BEAUTY HEALTHY FEET

Société en commandite simple


Dénomination : BEAUTY HEALTHY FEET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.773.011

Publication

24/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0541 773011

Benaming

(voluit) : Beauty Healthy Feet



Neergelegd ter grilde der rechtbank y, koophand& te TQN(3EREN

I I b03- 2014

Griffio



De Huofi4iiihej,,_

be aa Be Sta, ~I





*14065916*

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eeuwfeestwal 30 bus 1, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 januari 2014 werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen

Vanaf heden, 30 januari 2014, wordt de maatschappelijke zetel gewijzigd van Eeuwfeestwal 30 bus 1, 3700 Tongeren naar Veenweg 8, 3600 Genk.

Garnier Maria,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2013
ÿþMeJe; Motl+Nordlt.l

tle

t J= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



*13175 7*

Vol

behor aan Belgi

Staat:

Neergelogd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

0g.11-X113

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : o 5 4 1. 7 7 3" 0 1 1

Benaming

(voluit) : Beauty Healthy Feet

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eeuwfeestwal 30 bus 1b, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 9 oktober 2013

Zijn samengekomen

1.LEMMENS Jean-Paul, geboren te Koersel op 21 april 1956 en wonende te 3582 Koersel, Bosstraat 183 met nationaal nummer 56.0421-283-97

2.VANVELTHOVEN Daisy, geboren te Hradel Kralove (Tsjechië) op 20 december 1989 en wonende te 3920 Lommel, Zonnedauwstraat 23 met nationaal nummer 89.12.20-442-38

3.PEREIRA Steven, geboren te Genk op 9 juli 1984 en wonende te 3600 Genk, Guillaume Lambertlaan 91 met nationaal nummer 84.07.09-247-35

4.GARNIER Maria, geboren te Genk op 15 juli 1958 en wonende te 3600 Genk, Veenweg 8 met nationaal nummer 58.07.15-026-15

Titel I. OPRICHTING

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. Deze vennootschap is een handelsvennootschap.

Firmanaam  zetel

De naam van de vennootschap luidt: Beauty Healthy Feet G.C.V.

Vennoten

Comparanten sub 1, sub 2, sub 3 en sub 4 nemen deel aan de oprichting als vennoot voor de duur van de vennootschap.

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt 18.000,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen met nominale waarde van 180,00 euro. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet Zij hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren:

De heer LEMMENS Jean-Paul heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalt hierop 4.500,00 euro. Mevrouw VANVELTHOVEN Daisy heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalt hierop 4.500,00 euro. De heer PEREIRA Steven heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalt hierop 4.500,00 euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw GARNIER Maria heeft ingetekend op 25 aandelen en betaalt hierop 4.500,00 euro. Samen: 100 aandelen, wat de totaliteit van aile uitgegeven en ingeschreven aandelen omvat. Titel il. STATUTEN

Art. 1. Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

heeft aangenomen,

De naam van de vennootschap luidt: Beauty Healthy Feet G.C.V,

Art.2, Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 bus 1 B, De zaakvoerder, of zo er meer zijn, samen beraadslagend, kunnen hem overal eiders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Art.3 Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-Behandeling van voetschimmel met lasertechniek

-Voetverzoring en manicure

-Groot- en kleinhandel in pedicurebenodigdheden, paramedische producten

-Groot- en kleinhandel in verzorgings- en schoonheidsproducten

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden, alle financiële, commerciële of industriële, zowel roerend als onroerende, verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of die kunnen bijdragen tot het uitbreiden of verwezenlijken van haar activiteiten in het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Art. 4 Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden b» besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor wijziging van de statuten of door de wet op de vennootschappen zijn gesteld,

Art. 5 Kapitaal

Het Kapitaal van de vennootschap, dal geheel geplaatst is, bedraagt 18.000,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen met elk een gelijke waarde,

Art. 6 Aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van 2 maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf unaniem aanvaard wordt door de andere vennoten.

De aandelen van een overleden vennoot gaan niet over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden, maar gaan over op de overblijvende vennoten naar verhouding van hun aandeel.

. . 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hebben recht op de intrinsieke waarde van de aandelen zoals deze blijkt uit de laatst opgemaakte en door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening op het ogenblijk van overlijden. Bij de bepaling van de waarde van de aandelen worden de door de vennootschap aangelegde reserves en de overgedragen winsten meegerekend.

Bij gebrek aan akkoord omtrent de waarde van de aandelen, wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap , en één door de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. indien de twee deskundigen niet tot een akkoord komen, duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste vier maanden na het overlijden van de betrokken vennoot vastgesteld zijn.

De uitbetaling zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen het jaar na het overlijden van de betrokken vennoot, volgens een schema dat unilateraal door de overblijvende vennoten wordt bepaald.

Art. 7 Vennoten

Comparanten sub 2 en sub 4 nl. Vanvelthoven Daisy, Garnier Maria zijn beherende vennoten voor de duur van de vennootschap. Tevens worden zij benoemd tot zaakvoerder. Het mandaat van mevrouw Vanvelthoven Daisy is bezoldigd. Het mandaat van mevrouw Garnier Maria is onbezoldigd.

Comparanten sub t en sub 3 ni. Lemmens Jean-Paul en Pereira Steven zijn stille vennoten en ontvangen geen bezoldiging.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Art. 8 Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk optreden en de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen in feite en in rechte,

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, is bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon ais bewindvoerder aanstellen om dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. De voorlopige bewindvoerder

is niet verder aansprakelijk dan voor uitvoering van zijn opdracht.

Art. 9 Algemene vergadering van vennoten

§1. Jaarvergadering  bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april van ieder jaar,

om negentien uur, ten maatschappelijke zetel.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats

aangewezen in de uitnodigingen.

§2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Wóor-' b'ehou'den aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds een drie 1 vierde meerderheid van de aanwézige of vertegenwoordigde aandelen.

Art. 10 Boekjaar Bestemming van het resultaat

§1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december van ieder

jaar.

§2. Bestemming van het resultaat

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en word de boekhouding afgesloten, conform de wettelijke voorschriften.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de kosten en de afschrijvingen. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met in acht name van de wetgeving op de handelsvennootschappen.

Art. 11 Ontbinding  Vereffening

§1 Ontbinding

De vennootschap kan slechts ontbonden worden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met drie/vierde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

§2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

§3. Verdeling van het vereffeningresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boeKjaar neemt een aanvang op 1 november 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014, met dien verstande dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 november 2013.

2,De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3.Worden met eenparigheid van stemmen benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig art. 8 van de statuten, de beherende vennoten VANVELTHOVEN Daisy en GARNIER Maria die hierbij tussenkomen en dit mandaat aanvaarden.

4.De zaakvoerders beslissen om Accountantskantoor Liesens BVBA gevestigd te Eeuwfeestwal 30 bus 1 te 3700 Tongeren met als ondernemingsnummer 0432,158.952 de nodige volmachten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de kruispuntbank en de BTW.

Aldus opgemaakt te Tongeren op 9 oktober 2013 in 3 exemplaren.

LEMMENS Jean-Paul VANVELTHOVEN Daisy

PAREIRA Steven GARNIER Maria

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAUTY HEALTHY FEET

Adresse
EEUWFEESTWAAL 30, BUS 1B 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande