AVIRES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIRES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.903.355

Publication

27/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: "`:i 3.. `,0'3.2j~5

Benaming (voluit) : AV1RES

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kroonwinningstraat 6 - 3500 Hasselt

Onderwerpen) akte : Oprichting (na partiële splitsing)

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op 12 juni 2014, blijkt dat een E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakeliikheid met de benaming "AVIRES", waarvan het uittreksel der statuten hierna wordt weergegeven, is opgericht ingevolge de partiële splitsing waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIMMO", met maatschappelijk zetel te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6, die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen niet ophoudt te bestaan:

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zij draagt de benaming "AVIRES ".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, initiatieven en projecten opstarten in het domein van onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik, hiervoorjuridische structuren opzetten en financiering aantrekken;

- zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in om het even welke ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van onroerende goederen bestemd voor residentieel gebruik;

- Het besturen van; de directie voeren in of het verlenen van technische commerciële, financiële en/of juridische bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen;

- Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en andere intellectuele eigendom- en rechten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doei nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stelten onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd drieënveertig duizend driehonderd drieëntwintig euro vijfenvijftig cent (343.323,55 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door eenentwintig duizend zevenhonderd vijftig (21.750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/eenentwintig duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Op de laatste blz. van LuiR BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTSANK van KOOPHANDEL

t~ AN1'WERPEN







~ 8 JUNI 2014

- esomp~;re

Griffie 



*14124 89







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op eenendertig moi om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer SIMKENS Jaak Pierre Antoine, wonende te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6,

Mevrouw CROES Rozetta Joanna Maria, wonende te 3500 Hasselt, Kroonwinningstraat 6.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

De nieuw opgerichte vennootschap "AVIRES" begint te werken op heden, met dien verstande dat de verrichtingen met betrekking tot de voornoemde, afgesplitste activiteiten door de partieel gesplitste vennootschap "AVIMMO" gesteld sedert 1 januari 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "AVIRES" gaat in op heden (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak de gemengde en partiële splitsing) en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015,

Volmacht

Aan de zaakvoerders en aan en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CORPORA FINANCE, met zetel te Anzegem, Materzeelstraat 20, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle machten verleend om alle verrichtingen te doen ten einde tot de inschrijving van de nieuwe naamloze vennootschap "AVIRES" in de Kruispuntbank Ondernemingen over te gaan en het nodige te doen voor het bekomen van een nieuw BTW-nummer,

VERSLAGEN

Over de partiële splitsing is door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HEBRO ACCOUNTANTS", vertegenwoordigd door Patricia Van den Broeck, een schriftelijk verslag opgesteld in uitvoering van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, HEBRO ACCOUNTANTS BVBA, vertegenwoordigd door Van den Broeck Patricia, externe Accountant, brengt overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 en, artikel 746 van het wetboek van Vennootschappen verslag uit over de voorgenomen partiële splitsing.

Ondergetekende verklaart op basis van de door ondergetekende uitgevoerde en de in het onderhavig controleverslag beschreven controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverichtingen van het Instituut der Accountants en de Belastingconsulenten dat:

- Door de zaakvoerders van de BVBA AVIMMO de substantiële waarde als enige waarderingsmethode

werd weerhouden voor de bepaling van de ruilverhouding. Andere waarderingsmethodes werden door de

zaakvoerders als niet relevant beschouwd. Deze methode is naar onze mening aanvaardbaar in het kader van

deze operatie.

Door de zaakvoerders van de BVBA AVIMMO werd voor de op te richten BVBA AVIRES en waarde van

343.323, 55 EUR weerhouden voor het kapitaal.

Er geen bijzondere moeilijkheden zijn geweest bij de waardering ter bepaling van de ruilverhouding.

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van het artikel 731 en artikel 746 van het

wetboek van vennootschappen in het kader van splitsingsvoorstel omtrent de partiële splitsing van AViMMO

BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 21 april 2014.

Van den Broeck Patricia,

Externe accountant."

VOOR ONTLEREND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

~

1

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.11.2015 15682-0536-013

Coordonnées
AVIRES

Adresse
KROONWINNINGSTRAAT 6 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande