B & D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.499.326

Publication

26/06/2014
ÿþ Mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i d

" 14124 8

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

17 JUNI 201%

Griffie

Ondernemingsnr :0477,499.326

Benaming (voluit) :B&D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspakelijkheid Zetel :3800 Sint-Truiden, Belingstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tel'st :

KAPITAALVERHOGING - SPECIËN

B&D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

te 3800 Sint-Truiden, Belingstraat 26

--- HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zestien juni.

Voor mij, meester Philip ODEURS, notaris te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "B&D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ", te 3800 Sint-Truiden, Belingstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE BTW 0477.499.326, Gerechtelijk Arrondissement Hasselt.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS te Sint-Truiden op dertig april tweeduizend en twee, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op achttien mei daarna onder nummer 20020518-298, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

- I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door de heer Luc BIETS, hierna genoemd. Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder samengesteld.

--r II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders

die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

1. De heer BIETS, Luc Jozef Maria Jean, geboren te Sint-Truiden op éênentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, rijksregisternummer 67.08.21 031-26, echtgenoot van mevrouw DANIELS Carina Jacqueline Suzy, wonende te 3800 Sint-Truiden, Belingstraat 26.

Gehuwd onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Rene VAN HOOF te Sint-Truiden op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het tweeëntwintig maart negentienhonderd negenentachtig, gewijzigd in het wettelijk stelsel bij akte verleden voor notaris Odeurs Philip te Sint-Truiden op vierentwintig februari tweeduizend elf en nadien niet meer gewijzigd zoals zij verklaren.

Die verklaart eigenaar te zijn van honderd éénenvijftig (151) aandelen.

2. De heer STRAFVEN, Johnny Jozef Régine Jean, geboren te Sint-Truiden op drie februari negentienhonderd zesenzestig, rijksregisternummer 66.02.03 281-59, echtgenoot van mevrouw KWIATEK Aleksandra Katarzyna, wonende te 3890 Gingelom, Hundelingenstraat 26.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijfendertig (35) aandelen.

Totaal aanwezig en/of vertegenwoordigd: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

ZAAKVOERDER

De zaakvoerder, de heer Luc BIETS, voornoemde aandeelhouder sub 1, benoemd bij de oprichting van de vennootschap zoals voormeld werd, is hier aanwezig.

De zaakvoerder verklaart kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder verklaart tevens afstand te doen van de toezending van de stukken die hem krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd.

III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1./ Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde een bedrag van 50.946,76 euro, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012.

2./ Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

3./ Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van 50.946,76 Euro, onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4./ Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 45.852,08 Euro, met uitgifte van 192 nieuwe aandelen. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld.

5./ Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

6./ Inschrijving op de kapitaalverhoging door de vennoten die het

geheel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

7./ Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

hiervoor.

8./ Besluit tot afschaffing statuten;

9./ Aanneming van volledig nieuwe statuten overeenkomstig de te

Belgisch

E Staatsblad





Luik B - vervolg

nemen besluiten en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet, afschaffing;

10./ Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien ten honderd van het tussentijds dividend;

II./ Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten- volmachten.

B. Vaststellingen

1. De voorzitter deelt mee dat alle aandelen die zijn uitgegeven aanwezig zijn en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering werd voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31. maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, op de som van 50.946,76 euro werden vastgelegd, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012.

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, 50.946,76 euro bedraagt.

DERDE BESLUIT - BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIiDS DIVIDEND.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 45.852,08 euro, zoals tevens blijkt uit de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden op 19 mei 2014.

De vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT - KAPITAALVERBOGING DOOR INBRENG IN GELD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 45.852,08 EURO, met uitgifte van 192 nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De algemene vergadering beslist eenparig om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

ZESDE BESLUIT - VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn vervolgens tussengekomen,

de Heer Luc BIETS, voornoemd,

de Heer Johnny STRAUVEN, voornoemd,

die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die

vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de Heer Luc BIETS en de heer Johnny STRAUVEN, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van 45.852,08 euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van 45.852,08 euro staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest; dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng worden honderd tweeënnegentig (192) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze honderd tweeënnegentig (192) nieuwe - volledig volstortte aandelen, worden toegewezen als volgt:

- aan de heer Luc BIETS worden honderd zesenvijftig (156) nieuwe aandelen toegekend, als vergoeding voor de gedane inbreng;

- aan de heer Johnny STRAUVEN worden zesendertig (36) nieuwe aandelen toegekend, als vergoeding voor de gedane inbreng.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van 45.852,08 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC BANK zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 22 mei laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

nveNDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 45.852,08 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 64.452,08 euro, vertegenwoordigd door driehonderd achtenzeventig (378) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT - AFSCHAFFING VAN DE STATUTEN

De aandeelhouders beslissen eenparig om in te gaan op het voorstel tot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervotg

integrale opheffing van de thans bestaande statuten.

NEGENDE BESLUIT-A? NEMING NIEUWE STATUTEN

Vervolgens geeft de voorzitter voorlezing en uitleg bij de nieuwe tekst

van de statuten.

De vergadering keurt vervolgens eenparig en artikelsgewijs de nieuwe

statuten van de vennootschap goed, waarbij wijzigingen plaatsvinden

overeenkomstig de voormelde besluiten als tevens een aanpassing aan de

gewijzigde wetgeving en verwijdering van de verwijzingen naar de

Venilootschappenwet.

De nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

STATUTEN

X. VORM - NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. : VORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "B&D ALGEMENE SCHRTJNWERKERZJ"

Artikel 2 : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten

voor statutenwijziging.

Artikel 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Belingstraat 2E.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke

andere plaats overgebracht worden, dit alles evenwel mits naleving van de

wettelijke en de regels inzake de taalwetgeving.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel moet bekendgemaakt worden

in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het

buitenland:

- het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout.

-de vervaardiging van niet-ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren.

-de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, (rol) luiken, afsluitingen, enz.

-de vervaardiging

-de vervaardiging -de vervaardiging -de vervaardiging voor parketvloeren.

-de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's), van hout.

-de vervaardiging van beeldjes en andere siervoorwerpen van hout, inlegwerk van hout.

-de vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal.

-de vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enz.

-de vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enz., overwegend van andere materialen dan metaal.

-de vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen enz. overwegend van andere materialen dan metaal.

trappen en leuningen.

houten staaflijsten en dakspanen.

houten kaders en (sier) lijsten.

blokjes, lamellen, enz., samengevoegd tot panelen

van van van van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gisc

Staatsblad

-de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de

inbouwkeukens.

-de vervaardiging van badkamermeubels.

-de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen,

polijsten, enz.) van eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels.

-de vervaardiging van wandkasten, speciale Tv-meubels, bijzetmeubels,

enz.



-de renovatie en restauratie van meubels.

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten.

- kleine metselwerken, klusjesdienst, aanleggen van verharde ondergrond

De vennootschap mag alle financiéle onroerende en roerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstellingen.

Zij mag evenzeer belangen nemen, deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of verenigingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

II. KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN.

Artikel 5 : KAPITAAL.

flet maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend vierhonderd tweeënvijftig euro acht cent (64.452,08 euro).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd achtenzeventig (378) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd achtenzeventigste(1/378ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

$ij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 16 juni 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 45.852,08 Euro, op zelfde datum uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.600,00 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar 64.452,08 Euro, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6 : AANDELEN.

De aandelen zijn steeds op naam.

Artikel 6bis VENNOTEN.

Paragraaf 1

behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is tevens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

laan een vennoot ;

2)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte

nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of

Luik B - vervolg

rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

III.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Artikel 7 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meer) zaakvoerder(s), die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 8 : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

IV. CONTROLE.

Artikel 9 : CONTROLE.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een

commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot het recht van onderzoek en

toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

V. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 10 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien alle vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand december om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigdheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 11 UITOEFENING VAN STEMRECHT - VERLOOP ALGEMENE

VERGADERING.

§1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen ,onder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§2. Alle algemene vergaderingen mogen altéén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3. Over gewone beslissingen kan de algemene vergadering beslissen met gewone meerderheid van stemmen, over statutenwijzigingen en alle andere beslissingen welke authentiek moeten verleden worden kan steeds beraadslaagd worden mits naleving van de door de wet voorziene aanwezigheidsvereisten en meerderheden.

§4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§5. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

VI. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING. Artikel 12 : BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

Artikel 13 : RESERVE - WINSTVERDELING.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

Luik B - vervolg

een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

" Het saldo van de netto-winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering rekening gehouden met de wettelijke bepalingen terzake.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 14 : BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS.

Zijn ex' geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 15 : BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars hebben de meest ruime wettelijke bevoegdheden. Indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit. Artikel 16 : ALGEMEEN.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel."

TIENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN UITVOERING BESLUITEN -VOLMACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de

roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 g) van het

tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

ELFDE BESLUIT- UITVOERING BESLUITEN-VOLMACHTEN

De vergadering machtigt tevens de zaakvoerder van de vennootschap om

de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

-alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

De vergadering machtigt de notaris om :

-de formaliteiten van de openbaarmaking van deze omvorming in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te volbrengen.

--- SLOTVERKLARINGEN.

1. Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de partijen/ comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart en raadpleging van het rijksregister; de nationale nummers vermeld zijnde met akkoord van de betrokkenen.

2. De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan hem opgelegd door artikel 9, § alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparant erkent dat hem door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparant heeft hierop verklaard dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

Hij bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

3. De comparant erkent tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, zijnde minstens vijf werkdagen vôôr het verlijden dezer.

De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten voorgelezen en toegelicht.

--- VERMOGENSWAARDE -- LIDMAATSCHAPSRECHTEN - BESTUURSREGELING.

De ondergetekende notaris wijst de comparanten die gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel, erop dat de aldus op heden onderschreven aandelen worden toegekend aan de onderschrijvers ervan, en dat de vermlgenswaarde van dit aandeel toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dit aandeel verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van dit aandeel, op naam van een echtgenoot alleen, houdt in dat hij/zij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten lezing gegeven van artikel 1422 van het burgerlijk wetboek betreffende de handelingen verricht door een echtgenoot welke regeling op hen beiden eventueel ook van toepassing kan zijn.

--- ANTI-MI SBRUIKBEPALINGEN

Ondergetekende notaris heeft de comparanten tevens gewezen op de anti-misbruikbepaling die werd ingevoerd, voorzien om te vermijden dat de vennootschappen die een dividendpolitiek hebben, overgaan tot incorporatie van de reserves aan 10% terwijl zij in het verleden toch het hogere tarief roerende voorheffing betaalden op hun gebruikelijke dividenduitkeringen.

Daartoe berekent men hoeveel dividenden er werden uitgekeerd gedurende de laatste vijf jaren ten opzichte van de winst gedurende de laatste vijf jaren. Als in het boekjaar van incorporatie procentueel gezien minder dividenden werden uitgekeerd dan dat gemiddelde, zal op het verschil een bijkomende aanslag van 15% gevestigd worden.Deze aanslag is geen aftrekbare kost.

RECHT OP GESCHRIFT

Recht op geschrift geheven van vijfennegentig euro (95,00 e).

--- SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om acht uur dertig minuten geheven.

TAKS OP GESCHRIFT

Betaald vijfennegentig euro (C 95,00) op aangifte van notaris Philip Odeurs te Sint-Truiden.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

--~ Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij, Notaris, ten kantore, op datum als voormeld.

--- Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar bijlagen, en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Samen neergelegd: afschrift van de akte

rVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/02/2014 : HA108453
04/02/2013 : HA108453
23/02/2012 : HA108453
18/02/2011 : HA108453
04/03/2010 : HA108453
05/03/2009 : HA108453
13/02/2008 : HA108453
07/02/2007 : HA108453
03/02/2006 : HA108453
04/02/2005 : HA108453
17/03/2004 : HA108453
29/01/2003 : HA108453
18/05/2002 : HAA020074
10/02/2016 : HA108453

Coordonnées
B & D ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ

Adresse
BELINGSTRAAT 26 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande