BB PLEISTERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BB PLEISTERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.050.324

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 29.08.2014 14521-0136-011
03/12/2014
ÿþMotl 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behow aan h Belgis Staatst

iwu~~i~u~wumum~u~uu

19 6764

MONITE

2 6 -1

ELGISCH

JR BELG, ' - = eeg" er grrie ser rec tank

1- 2014 3TAA1';' y. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1g-11-2014

De griffie jffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836050324

Benaming

(voluit) : BB Pleisterwerken

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langweidestraat (U) 32 - 3631 - Maasmechelen

Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2014 heeft eensgezind het ontslag aanvaardt met ingang van 01 maart 2014, van de heer Schippers Danny als zaakvoerder, De algemene vergadering geeft opdracht aan de ontslagnemende zaakvoerder, de heer Danny Schippers, om zorg te dragen voor de nodige publicatie van deze beslissing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

de Zaakvoerder,

Schippers Danny

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011
ÿþe

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): BB Pleisterwerken

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3631 Uikhoven, langeweidestraat 32

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, i vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te I Maasmechelen, op 2 mei 2011, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met i beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

11. De heer BACCUS Bart Hubertus Simone, geboren te Maaseik op zeventien januari duizend negenhonderdtweeëntachtig, (N.N. 820117-037-18), verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Maasmechelen op 8 september 2008 met nagenoemde mevrouw VEREYCKEN Sandra, wonend te Maasmechelen, Langeweidestraat(U) 32.

2. Mevrouw VEREYCKEN Sandra, geboren te Maasmechelen op zevenentwintig maart duizend negenhonderdtachtig, (N.N. 800327-160-52), verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Maasmechelen op 8 september 2008 met I nagenoemde mevrouw VEREYCKEN Sandra, wonend te Maasmechelen, Langeweidestraat(U) 32.

I. OPRICHTING

I Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd I door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/18651e van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 1/3de. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,-) .

II. STATUTEN.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "BB PLEISTERWERKEN".

Artikel twee - ZETEL.

I De zetel is gevestigd te 3631 Maasmechelen, Langeweidestraat(U) 32.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel te verwezenlijken, hetzij voor haar rekening, hetzij voor

i rekening van derden of in deelneming met anderen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

"Tt

Mad 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111.11!11(1,1M111111.1

~  I

Neergelegd ter grime der rechtbank v. koophandel te T©N E1

De Hoatdgrifljer, Griffie

0836.050.32.4.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

- Pleister- en gyprocwerken, en algemeen alle mogelijke afwerkings- en restauratiewerken;

- Groot- en kleinhandel in alle goederen en hulpstoffen die bij de bouw van woningen en industriële gebouwen in aanmerking kunnen komen;

- Alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige en verbandhoudende doelen, zoals in België als in het buiteland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier - DUUR. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. !

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast i wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

1 Indien er meerdère zaakvoerders zijn heeft de statutaire zaakvoerder de bevoegdheid om alle Î `akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering Ivan diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. De statutaire zaakvoerder! i kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser I of als verweerder.

I De niet-statutaire zaakvoerder daarentegen kan niet alleen optreden en dient steeds bijgestaan I te worden door de statutaire zaakvoerder. De niet statutaire zaakvoerder kan de vennootschap 1 !aldus NIET alleen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als I verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van E bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

! Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan j hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel tien bis

1 Voornoemde heer BACCUS Bart, (N.N. 82.01,17 037-18), wonend 3631 Maasmechelen, Langeweidestraat 32, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

1 De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en haar ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om { ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de i meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14 uur.

Artikel zestien - BOEKJAAR.





































































. .1

Voor- Luik B - vervolg

behouden Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. ; De maatschappelijke bescheiden warden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

aan het Artikel zeventien - VERDELING.

" BéTgisch De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor' de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Latsb[ad De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij i meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet' mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het 1 desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en

!twaalf ! PRO FISCO begint het eerste boekjaar op 1 april 201 L

2. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van

onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd, zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering

ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W.Venn. te worden bekrachtigd door de !

i

vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2.

b. te benoemen tot de functie van:

- statutaire zaakvoerder, voornoemde heer BACCUS Bart, zoals voormeld, die verklaart het mandaat te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet;

- niet-statutaire zaakvoerder: de heer SCHIPPERS Danny, geboren te Alken op 22 september! 1972, (N.N. 72.09.22 011-31), wonend te 3560 Lummen, Heidestraat 48, die zijn mandaat; stilzwijgend zal aanvaarden door het stellen van (rechts)handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt

























































behouden

aan het

EifgTiE

Staatsblad

Luik B - vervolg

de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de

enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

Het mandaat van voornoemde heer SCHIPPERS Danny is onbezoldigd.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

Notaris Yasmine FAGARD

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du 1',1oniteur belge

12/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BB PLEISTERWERKEN

Adresse
LANGEWEIDESTRAAT 32 3631 UIKHOVEN

Code postal : 3631
Localité : Uikhoven
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande