AVENGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVENGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.216.390

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.08.2014 14423-0339-013
11/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

..10_ 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

1110

*12168287*

u

Ondernemingsar : /1r/ "

Benaming

(voluit) : Avengi

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemakkerstraat 52, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 01 oktober 2012, blijkt dat door de heer KNIPPENBERG Werner, geboren te Maaseik op 29 maart 1970, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Leemakkerstraat 52, echtgenoot van mevrouw REYSKENS Veerle, geboren op 25 mei 1973, met wie hij verklaart gehuwd te zijn te Meeuwen-Gruitrode op 05 juli 1996 onder het wettelijk stelsel (zonder huwelijkscontract) en welk stelsel hij verklaart tot op heden niet te hebben gewijzigd, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "Avengi", met zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Leemakkerstraat 52, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde heer KNIPPENBERG Werner verklaart in te schrijven op aile honderd zesentachtig (186) aandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro nui cent (¬ 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng ln geldspeciën worden aan de oprichter, voomoemde heer KNIPPENBERG Wemer, die verklaart te aanvaarden, de honderdzesentachtig (186) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer KNIPPENBERG Werner, verklaart dat de aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volstort werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank (agentschap Bree) op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 21 september 2012, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Voomoemde heer KNIPPENBERG Werner dient nog zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6.200,00) te volstorten.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt, (uittreksel)

---De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Avengi".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Leemakkerstraat 52.

 De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

Het beheer van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische, technische en administratieve zaken.

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y , ,., { . 1 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het in de ruimst zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen in zake portefeuille of kapitaalsbestuur.

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van onroerende en roerende goederen en portefeuilles en p o rtefeu i I l ewa a rd e n.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien en know-how en andere verwante immaterieel vaste activa,

Het organiseren van cursussen en opleidingen, zowel wat betreft het voeren van boekhoudingen, het gebruik van software, als het organiseren van administraties en secretariaten.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-de vervaardiging, handel en plaatsen van vloeren en vloeronderdelen;

-de vervaardiging van, handel in en plaatsing van alle types sauna's, ir-cabines, poolhouses, spabaden, stoomdouches, fitnesstoestellen, zonnebanken, zwembaden en andere wellnessproducten, welinesstoestellen die hierin niet zijn vernoemd en bijhorende onderdelen;

-de handel in parfums en cosmetica (saunaconcentraten);

-de vervaardiging van panelen en platen uit hout;

-de fabricage en garnering van niet-metalen meubelen;

-het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

-de groot- en kleinhandel in hout en aanverwante producten;

-de groot- en kleinhandel in houten balken voor plafond- en wandbekleding en voor alle andere doeleinden,

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

---De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

---Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,  De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

--De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 30 juni om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

 Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

AANVANG EN EINDE EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De oprichter verklaart:

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 01 oktober 2012 en eindigt op 31 december 2013;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden warden op 30 juni 2014.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart zichzelf als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 01 oktober 2012, te weten : de heer KNIPPENBERG Wemer, geboren te Maaseik op 29 maart 1970, thans wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Leemakkerstraat 52.

4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Het mandaat van de zaakvoerder zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene

vergadering der vennoten, bezoldigd zijn.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0387-014

Coordonnées
AVENGI

Adresse
LEEMAKKERSTRAAT 52 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande