BAG.Y TM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAG.Y TM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.742.036

Publication

07/01/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ide O')-c4

Qndertlerntn<1snr Benaming

; BAG.Y TM

*1300405

01kll

Vol

aan Belg1 Staat

Neergelegd ter griffie der

rechtbank u koophandel te TONGEREN

21 -12- 2012

De HoofdgriffiRriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Steenweg 15 bus 3, 3665 As

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ilse Verdonck te Maasmechelen op eenentwintig december tweeduizend twaalf dat:

BALOGLU Yüksel, geboren te Erzincan (Turkije) op twintig juli negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.07.20 503-20, echtgenoot van KALAITZIS Savoula, wonende te 3665 As, Steenweg 15 bus 1.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "BAG.Y TM".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Steenweg 15 bus 3.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Herstellingen en verkoop van industriële voertuigen (klein- en groothandel).

Verkoop (klein- en groothandel) van lichte vrachtwagens en personenwagens.

- Herstellingen van personenwagens.

- Verhuren, verkopen, oprichten en beheren van onroerende goederen.

- De vennootschap mag alle leningen aangaan, zowel te haren behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, en zich borgstellen.

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, indien de wet en de statuten van die vennootschappen dit toelaten,

De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Op de laatste biz. van LuW 6 Vermeiden Recto N,,arri en hoedanigheid " _ u,<.t»urnenti" rc.rpde netar¬ s, hetzij van de persc(o)n(on)

bevoegd de rechtspe.',,e-n t" -n aar,nan vair derden te vertegenwoordigen

Verso Nam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BALOGLU Yüksel schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met honderd (100);

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ). Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur (20.00 u.). Indien deze dag een wettelijk feestdag wordt, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag om twintig uur (20.00 u.).

Bestuur

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, zoals hierna vermeld.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste vooraf-'genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden ais op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

BALOGLU Yüksel, wonende te 3665 As, Steenweg 15 bus 1 hier in persoon aanwezig en zijn mandaat aanvaardend.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van BALOGLU Yüksel is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf één oktober tweeduizend twaalf tot eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Activum Boekhouders BVBA te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 197, met ondernemingsnummer 0847.179.984, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.Voor gelijkvormig analytisch uittreksel neergelegd voor registatie met het oog op de neerlegging.

Notaris Ilse Verdonck.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte.

i_

" Voor-.1 heho~:~Een

tiI aan het Belgisch

! Staatsblad

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op ie laatste biz van Luik B vr:¬ nctdcri Recto Nam en hoedanigheid ¬ ¬ --tr:ur¬ r,ntr," ¬ t" ¬ ,EP notaris hetzij van de persotolnͬ '-ni i" i¬ nel] vat: derden le vertegenwoordigen

bevoegd de rechtspet ,

Verso . Naam en handteke¬ n¬ t



01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.09.2015 15607-0107-007
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.10.2015 15648-0142-007

Coordonnées
BAG.Y TM

Adresse
STEENWEG 15, BUS 3 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande