BATTIWELDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATTIWELDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.717.412

Publication

26/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313858*

Neergelegd

24-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Dampstraat 33

3670 Meeuwen-Gruitrode

Ondernemingsnummer :

0635717412

Benaming (voluit) : BATTIWELDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor CYNTHIA VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap  VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen , burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 20 augustus 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat door

1. De heer BATTIATO Alessio, ongehuwd, geboren te Genk op 19 december 1990, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Dampstraat 33.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BAKENS", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Neerzijstraat 53, BTW BE0892.614.190, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren. een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de benaming  BATTIWELDING

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Dampstraat 33.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst in geld en ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) volgestort als volgt:

Inbreng in geld.

* De heer Battiato Alessio, voornoemd sub 1, onderschrijft honderd vijfentachtig (185) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend vijfhonderd Euro (¬ 18.500,00) en volstort ieder aandeel voor één/derde. * De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Bakens , voornoemd sub 2, onderschrijft één (1) aandeel tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van honderd Euro (¬ 100,00) en volstort dit aandeel voor één/derde.

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

* Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; het plaatsen van roosters, uittrekbare roldeuren en van buitenrolluiken, alsmede het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

* Metaalverwerking, met onder meer omvattende: plaat- en metaalbewerking, metaaldrukwerk, decoratie en bescherming van metalen, fabricage en ontwikkeling van artikelen van plaatijzer onder welke vorm dan ook.

* Aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur, onderhoud en herstelling van alle mogelijk industriële en semi-industriële machines en werktuigen alsook van alle mogelijke gereedschappen in

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

de ruimste zin van het woord.

* Het fabriceren, kopen en verkopen, huren en verhuren van alle mogelijke ijzerwaren in de ruimste zin van het woord.

* Het ontwikkelen, produceren, kopen en verkopen, het plaatsen van alle mogelijke toepassingen van luchttechnieken, ventilatie, airco en alle aanverwante in de ruimste zin van het woord.

* Het geven van advies, engineering, tekenwerk aan andere ondernemingen op gebied van alle mogelijke technieken, veiligheid, bedrijfsvoering, energieverbruik.

* Montagewerk in de ruimste zin, alsook het ter beschikking stellen van personeel aan andere ondernemingen in dezelfde sector.

* De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel en productie van alle mogelijke voedingswaren en dranken voor zowel menselijke als dierlijke consumptie en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

* Het optreden als vertegenwoordiger van allerhande producten en meer bepaald in de volgende sectoren: voeding, textiel, bouw, landbouw, immobiliën en transportmiddelen.

* Het optreden als raadgever in de financiële, administratieve, publicitaire en bedrijfsorganisatorische vakgebieden.

* Het uitbaten van één of meer restaurants, taverne, café of elke andere soort van eet- en/of drankgelegenheid zowel in het binnen- als in het buitenland.

* Het optreden als expert in de ruimste zin van het woord.

* Het aan- en verkopen, in beheer houden, huren en verhuren, leasing, bouwen en verbouwen van alle mogelijke onroerende goederen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien juni van elk jaar om achttien (18.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde

jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

12. Benoemingen

1. De heer Battiato Alessio, voornoemd sub 1, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed worden.

3. De oprichters verklaren te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instelling en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW administratie, kamer van ambachten en Neringen: De gewone commanditaire vennootschap FISCADMIN te 3600 Genk, Neerzijstraat 53, BE0541.496.362 alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden.

13. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

- Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Cynthia Van Aenrode

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Coordonnées
BATTIWELDING

Adresse
DAMPSTRAAT 33 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande