BARRATT LIJFRENTE B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARRATT LIJFRENTE B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.393.820

Publication

31/10/2011
ÿþOnderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op veertien oktober tweeduizend en elf, geregistreerd te Maasmechelen op 17 oktober 2011, boek 281 blad 69 I vak 5, drie bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ), de e.a. Inspecteur i.o. get. R. RUTTEN, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARRATT LIJFRENTE B.V.", onder meer de! volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot! i ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2011.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Milfenstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0441.461.153, gerechtelijk arrondissement Tongeren, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

I "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BARRATT LIJFRENTE BV BVBA een tussentijdse I boekhoudkundige staat afgesloten op 30.09.2011 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 2.525.824, 00 en een netto actief van ¬ 2.500.547, 00.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Bree, 14 oktober 2011

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA".

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap vrijwillig te ontbinden met ingang van heden.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder, de heer BARRAT JONES Peter Andrew voornoemd, voor het door zijn gevoerde bestuur.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

AI

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbh

VIII VI YI ~IY IW 111111II

" 11164908*

Ondernemingsnr : 0832.393.820

Benaming :

(voluit): BARRATT LIJFRENTE B.V.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3680 Maaseik, Bergerstraat 45

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd lor gr;llie de.

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-

behouden

aan het

e gisc

Staatsblad

lad - 31/10/f

L__

Luik B - vervolg

- de enige vennoot op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd is;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de enige vennoot voormeld;

- déze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

VIERDE BESLISSING

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat de vereffening wordt afgesloten.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf jaar, worden bewaard te 3680 Maaseik, Bergerstraat 45. VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer BARRAT JONES Peter Andrew tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de medewerkers van Tiberghien, BV onder de vorm van een CVBA, te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 419, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0417.899.754 aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van i koophandel. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

I Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsti

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 29.08.2011 11448-0318-009
13/01/2011
ÿþ ,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voos behou: aan h

Belgio

Staats)

1111

*11006807*



Neergelegd ter griffie .er rechtbank v. koophandel te TONGEREN

P3 -01- 2011

////

~~/ie

De Hoofdeggie

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): BARRATT LIJFRENTE B.V.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3680 Maaseik, Bergerstraat 45

©832.393.820

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING- OPRICHTING



j Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op j éénentwintig december tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de ! enige aandeelhouder van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BARRATT LIJFRENTE B.V.", opgericht bij akte verleden voor de waarnemer van Notaris M.E.A. BESNARD, te Eindhoven 1(Nederland), op 7 oktober 1986, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel !

voor Brabant (Nederland) onder nummer 17058571, de volgende beslissingen heeft genomen: 1

Eerste besluit

De vergadering stelt vast en bekrachtigt dat, in bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden op 26 oktober 2010, besloten werd de gehele administratie van de vennootschap en de zetel van 'werkelijke leiding van de vennootschap te verplaatsen naar België, op volgend adres: 3680 Maaseik, Bergerstraat 45, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap effectief wordt geleid en dit ! zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen.

Tweede besluit.

De vergadering bekrachtigt dat ingevolge voormelde beslissing, de vennootschap dient te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar ! Nederlands recht.

j Derde besluit.

I De vergadering bevestigt een vergelijking doorgevoerd te hebben van de statuten met het Belgisch ;vennootschapsrecht, onder andere met betrekking tot de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, de

duur, het geplaatste en gestorte kapitaal, het bestuur, de vertegenwoordiging, de jaarvergadering, I boekjaar, zoals weergegeven zal worden in de gecoördineerde statuten.

Vierde besluit. De vergadering bevestigt de benoeming als zaakvoerder van de vennootschap van de heer BARRATT JONES Peter Andrew, wonende te 3680 Maaseik, Bergerstraat 45, voornoemd, en dit voor 1 onbepaalde duur.

Vijfde besluit.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast, dat voor zover niet in tegenspraak met de dwingende rechtsbepalingen van België en Nederland, het aanvullend suppletief recht dan wel het Belgisch recht is.

Zesde besluit.

De buitengewone algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de statuten als volgt luiden:

STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1  Naam en zetel

1. De vennootschap draagt de naam: BARRATT LIJFRENTE B.V..

2. De vennootschap is statutair gevestigd in de gemeente Eindhoven (Nederland), doch de ! vennootschap kan elders in Nederland, België of enig ander land kantoorhouden. Zij_ heeft haar





















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

zetel van de werkelijke leiding te 3680 Maaseik (Nederland), Bergerstraat 45.

3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 2 - Doel

De vennootschap heeft ten doel:

het verstrekken van periodieke uitkeringen, het uitvoering geven aan pensioenregelingen en het I aangaan van lijfrenteovereenkomsten op het leven van en/of ten gunste van de heer Peter Andrew Barratt Jones, geboren te Plymouth (Groot-Brittannië) op een en twintig november negentienhonderd negen en veertig, diens echtgenote en hun minderjarige kinderen, alsmede zijn ! eventuele samenlevingspartner mits de samenleving ten minste vijf jaar heeft bestaan; het oprichten, verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen en vervreemden van belangen daarin en het beheren of doen beheren, en het voeren of doen voeren van bestuur over vennootschappen en ondernemingen en het financieren of doen financieren daarvan; f c. het verkrijgen, beheren en exploiteren van rechten van intellectuele en industriële eigendom; d. het verkrijgen, beheren en vervreemden van registergoederen en roerende zaken, effecten en

andere waardepapieren, het ter leen opnemen en ter leen verstrekken van gelden, het stellen 1

van zekerheid ten behoeve van derden;

en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Artikel 3  Maatschappelijk kapitaal; geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal en het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedragen elk achttienduizend achthonderd euro (¬ 18.800,00), verdeeld in vierhonderd (400) aandelen, elk

Voorbehouden

aan het -BeTgisch Staatsblad

~

i a.

i

b. Î

!nominaal groot zevenenveertig euro (¬ 47,00). Artikel 13 - Bestuur

11

12.

i13. r E ~4.

r4

Het bestuur is belast met het besturen van de vennootschap.

Het aantal van de bestuurders, ook te noemen: zaakvoerders, wordt vastgesteld door de

algemene vergadering van aandeelhouders.

De algemene vergadering van aandeelhouders stelt de beloning en de verdere

arbeidsvoorwaarden van ieder van de bestuurders/zaakvoerders vast.

De bestuurders/zaakvoerders worden door de algemene vergadering van aandeelhouders

benoemd.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan een of meer bestuurders /zaakvoerders de

titel algemeen directeur verlenen. De algemene vergadering van aandeelhouders kan deze titel te

allen tijde ontnemen.

Artikel 14

1. Het bestuudzaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap.

2. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan:

- twee gezamenlijk handelende bestuurders/zaakvoerders; en ook aan

- iedere bestuurder/zaakvoerder met de titel algemeen directeur.

In alle gevallen waarin de vennootschap een tegenstrijdig belang heeft met één of meer bestuurders/zaakvoerders wordt de vennootschap op de hiervoor vermelde wijze vertegenwoordigd.

De algemene vergadering van aandeelhouders is steeds bevoegd een of meer andere personen aan te wijzen die bevoegd is/zijn om de vennootschap bij tegenstrijdig belang te vertegenwoordigen.

Het bestuur is verplicht om de algemene vergadering van aandeelhouders te informeren ingeval van een (mogelijk) tegenstrijdig belang.

3. Wanneer er meer dan één bestuurder/zaakvoerder is kunnen de bestuurders/zaakvoerders hun werkzaamheden in onderling overleg verdelen. Iedere bestuurder/zaakvoerder heeft één stem.

Het bestuur besluit met volstrekte meerderheid van stemmen. Als de stemmen staken beslist de algemene vergadering van aandeelhouders. Bij belet of ontstentenis van een of meer bestuurders/zaakvoerders zijn de overige bestuurders/zaakvoerders, of is de enige overgebleven bestuurder/zaakvoerder, tijdelijk met het gehele bestuur belast.

Bij belet of ontstentenis van alle bestuurders/zaakvoerders is een door de algemene vergadering,

Luik B - vervolg

r

l van aandeelhouders

j5.

6.

7.

8.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

daartoe voor onbepaalde tijd aan te wijzen persoon tijdelijk met het gehele

bestuur belast.

Rechtshandelingen strekkende tot het nemen van aandelen waarbij bijzondere verplichtingen op de vennootschap worden gelegd, of die strekken om enigerlei voordeel te verzekeren aan een oprichter van de vennootschap danwel aan een bij de oprichting betrokken derde, of die inbreng ; op aandelen anders dan in geld betreffen, dienen vooraf te worden goedgekeurd door de

algemene vergadering van aandeelhouders. I

De algemene vergadering van aandeelhouders kan bij een daartoe strekkend besluit duidelijk te omschrijven besluiten van het bestuur aan haar goedkeuring onderwerpen. Een dergelijk besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders wordt onmiddellijk aan het bestuur medegedeeld. Het ontbreken van goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuur of de bestuurders/zaakvoerders niet aan. De algemene vergadering van aandeelhouders kan bij een daartoe strekkend besluit bepalen dat het bestuur zich moet gedragen naar de aanwijzingen van de algemene vergadering van aandeelhouders inzake de algemene lijnen van het te voeren financiële-, sociale-, economische- en personeelsbeleid.

Het bestuur is bevoegd aan een of meer personen al dan niet doorlopend vertegenwoordigingsbevoegdheid te verlenen.

9. Rechtshandelingen van de vennootschap jegens de houder van alle aandelen in haar kapitaal of jegens een deelgenoot in een gemeenschap van goederen waartoe alle aandelen in het kapitaal van de vennootschap behoren, waarbij de vennootschap wordt vertegenwoordigd door deze aandeelhouder of door een van de deelgenoten, worden schriftelijk vastgelegd. Voor de toepassing van de vorige zin worden aandelen gehouden door de vennootschap of haar dochtermaatschappijen niet meegeteld.

Het vorenstaande is niet van toepassing op rechtshandelingen die onder de bedongen voorwaarden tot de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap behoren.

Artikel 15  De algemene vergadering van aandeelhouders

1. De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden in de plaats waar de vennootschap is gevestigd.

Wordt de vergadering gehouden in België of een andere dan de voorgeschreven plaats, dan kunnen door de algemene vergadering van aandeelhouders geldige besluiten worden genomen als het gehele geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is.

2. Jaarlijks wordt ten minste één algemene vergadering van aandeelhouders gehouden en wel op

de derde vrijdag van de maand mei op het uur en de plaats vermeld in de oproepingsbrief.

Artikel 16

1.

Voorbehouden aan het Belgisch staatsbia d

Iedere aandeelhouder die bevoegd is de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen en iedere certificaathouder, is bevoegd, hetzij in persoon, hetzij bij één schriftelijk gevolmachtigde, de algemene vergadering van aandeelhouders bij te wonen en daarin het woord te voeren.

2. Voor zover uit de wet of de statuten niet anders voortvloeit, is iedere aandeelhouder bevoegd het stemrecht uit te oefenen.

1 3. De in de leden 1 en 2 vermelde bevoegdheden kunnen ook door middel van een elektronisch communicatiemiddel worden uitgeoefend. Het bestuur kan voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel. Deze voorwaarden worden bij de oproeping bekend gemaakt.

4. De in de leden 1 en 2 vermelde bevoegdheden kunnen in persoon of bij een schriftelijk gevolmachtigde worden uitgeoefend. Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan indien de volmacht elektronisch is vastgelegd.

5. Ook hebben toegang tot de algemene vergadering: - bestuurders/zaakvoerders;

- diegenen, die daartoe door de algemene vergadering van aandeelhouders zijn uitgenodigd.

Bestuurders/zaakvoerders hebben als zodanig in de algemene vergaderingen een raadgevende

stem.

Artikel 18  Besluitvorming

iElk aandeelaeeft recht op het uitbrengen van één stem.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

j Artikel 20 -- Boekjaar en jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

kalenderjaar.

Artikel 21  Winstbestemming

1. De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders.

12. De vennootschap kan aan de aandeelhouders slechts uitkeringen van winst doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd 'I

Ë met de reserves die krachtens de wet of de statuten moeten worden aangehouden.

i 3. Uitkering van winst vindt eerst plaats na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij

geoorloofd is.

4. Bij de berekening van de winstverdeling tellen aandelen of certificaten daarvan, die de l vennootschap in haar kapitaal als volledig daartoe gerechtigde houdt of waarop zij een recht van vruchtgebruik heeft, niet mee.

5. De vennootschap mag tussentijds uitkeringen doen, mits met inachtneming van het bepaalde in j lid 2.

Tot de uitkering van een interim-dividend wordt besloten door de algemene vergadering van aandeelhouders.

6. Dividenden zijn betaalbaar één maand na de vaststelling behoudens verlenging van deze termijn door de algemene vergadering van aandeelhouders, op de wijze als door het bestuur te bepalen.

7. Dividenden waarover niet is beschikt binnen vijf jaren na de dag waarop zij betaalbaar zijn

gesteld, vervallen aan de vennootschap.

Artikel 23  Vereffening

Hetgeen na voldoening van alle schulden van de vennootschap overblijft, wordt uitgekeerd aan de

I aandeelhouders in verhouding tot het op ieders aandelen gestorte bedrag.

É VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. notaris Peter Joossens)

!Samen hiermee neergelegd:

I - afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging opgemaakt door notaris

Henricus Joosten, te Maastricht op 20 december 2010

kopie aandeelhoudersbesluit de dato 26 oktober 2010

Coordonnées
BARRATT LIJFRENTE B.V.

Adresse
BERGERSTRAAT 45 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande