AUTOGLAS JOHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOGLAS JOHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.743.385

Publication

29/06/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-Neergelegd

ter griffie dor

~'eehttiank v, kg4ilhancloi tes YONGE;REN

2 Q -06. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

URI!!! le

i

II

Benaming : Autoglas Johan

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met% Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen Grensstra 24

Ondernemingsnr : 08q6.143.315

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 19 juni 2012, blijkt dat de; beer GOOSSENS Johan Joseph Emerence, geboren te Tongeren op 11 augustus 1971 en zijn echtgenotes mevrouw FORSTHOFF Christel Monique Henriette, gebdren te Werk-de-Stad op 09 augustus 1969, beiden' wonende te 3740 Bilzen, Grensstraat 24 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft onder de naam "Autoglas Johan", en met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Grensstraat 24.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening, van derden, of door deelname van dezen:

-het plaatsen, leveren, herstellen, vervangen, verduisteren en onderhouden van beglazing van vaartuigen,' auto's, vrachtwagens, en andere rollend materiaal en dit in de meest ruime zin.

-het onderhouden, vervangen, plaatsen en leveren en herstellen van zonnedaken

-de aan- en verkoop, de import en export, de levering van autoglas, schuifdaken, zonnedaken alsmede der hiertoe behorende onderdelen en accessoires, materialen en machines, toestellen en installaties ter herstelling, vervanging en verduistering en voor het onderhouden van beglazing van vaartuigen, auto's, vrachtwagens,; autobussen en ander rollend materieel.

-Iepen van auto's en spuitwerken

-slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg

-bandenservicebedri jf

-het huren en verhuren van rollend materieel

-carrosserieherstellingen en spuitwerken

-het plaatsen en blinderen van ramen in roerende en onroerende goederen

-het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame,

aanbrengen van reclame op bussen enzovoort

-het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans

-het ontwerpen van publicitaire artikelen

-het voeren van de administratie en het voeren van het beleid en het besturen van bedrijven die een

soortgelijk doel nastreven

-het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en het coördineren van, werken verband houdende met hoger vermelde werkzaamheid, niets uitgezonderd en/of voorbehouden.

-aankoop en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands landvoertuigen, personenwagens, bestelwagens,

minibussen, vrachtwagens

-onderhoud en herstelling van personenwagens, bestelwagens, minibussen en vrachtwagens

-tuning en chiptuning van personenwagens, minibussen en vrachtwagens

-de onderneming kan optreden als managementvennootschap en tussenkomen in het dagelijks bestuur, het' vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten

-de vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

-de vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met, inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle. andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-de vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-,, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of. gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

%

Luik B - Vervolg

Het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening, De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichtingen van deze , handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur : onbepaald

Kapitaal :18.600 euro, verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

inschrijving : op deze 186 aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 100 euro per aandeel, door voornoemde echtgenoten Goossens-Forsthoff (hun huwelijksgemeenschap)

De aandelen zullen evenwel ais volgt ingeschreven worden op naam van de respectievelijke echtgenoten, top naam van GOOSSENS Johan, ten belope van honderd twintig aandelen, genummerd van I tot en met 120

2.op naam van FORTSHOFF Christel, ten belope van zesenzestig aandelen, genummerd van 121 tot en met 186

Samen honderd zesentachtig aandelen.

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volledig volstort, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij Dexia Bank (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 06 juni 2012),

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid, De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van juni om 19 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen, Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerders ; worden voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerders benoemd : de heer Goossens Johan, voornoemd en mevrouw Forsthoff Christel, voornoemd

Commissaris : nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbioets, te Hasselt

bclb r' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AUTOGLAS JOHAN

Adresse
GRENSSTRAAT 24 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande