B.T. MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.T. MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.147.662

Publication

19/05/2014
ÿþ}

M d Word 11.1

TLC-001-73 r i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

Q 7 MEI 2014

Griffie

111111

Voc behot aan Belgi Staate

Ondernemingsnr : 0465147.662

Benaming

(voluit) : B.T. MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt -- G. Mercatorlaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging door inbreng in geld  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk de-Stad op 27 februari 2014, "Geregistreerd: 8 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 05/03/2014 boek 802, blad 91, vak 20 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.T. MANAGEMENT", waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, G. Mercatorlaan 14, met ondernemingsnummer 0465.147,662 - RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: EUROCONVERSIE  WIJZIGING STATUTEN

De vergadering stelt vast dat ingevolge de invoering van de euro, het maatschappelijk kapitaal thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen na de goedkeuring van het volgende agendapunt.

TWEEDE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 januari 2014 tot uitkering van een tussentijds brutodividend ten belope van drieënnegentigduizend negenhonderd euro (93.900,00 ¬ ) uit de beschikbare' reserves zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrrekening per 31 maart 2012, om vervolgens integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W1B92.

b) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB met een bedrag van vierentachtigduizend vijfhonderd en tien euro (84.510,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op honderd en drieduizend honderd en twee euro een cent (103.102,01 EUR), door inbreng in speciën van het netto tussentijds dividend dat aan de vennoot werd uitgekeerd en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

c) Inschrijving - Volstorting

De inbrenger verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap. Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven door de enige vennoot, Hij verklaart deze kapitaalverhoging volledig volgestort te hebben, zodat vanaf heden het bedrag van vierentachtigduizend vijfhonderd en tien euro (84.510,00 EUR) ter beschikking staat van de vennootschap. Het bedrag van vierentachtigduizend vijfhonderd en tien euro (84.510,00 EUR) werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'B.T. MANAGEMENT". Het bewijs van deponering dat bij deze akte zal

-----------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

gevoegd blijven, doch niet om er mee te worden geregistreerd, werd door voornoemde instelling afgeleverd op 17 februari 2014.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op honderd en drieduizend honderd en twee euro een cent (103.102,01 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

- Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en drieduizend honderd en twee euro een cent

(103.102, 01 EUR). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

DERDE AGENDAPUNT: ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coördineren en te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, met de bepalingen en de terminologie

van het huidige wetboek van vennootschappen, door weglating van wetsartikelen en door de

aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische algemene vergadering.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: B.T. MANAGEMENT

Zetel: 3500 Hasselt  G. Mercatorlaan 14

Doel:

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of

door bemiddeling van elke natuurlijke of rechtspersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op :

A) Het verlenen van adviezen van fmanciële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en fmanciën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

G) Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals alle roerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transactie en verrichtingen in de meest brede zin.

D) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

E) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentienemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante duurzame immateriële vaste activa.

F) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, fmanciële, industriële of andere, de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

G) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: onbepaald

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en drieduizend honderd en twee euro een cent (103.102,01 EUR). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder is benoemd: de heer BRIALMONT Thierry Joseph Gerard René, wonende

te 3500 Hasselt, G. Mercatorlaan 14.

Bevoegdheden van de zaakvoerders:

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste donderdag van de maand augustus om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De oproepingen tot dé algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

Boekiaar: Het boekjaar begint elk jaar op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VIERDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan FoedererDFK, met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend

ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

coördinatie van de statuten met lijst;

À.Vdor-.0. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2014 : HA100565
11/10/2013 : HA100565
26/10/2011 : HA100565
22/10/2010 : HA100565
01/10/2009 : HA100565
03/10/2008 : HA100565
18/09/2007 : HA100565
02/10/2006 : HA100565
09/01/2006 : HA100565
29/09/2005 : HA100565
15/10/2004 : HA100565
13/02/2004 : HA100565
24/10/2003 : HA100565
30/09/2002 : HA100565
23/09/2015 : HA100565
18/06/2018 : HA100565

Coordonnées
B.T. MANAGEMENT

Adresse
G. MERCATORLAAN 14 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande