BAILLIEN E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAILLIEN E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.264.941

Publication

05/05/2014 : Benoeming commissaris-revîsor
Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 7 april 2014 ten maatschappelijke zetel, blijkt dat Hubert Vencken BVBA (IBR LIDNR B00137 -1990), met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Milienstraat 34, vertegenvjoordigd door de heer Hubert Vencken (IBR LIDNR N00926 -1986) wordt benoemd als commissaris met ingang van boekjaar afgesloten op 31

december 2013 tot boekjaar dat zal afeluften op 31 december 2015.

Voor TOBE BVBA Jan BAILLIEN Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.05.2014, NGL 20.06.2014 14198-0316-032
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 06.05.2013 13113-0553-017
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 08.05.2012 12110-0028-017
10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 04.05.2011 11102-0572-017
21/04/2011
ÿþ MOE 2.1



*:k ~ U°ï ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 1 -04- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0434.264.941

Benaming

(voluit) : E. BAILLIEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Weg naar Zutendaal 35

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene vergadering  Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 31 maart 2011, geregistreerd te Maasmechelen op 5 april 2011, boek 5-281 blad 15 vak 15, ontvangen : vijfentwintig euro, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist, met verwijzing naar het verslag van de zaakvoerder omtrent deze doelwijziging, en de staat van actief en passief van de vennootschap, niet ouder dan drie maanden, het huidig doel uit te breiden met volgende activiteiten:

"De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in

de onderneming. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen."

Artikel 3 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

TWEEDE BESLUIT:

Hierna besluit de vergadering tot aanpassing van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten en (formeel) aan het W. Venn. :

- Artikel 3.

Dit artikel wordt uitgebreid met de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor schilder- en versieringswerken; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel; behanger en plaatser van alle soepele wand- en vloerbekleding.

Kleinhandel in drogisterijartikelen, verven, onderhoudsproducten, meubileringsartikelen, behangselpapier, huishoudartikelen, soepele en plastische vloer- en wandbekleding, tapijten en tapijtwerk, ijzerwaren, huishoud- en tafellinnen, dekens, bedspreien en vouwdeuren.

Kleinhandel in meubelen, artikelen voor zonnewering, mercerieartikelen, sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, gordijnen en overgordijnen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Groot- en vooral kleinhandel in kranten, tijdschriften, boeken, tabakswaren, papierwaren, dranken en sterke dranken, algemene voedingswaren, zuivelproducten, vleeswaren, groenten en fruit, snoepgoed en suikerwaren, ijsroom, onderhoudsproducten, parfumerie en reukwerk, speelgoed, fonoplaten, videobanden, muziekstukken, mercerie-artikelen, kleding en textiel, schoenen en lederwaren, sportartikelen en diverse aanverwante artikelen, verdeler Nationale Loterij.

Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel  en betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer  en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Gevelreinigingwerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee  en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport  en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector :

a)Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b)te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating

c)te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerdof onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden,

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water  en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw  en installatie materialen. Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van

geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen  en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer  cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips  en staffwerken en ornamenten. Het leggen industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, Het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisctisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur  of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non  ferro  metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt  of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische  en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen vanonder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in Lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water  en wind molenmechanismen. Arduin  en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer  en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en

Rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage  en demontagewerken buis  en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme Lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood  en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non  ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling en

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders  brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé  gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee  en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zicht mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag  en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Tom COLSON, notaris

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2010 : TG064197
11/05/2010 : TG064197
15/05/2009 : TG064197
02/07/2008 : TG064197
16/05/2008 : TG064197
13/04/2007 : TG064197
16/05/2005 : TG064197
01/04/2005 : TG064197
24/05/2004 : TG064197
30/07/2003 : TG064197
27/09/2002 : TG064197

Coordonnées
BAILLIEN E.

Adresse
INDUSTRIELAAN 81 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande