BEANJULU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEANJULU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.901.514

Publication

15/05/2014
ÿþ,Liwz Morl1M

PS`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



I Iii Il

III1J11191,1111

Il

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

05 MEI 2014

eveir$meee:". '

Ondernemingsnr :0441.901.514 e

Benaming (voluit) :BEANJULU

(verkort): *

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3800 Sint- Truiden (Zepperen), Eynestraat 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst;

STATUTENWIJZIGING

" BEANJULU "

Naamloze vennootschap

te 3800 Sint-Truiden (Zepperen), Eynestraat 10

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zesentwintig maart.

Voor mij, meester Philip ODEURS, notaris te Sint-Truiden.

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap

"BEANJULU", met zetel te 3800 Sint-Truiden (Zepperen), Eynestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0441.901.514, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0441.901.514, Gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Rose-Marie VANHELMONT, te Hasselt, op dertig augustus negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig september daarna onder nummer 900927/218, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Rose-Marie VANHELMONT, te Hasselt, op zestien oktober negentienhonderd éénennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien november daarna onder nummer 911113-423, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Philip ODEURS, op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12025615.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Het bureau wordt voorgezeten door mevrouw Annie VERJANS, hierna genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt het bureau niet verder samengesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERINGEN

Aandeelhouders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

e gisc

Staatsblad

Luik B - vervolg

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren houder te zijn van het na hun naam vermeld aantal aandelen:

1. Mevrouw VERJANS Annie Maria Ghislaine, geboren te Sint-Truiden (Zepperen) op zeventien maart negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.03.17 152-08, echtgenote van de Heer ROEHHEN Georges Herman Marcel Henri, wonende te 3800 Sint-Truiden (Zepperen), Eynestraat 10, houder van driehonderd negenentwintig (329) aandelen;

2. De heer VERJANS, Ludo Ghislain, geboren te Zepperen op tien april negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer 58.04.10 193-74, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Grote Markt 54, houder van driehonderd dertig (330) aandelen;

3. Mevrouw VERJANS, Judith Ghislaine, geboren te Sint-Truiden op zeven augustus negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.08.07 184-91, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Grote Markt 54, houder van driehonderd negenentwintig (329) aandelen;

Totaal aanwezig en/of vertegenwoordigd: negenhonderd achtentachtig (988) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen.

Beetuurders

De bestuurders en tevens gedelegeerd bestuurders, te weten de Heer VERJANs Ludo, mevrouw VERS Judith en mevrouw VERJANS Annie, allen voornoemd, zijn allen hier aanwezig, en verklaren hiertoe herbenoemd te zijn ingevolge beslissing van de algemene vergadering en van de Raad van Bestuur gehouden op 30 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 september daarna onder nummer 10141863.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en bij deze afstand te doen van de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Dezelfde personen verklaren tevens afstand te doen van de toezending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

--- III. UITEENZETTINGEN DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1. Na lezing verslag van de raad van bestuur met aangehechte staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden, het verslag van de bedrijfsrevisor, omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waarvan het aantal aandelen, de zetel, het doel, de naam en het doel ongewijzigd zullen blijven.

2. Ontslag van de voltallige raad van bestuur - kwijting - benoeming van nieuwe zaakvoerders.

3. Beslissing tot kapitaalvermindering met tweehonderd zesentwintigduizend driehonderd achttien euro tachtig cent (G 226.318,80) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vierenveertigduizend negenhonderd achttien euro tachtig cent (0 244.918,80) op achttienduizend zeshonderd euro (e 18,600,00). De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen en met uitkering van kapitaal aan de huidige aandeelhouders;

Luik B - vervolg

4. Goedkeuring van de nieuwe statuten van de vennootschap.

5. Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten.

B. Vaststellingen

De voorzitter deelt mee dat er thans negenhonderd achtentachtig (988) kapitaalaandelen zijn uitgegeven. Er bestaan geen andere maatschappelijke effecten.

De voorzitter stelt vast dat op heden geheel het kapitaal aanwezig en/of vertegenwoordigd is en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist isaangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, drie vierden van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, met uitzondering van de beslissingen die geen statutenwijziging inhouden waarvoor een gewone meerderheid volstaat.

De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

De voorzitter stelt vast dat aan de toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering werd voldaan.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD

IS

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFBANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat vervolgens de agenda aan en neemt na beraadslaging

volgende besluiten met unanimiteit van stemmen.

EERSTE BESLUIT - OMVORMING

1) Kennisname stukken

De vergadering neemt kennis van volgende stukken:

het verslag van de bestuurders de dato 6 maart 2014 opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen;

de staat van actief en passief de dato eenendertig december tweeduizend dertien;

het verslag van de bedrijfrevisor, mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3800 Sint-Truiden, Kortensbosstraat 156, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortensbosstraat 156, ondernemingsnummer 0464.399.574, van 14 maart 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij verslag werd uitgebracht over de door de vennoten opgestelde staat van actief en passief.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"9. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, die het bestuursorgaan van de NV BEANJULU met zetel te Sint-Truiden, Eynestraat 10, heeft opgesteld.

Nit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gedn overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcior,

behouden

aan het

nerg-isch

Staatsblad

Vi>or- Luik B - vervolg

behouden aan het egmc

Staatsbrad

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens de afsluiting per 32 december 2013 bedraagt 301.220,80 EUR en is groter dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 244.918,80 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Truiden, 14 maart 2014.

(handtekening)

Voor IRA NICOLAWBEDRIJPSREVISOR BVBA,

=COMM. Ira,

bedrijfsrevisor.ff

De aandeelhouders keuren deze verslagen goed en verklaren de beide verslagen met de erin verwerkte staat van actief en passief te zullen neerleggen ter griffie overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

2) OmvorminE

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "BBANJULU" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dezelfde naam met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel, de naam, de duur, de zetel, het aantal aandelen van de vennootschap zal ongewijzigd blijven. Het kapitaal zal verminderd worden zonder vernietiging van het aantal aandelen, zoals vermeld in het volgende besluit.

De aandelen op naam zonder nominale waarde, blijven toegewezen als volgt:



- Aan mevrouw VERJANS Annie, driehonderd negenentwintig (329)

aandelen,

Aan mevrouw VERJANs Judith, driehonderd negenentwintig (329)

aandelen,

Aan de heer Ludo VERJANS, driehonderd dertig (330) aandelen,

Totaal aandelen: 988

De aandeelhouders geven opdracht aan de zaakvoerders, hierna benoemd om de omvorming in het aandelenregister te vermelden.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per eenendertig december tweeduizend dertien, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de Raad van Bestuur.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEANJULU".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen blijven hetzelfde. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de Naamloze Vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het

nummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven was in het

rechtspersonenregister onder nummer 0441.901.5141 Gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten

Luik B - vervo!g

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten

te moeten overgaan.

TWEEDE BESLUIT - Ontslag / Benoeming

De voltallige raad van bestuur van de omgezette vennootschap

verklaart zijn ontslag in te dienen, te weten:

1. Mevrouw VBRJANS Aunis, voornoemde gedelegeerd bestuurder

2. Mevrouw VERTAS Judith, voornoemde gedelegeerd bestuurder.

3. De heer VERAS Ludo voornoemde gedelegeerd bestuurder.

De algemene vergadering verleent hun kwijting voor de uitoefening van

het mandaat gedurende het boekjaar van 01 januari 2013. tot en met 31

december 2013

Kwijting voor de periode 01 januari 2014 tot en met heden zal gegeven worden op de jaarvergadering over het huidige boekjaar.

De algemene vergadering beslist vervolgens om als zaakvoerders te

benoemen, die verklaren te aanvaarden:

1. Mevrouw VERJAUS Annie, voornoemd

2. Mevrouw VBRJANS Judith, voornoemd

3. De heer VBRJANS Ludo voornoemd

De bezoldiging van de zaakvoerders zal worden vastgelegd bij

afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maat-

schappelijk kapitaal te verlagen met tweehonderd zesentwintigduizend

driehonderd achttien euro tachtig cent (e 226.318,80) om het kapitaal te

brengen van tweehonderd vierenveertigduizend negenhonderd achttien euro

tachtig cent (£ 244.918,80) op achttienduizend zeshonderd euro (£

18.600,00).

De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van

aandelen.

De vrijgekomen bedragen worden uitgekeerd aan de huidige

aandeelhouders naar verhouding tot hun deelneming in het kapitaal als

volgt:

- aan mevrouw Anne VERJANS, voornoemd, een bedrag van

vijfenzeventigduizend driehonderd drieënzestig euro vierentwintig cent (e

75.363,24);

- aan mevrouw Judith VERJANS, voornoemd, een bedrag van

vijfenzeventigduizend driehonderd drieënzestig euro vierentwintig cent (e

75.363,24);;

- aan de heer Ludo VERJANS, voornoemd, een bedrag van

vijfenzeventigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro éénendertig cent (e

75.592,31);

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal evenwel pas geschieden,

indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de

schuldeisers volgens artikel 612 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die

op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het

verstrijken van gemelde termijn, zullen de bestuurders slechts tot

uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben

gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de

vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld bij de loketten van de

ARGENTA BANK op data die de bestuurders aan de aandeelhouders zullen

bekendmaken mits de aandeelhouders hun aandelen vooraf bij zelfde bank

zullen hebben gedeponeerd en van gezegde instelling een ontvangstbewijs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Betgisch

Staatsblad

Luik B vervolg

zullen hebben gekregen of tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs

afgeleverd door de vennootschap (voor aandelen op naam).

Ter stemming voorgelegd, wordt dit besluit met eenparigheid

aangenomen.

VIERDE BESLUIT - Nieuwe statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de

vennootschap aangepast aan haar nieuwe vorm goed te keuren.

Vervolgens geeft de voorzitter voorlezing en uitleg bij de nieuwe tekst

van de statuten.

De vergadering keurt vervolgens eenparig en artikelsgewijs de nieuwe

statuten van de vennootschap goed.

De nieuwe tekst van de statuten luidt ale volgt:

I. VaM4 - NAAM - DUUR - ZETEL DOEL.

Artikel 1 : VORM NAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid«

Haar naam luidt: BEANUULU«

Artikel 2 : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel ven

de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor

statutenudjziging.

Artikel 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden (Zepperen), Eynestraat 10. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen In België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer in de ruimste zin van het woord van oracerenzb gosdeen, earlarbrtegzeen dekum, vmtum, crehrveduzr, ch uitbating, de herstelling, cbwrietering, &toute-m.4 deveztSdre cie aankoop cie g:ai-cf/tire eniedeeverendi van uti.J gzedluai

fiée beleer van roezende goe:bren meer hepaald van aarrblen, nbrigaties en allerhenb rcerencb mardsz dmrathreendeeedtqp, devedÉqp, a±dtmeevancbrgelijkeuaardal

Alle mmilmxbilre van zoeretee wearden en alle verrichtingen in ve±Emid net grerdstoffe: en goederentarkten. zevennootschapharr: ._1tvcoreigenzekming, in krmnissie, als tusserrerszcn of als veztegemozadiger.

Zij kan deren of zich andere wijze interessezen in allez:han:h vanozteirppen, omÈnearmitum, gzrizsi

Zij ireg lmar ommene-rje goe:bren in hypotheek stellen en al haar andere goederen, net illbaj#p van let herblecnds, in pend stellen en ireg aval ver/enan -voor ene kredietnan ambre vertdnte2is9a2 amel moor zichzelf als incr aile chrden cp vcarusazuè dat zij er zef belang bij heeft.

Het bevorderen van oè oprichting van cie vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het verlenen van advieezi en diensten van financiële, tedirliSd2, cormerciee- of adrinistratieve aard

Het in ruimste zin van het ucord vedenan van bijstand en diensten, rechtstreeka ofcnrechtstzeeks

7.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

\>7

Voorbehouden aan het e gisc Staatsblad Luik B - vervolg

cpieL vlak var2 adninistratié en finirez:On, veemzp, produktie en algemeen bestuur. Het cereds2 voor eigen rekEning en Tati= rekening- " ien dertr2 bij de ariariurblingen war gehele cf gFrie.71-p7ijje over nare aarrW.en.

Het in cb zulinste zin van let peard clselnanm eniieerridtii en lastraterb learderz

dxrintekenire, reanbatg, pléet.ny, verbeerblirg cf arrîerszins, al het lendezenLijken van an Iet

ecen palle venichtireen inzake ptztefFW77e- en lopitaaltestuur. Zij ken de Urbtie an haseumnÈr en

meaffkBarlan.u.k/Uler=tsdnuitoafàrm

II. KAPITAAL - AANDELEN - vmuirmenl.

Artikel 5 : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO ( e

18.600,00)

Het is vertegenwoordigd door negenhonderd achtentachtig (988) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhonderd

achtentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 : AANDELEN.

De aandelen zijn steeds op naam.

Artikel 6bis : vEnnwnsIv.

Paragraaf I

Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen

onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van

ten minste de helft van de vennoten, in het bezit Van ten minste

drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand

is voorgesteld.

Deze toestemming is tevens vereist wanneer de aandelen worden overgedragen

of overgaan:

1) aan een vennoot ;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf I van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtver-krijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde

zich over de voorgedragen overdracht te beraden. flet voorstel tot

overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervofg

het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Artikel 7 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een (af meer) zaakvoerder(s), die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 8 : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder 1s individueel bevoegd om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering.

IV. CONTROLE.

Artikel 9: commame.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een

commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot het recht van onderzoek en

toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

V. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 10 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE'ALGEMENE VERGADERING.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien elle vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de tweede juni om achtien uur dertig minuten op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigdheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot te/t, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Bij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 11 : UITOEFENING VAN STEMRECHT - VERLOOP ALGEMENE VERGADERING.

e

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad S 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

g 2. Aile algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Over gewone beslissingen kan de algemene vergadering beslissen met gewone meerderheid van stemmen, over statutenwijzigingen en alle andere beslissingen welke authentiek moeten verleden worden kan steeds beraadslaagd worden mits naleving van de door de wet voorziene aanwezigheidsvereisten en meerderheden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 5. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. Le uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

VI. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel 12 : BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

'let boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist. Artikel 13 : RESERVE - WINSTVERDELING.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering rekening gehouden met de wettelijke bepalingen terzake.

VII. BENOEMING VAN VEREFFENAARS - BESTEMMING VEREFFENINGSSALDO

1. Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

2. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

VIJFDE BESLUIT

A) De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de. heer Serge

MESSOTTEN, bestuurder van CVBA ALASKA GROUP, te Hasselt, met de

mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal

verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de

vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

B) De vergadering machtigt de notaris om de formaliteiten van de

openbaarmaking van deze wijziging in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad te volbrengen.

SLOT.

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de zitting om achttien uur

dertig geheven.

TIRS OP GESCHRIFT

Betaald vijfennegentig euro (£ 95,00) op aangifte van notaris Philip

Odeurs te Sint-Truiden.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd

aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

--- Opgemaakt en afgesloten in minuut door mij, Notaris, ten kantore, op

datum als voormeld.

--- Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar bijlagen, en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten/aandeelhouders samen met mij, notaris, getekend.

Samen neergelegd: afschrift van akte; verslag bedrijfsrevisor

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0287-012
08/10/2013 : HA076850
10/09/2013 : HA076850
29/08/2012 : HA076850
27/01/2012 : HA076850
11/08/2011 : HA076850
28/09/2010 : HA076850
06/09/2010 : HA076850
27/08/2009 : HA076850
28/08/2008 : HA076850
31/08/2007 : HA076850
07/09/2006 : HA076850
03/08/2005 : HA076850
10/12/2004 : HA076850
19/10/2004 : HA076850
05/08/2003 : HA076850
22/10/2002 : HA076850
24/10/2001 : HA076850
09/10/1999 : HA076850
13/11/1998 : HA76850

Coordonnées
BEANJULU

Adresse
EYNESTRAAT 10 3800 ZEPPEREN

Code postal : 3800
Localité : Zepperen
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande