BALDEWIJNS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALDEWIJNS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.798.713

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0194-016
13/03/2014
ÿþN

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank vee koophandel

0 4 MAART 2014 cidelSSELT

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Veldstraat 170 - 3511 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op negentien december

tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd vier bladen geen

verzendingen te Hasselt I op 23 december 2013, boek 801 blad 70 vak 09; ontvangen vijftig (50,00 6)

euro; de e.a. inspecteur (get) K Blondeel ", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met

eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

Voorafgaande verklaring

De comparanten verklaren:

1. dat op datum van 9 december 2013 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB 92 door de gewone algemene vergadering werd besloten tot uitkering van tussentijdse dividenden van, driehonderdveertigduizend (340.000,00 E) euro aan nagemelde vennoten, in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit, aan wie aldus ieder de helft van voormeld bedrag bij wijze van bruto dividend werd uitgekeerd, met betaalbaarstelling van het dividend op 9 december 2013.

2. dat de vennoten op 9 december 2013 individueel principieel hebben toegezegd bij wijze van, intentieverklaring om de netto dividenden van driehonderd en zesduizend (306.000,00 E) euro integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemelde kapitaalverhoging door inbreng in geld, in toepassing van artikel 537 WIB 92 zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, conform het eerste agendapunt.

3. Dat dit uitgekeerde dividend overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves zoals ze blijken uit de jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van 4 juni 2012.

4. dat zij de aangifte en de tijdige betaling van de verlaagde roerende voorheffing van tien (10%) procent binnen vijftien dagen na het besluit tot dividenduitkering zullen realiseren. Kapitaalverhoging

in toepassing van artikel 537 WIB 92 zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van driehonderd en

zesduizend (306.000,00 E) euro om het te brengen van zevenentwintigduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIIIIYI~II~I

*1A061 99*

V i

beh

aa

Bel

Staa





IN

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

0426.798.713 Batdewijns & Co

Luik B - Varvnlp ,

tweehonderdachtenzestig euro achtentwintig cent (27.268,28 E) op

driehonderddrieëndertigduizend tweehonderdachtenzestig euro achtentwintig cent (333.268,28 E) door inbreng in geld met behoud van het aandelenaantal doch door middel van verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

Inschrijving en volstorting

De nagemelde vennoten van de vennootschap verklaren in te schrijven op een totaal bedrag van driehonderd en zesduizend (306.000,00 E) euro met behoud van het aandelenaantal en door middel van verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, dit in verhouding tot hun aandelenparticipatie, namelijk als volgt:

Mevrouw BALDEWYNS Josette Louise, wonende te 3511 Hasselt, Schabbestraat 33, schrijft in op honderddrieënvijftigduizend (153.000,00 E) euro, volledig volgestort.

De Heer LISENS Valère Alfons Aimé, wonende te 3511 Hasselt, Schabbestraat 33, schrijft in op honderddrieënvijfligduizend (153.000,00 E) euro, volledig volgestort.

De inschrijvers verklaren en al de leden der vergadering erkennen dat de geheelheid der aandelen aldus geplaatst, volledig volgestort is door storting in speciën uitgevoerd op een rekening nummer geopend bij BNPPARIBAS FORTIS te 3500 Hasselt, Ridder Portmansstraat 1 op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Baldewijns & Co, derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van driehonderd en zesduizend (306.000,00 E) euro zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest de dato 19 december 2013 dat aan de notaris overhandigd werd en in diens dossier bewaard blijft.

Tweede beslissing

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en volledig volgestort door storting in geld en dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is zodat het kapitaal van de vennootschap driehonderddrieëndertigduizend tweehonderdachtenzestig euro achtentwintig cent (333.268,28 E) bedraagt.

Derde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen zodat artikel 5 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderddrieëndertigduizend

tweehonderdachtenzestig euro achtentwintig cent (333.268,28 E) en wordt vertegenwoordigd

door duizendhonderd (1,100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. "

Vierde beslissing

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen om de genomen besluiten uit te voeren.

Vijfde beslissing

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te coórdineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, gecoordineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0081-016
18/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0426.798.713

Benaming (voluit) : Baldewijns & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Veldstraat 170  3511 Hasselt

onderwerpen) akte : doelsuitbreiding  statutenwijziging  benoeming

bedrijfsleider

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op achtentwintig maart

tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

Bespreking van het Verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden met nagemelde tekst: - topografische metingen.

- Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

- Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee  en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering, Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, firnderingswerken, heiwerf dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes,

- Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwpiaatsen, akkers en sportvelden.

- Onderneming voor alle soorten van waterbouwkundige werken. Berging van scheepswrakken en dergelijke. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen, Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11,1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OIMIII

Il

Il

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken.

- Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels,

- Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen,eveneens in kunststof Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer, zowel op natuurlijke wijze als in kunststof.

- Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw  en installatie materialen.

- Groot -en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen.

- Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen,

- Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

- Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. - Schoorsteen  en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

- Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het

wegruimen.

Het verkopen, verhuren en plaatsen van alle soorten containers.

- Het plaatsen van pompstations en turbines

- Het transport voor eigen rekening en voor rekening van derden,

- Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten

van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

Artikel 3 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Onderneming voor grondwerken, bosontginning, plaatsen van afsluitingen en omheiningen,

rioleringswerken en aanleggen van inritten en tuinen; slopingswerken; vervoer voor derden en eigen

rekening.

- topografische metingen.

- Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

- Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee  en stroomwerken waaronder het bouwen en

herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering, Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, firnderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

- Onderneming voor alle vormen van bodemsanering Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

- Onderneming voor alle soorten van waterbouwkundige werken. Berging van scheepswrakken en dergelijke. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank afrasteringen en sporthallen.

-Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischaven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken.

- Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

- Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen,eveneens in kunststof. Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen, Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer, zowel op natuurlijke wijze als in kunststof,

- Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

- Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen,

landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw en installatie materialen.

- Groot -en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen,

- Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen,

- Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het

ijzervlechtwerk.

- Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of

gedeeltelijke uitvoering van voltoolingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door

onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

- Schoorsteen  en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en

andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste

producten.

- Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het

wegruimen.

- Het verkopen, verhuren en plaatsen van alle soorten containers.

- Het plaatsen van pompstations en turbines

Voor- Y

behouden Luik B - Vwrvnin

aan het

Belgisch

Staatsblad



- Het transport voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of voor eigen rekening, onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechts verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zij zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland."

Derde beslissing

De vergadering beslist artikel 21. van de statuten in verband met de benoeming van de vereffenaar(s) te wijzigen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars vormen een college.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd,

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. "

Vierde beslissing

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te coordineren.

Beslissing van de zaakvoerder

De zaakvoerder beslist te benoemen tot bedrijfsleider: de Heer LISENS Tinra, wonende te 3511 Hasselt, Schabbestraat 33.

De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor personeelszaken, planning, aankoopbeleid en aanbestedingen in de afdeling transport.

VOOR EENSLUIDEND ONTLF.DEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva, gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12273-0292-016
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 20.06.2011 11191-0582-017
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 15.07.2010 10312-0163-017
08/01/2010 : HA063282
18/06/2009 : HA063282
14/07/2008 : HA063282
27/06/2007 : HA063282
23/06/2005 : HA063282
09/08/2004 : HA063282
01/07/2004 : HA063282
06/08/2003 : HA063282
05/06/2003 : HA063282
20/07/2001 : HA063282
19/07/2000 : HA063282
01/01/1988 : HA63282
14/10/1986 : HA63282
01/01/1986 : HA63282

Coordonnées
BALDEWIJNS & CO

Adresse
VELDSTRAAT 170 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande