BABYHUIS NIJS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABYHUIS NIJS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.524.255

Publication

09/01/2013
ÿþMod Word 1M

Fr1 tïei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoudt

aan he

Belgisc Staatsbh

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 l -12- 20I2

t-rArntT

Ondernemingsar : 0888.524.255

Benaming

(voluit) : BABYHUIS NIJS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karestraat 14, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 13 december 2012 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft ;

A. ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN VAN BIJEENROEPING,

De aandeelhouders hebben ieder afzonderlijk verklaard afstand te doen van de formaliteiten noodzakelijk voor de bijeenroeping.

De zaakvoerder, te weten mevrouw Nijs Bertie voornoemd, heeft verklaard dat zij kennis heeft genomen van. de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 en het toezenden van stukken overeenkomstig 269 van; het Wetboek van Vennootschappen en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64,1° van hetzelfde; wetboek.

B. VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF,

De voorzitter heeft het verslag voorgelegd van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de: vennootschap wordt toegelicht.

Tevens werd de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 28 november 2012.

De aandeelhouders hebben vervolgens het verslag onderzocht opgesteld door de bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid VOSCH, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1B, over de staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Het verslag is opgesteld op 11 december 2012 en telt 14 bladzijden. De besluiten van het verslag luiden als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BABYHUIS NIJS BVBA met maatschappelijke zetel te 3545 Halen, Karestraat 14, een boekhoudkundige staat afgesloten op 28 november opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 11.454,48 EUR en een netto-passief 55.584,66 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere schulden of vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.".

De aandeelhouders namen inzage van voormelde verslagen en staat van actief en passief en hebben de voorzitter ontslaan van de voorlezing ervan.

C. VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering der aandeelhouders heeft beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang

vanaf heden en heeft haar vereffening uitgesproken, te rekenen vanaf heden.

De aandeelhouder heeft uitdrukkelijk verklaard;

1) dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens

* een voorziening aangelegd inzake de kosten van onderhavige vereffening ten belope van ¬ 8 958,85, met

name:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- een bedrag van ¬ 1.210, zijnde de ereloonstaat betreffende het revisoraal verslag, waarvan het betalingsbewijs thans voorligt;

- een bedrag van ¬ 793,47, zijnde de kosten en de ereloonstaat van de instrumenterende notaris, waarvan het betalingsbewijs thans voorligt;

- een bedrag van in totaal ¬ 6.955,38, zijnde de kosten en de ereloonstaat van de accountant, waarvan het betalingsbewijs thans voorligt;

De betaling van deze bedragen is uitgevoerd vanuit de beschikbare liquide middelen van de vennootschap, welke vermeld worden onder post IX van de voormelde staat van activa en passiva.

* de rekening-courant credit jegens de enige zaakvoerder en tevens enige aandeelhouder, mevrouw Bertie Nijs voornoemd, ten bedrage van ¬ 58.080,29. De, vernoemde zaakvoerder heeft thans verklaard, gelet op de ontoereikende activa van de vennootschap, in het kader van de voorgenomen sluiting der vereffening, af te zien van de inning der vordering, zonder dat zij echter het vertrouwen in de gegoedheid der vennootschap verliest. Zij heeft verklaard enkel ten behoeve van de afsluiting van de vereffening geen inning na te streven, noch verdere uitvoeringsmaatregelen te nemen betreffende de voormelde rekening-courant.

Aldus heeft de algemene vergadering vastgesteld en heeft de instrumenterende notaris bevestigd op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn.

De enige aandeelhouder heeft zich ertoe verbonden, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er niet overgegaan werd tot de aanstelling van een vereffenaar;

3) dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de enige aandeelhouder.

Aile activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan mevrouw Bertie Nijs, in haar hoedanigheid ais aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid heeft verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder heeft de vergadering aan mevrouw Bertie Nijs, in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging verleend om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal mevrouw Bertie Nijs aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering heeft dan ook beslist tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering heeft verklaard verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

D. ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding hebben de aandeelhouders vastgesteld dat van rechtswege uit zijn functie van zaakvoerder ontheven is: mevrouw NIJS Bertie, voornoemd. Zij heeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor haar bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

E. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

De vergadering heeft vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"BABYHUIS NIJS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

F. BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP,

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard door mevrouw Nijs Bertie op haar privé-adres te 3545 Halen (Zelem), Karestraat 14.

G. MACHTIGING.

De vergadering heeft Volmacht verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Arm Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling,

om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal

t ~ h

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd:

expeditie van de akte; verslag zaakvoerder, verslag revisor met staat van activa en passiva,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der e chtbank v. koophandel te TONGEREN

23-10--2012

Oe hloofdgrïffier, Griffie

iu I liii llhI 1111 I E! 1111111! III 1111

*iaisoias*

Vol beho. aan Belg

Staal!

b

Ondernemingsar : 0888.524.255

Benaming

(voluit) : BABYHUIS NIJS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STALENSTRAAT 233, 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de enige zaakvoerder dd.15 augustus 2012:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 15 augustus 2012 te verplaatsen naar:

Karestraat 14, 3545 HALEN.

Zaakvoerder

Mevrouw Bertie Nijs

Bijlagen bij liéf Bèlgisèïi Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 12.07.2012 12287-0277-014
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 28.07.2011 11339-0387-015
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 06.07.2010 10266-0066-015
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 24.08.2009 09613-0335-015
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08633-0219-015

Coordonnées
BABYHUIS NIJS

Adresse
KARESTRAAT 14 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande