd tweeënzestig (1.762) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale waarde van zeshonderd vijfenvijftigduizend euro (E 655.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderd achtendertigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro achtennegentig cent (E 238.797,98), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies",

Verklaring van de inbrenger:

De inbrenger verklaart rechtmatige eigenaar te zijn van de door hem ingebrachte schuldvordering.

Algemene voorwaarden van de inbreng(en) in nature

De schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom, onder de gewone waarborg als naar recht en vrij van enig pend of beslag

De vennootschap-verkrijger verwerft vanaf de datum van de akte tot kapitaalverhoging de voile eigendom en het genot van de ingebrachte schuldvorderingen, mits vanaf dezelfde datum aile belastingen, taksen, lasten, voorheffingen en vergeldingen van welke aard ook, die de schuldvorderingen zouden bezwaren, te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in nature

De voormelde schuldvordering ten laste van de naamloze vennootschap AUDOSAN, zoals hiervoor beschreven, die door de inbrenger, de naamloze vennootschap OLSTRA, voornoemd, worden ingebracht, vertegenwoordigt een globale waarde van zeshonderd vijfenvijftigduizend euro 655.000,00 euro.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrenger, de naamloze vennootschap, voornoemd, die aanvaardt, duizend zevenhonderd tweeënzestig  1.762 volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

c.Kapitaalverhoging door inlijving van de uitgiftepremie

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd achtendertigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro achtennegentig cent (E 238.797,98) om het kapitaal te brengen op achthonderd tweeëntachtigduizend euro (E 882.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

d.Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans achthonderd tweeëntachtigduizend euro (E 882.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd drieëntwintig 2.723 aandelen.

e.Aa npassing statuten

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen als volgt:

"Artikel vijf: Kapitaal:

yoor-pehoudedb 4àan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achthonderd tweentachtigduizend euro (¬ 882.000,00). Het is'

verdeeld in tweeduizend zevenhonderd drieëntwintig (2.723) aandelen zonder nominale waarde."

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Derde beslissing  machtiging raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Vierde beslissing  machtiging tot coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor eensluidend beknopt uittreksel

Notaris Herbert HOU BEN

Genk

Tegelijk hiermede neergelegd;

-Expeditie van de akte;

-Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de doelwijziging;

-Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de kapitaalverhoging door inbreng in nature;

-Controleverslag bedrijfsrevisor;

-Gecoördineerde statuten.

18/10/2013 : TG089329
31/10/2012 : TG089329
26/01/2012 : TG089329
17/10/2011 : TG089329
19/07/2011 : TG089329
16/07/2010 : TG089329
29/06/2009 : TG089329
27/06/2008 : TG089329
28/08/2007 : TG089329
06/07/2007 : TG089329
10/06/2015 : TG089329
20/07/2006 : TG089329
30/06/2006 : TG089329
26/10/2005 : TG089329
15/06/2005 : TG089329
15/06/2004 : TG089329
01/08/2003 : TG089329
19/10/2015 : TG089329
06/02/2001 : TGA011396
05/01/2001 : TGA011396
03/11/2016 : TG089329
20/02/2018 : TG089329

Coordonnées
AUDOSAN

Adresse
STALENSTRAAT 86 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande