BECKERS LUC - GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BECKERS LUC - GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 852.000.092

Publication

27/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 ucl_tet Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

- 2014 'AATSBLAC

s -01 2014

De HoofdeMie

MONITE

2 0 -D' BELGISCH S



i i





_1

li Ondernemingsnr : 0852.000.092

ii

Benaming (voluit) : Beckers Luc - Gerchtsdeurwaarderskantoor !l (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een beslcten vennootschap met

i.

beperkte aansprakelijkheid

;;

Zetel r Molenstraat 101

3600 Genk

, 1

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

;, Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem,?

;. Ertvelde, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 27/12/2013 : de Buitengewone Algemene Vergadering; der vennoten van BV orvv BVBA Beckers Luc - Gerchtsdeurwaarderskantoor met maatschappelijke zetel te; 3600 GENK, Molenstraat 101, RPR Tongeren BE0852.000.092 dat geheel het maatschappelijk kapitaal; vertegenwoordigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer volgende beslissingen werden: genomen:

1. Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart; dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging; t door inbreng in natura.

'i * het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het;

Wetboek van vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor" te Asse, l-1oogstraat 2d, i ;; vertegenwoordigd door mevrouw Saskia Luteijn, bedrijfsrevisor, in datum van 24 december 2013 met betrekking; ii tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als;

tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

ii De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor BV BVBA, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn,; bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder om krachtens art 313 van de Vennootschappenwet; verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het tegoed aan;, dividend van de heer Luc Beckers en mevrouw Caterine Tack ten belope van ¬ 1.917.000,00 in uitvoering van;, artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, bij de BV BVBA BECKERS LUC GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR (RPR 0852.000.092), gevestigd te 3600 Genk, Molenstraat 101,

Ondergetekende wenst te benadrukken dat het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve;! opschortende voorwaarden:

a) de bijzondere algemene vergadering dd 6 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de;; kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, besloten tot toekenning van een netto-dividend ten belopen van ¬ 1.917.000,00 in toepassing van de in artikel 537 W1B92 bedoelde procedure.

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WlB92 ; ;t bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder;;

die ontstaat uit het besluit tot winstuitkering. ;;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve;; opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;, ; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels;; met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van,; 10%.

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;Î duidelijkheid.

i,

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch;, verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen;;

Op de laatste btz, van Luik iâ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividendenuitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen er als vergoeding van deze inbreng van ¬ 1.917,000,00,

750 nieuwe aandelen van de BV BVBA BECKERS LUC  GERECHTS-DEURWAARDERSKANTOOR, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

Bedrag kapitaal (in ¬ Aantal aandelen

Luc Beckers 1.914444, 00 749

Taak Catherine 2.556.00 1

1.917.000, 00 750

De uitgifte van de aandelen werd conventioneel bepaald. Het respectieve gewicht (percentage) van de vennoten wordt niet gewijzigd door deze kapitaalverhoging.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Daar de buitengewone algemene vergadering plaats zal vinden op 27 december 2013, kan er niet voldaan worden aan de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten zijn hiervan in kennis gesteld.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. Deze kapitaalverhoging kadert binnen art. 537 W1B92."

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan In datum van 24 december 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

2. In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) en creatie van een rekening `Uitgiftepremie" van ten bedrage van een miljoen achthonderd achtennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 1.898.400,00).

- Dienvolgens creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80), per aandeel, te verhogen met een globale uitgiftepremie van een miljoen achthonderd achtennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 1.898.400,00)

3. Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van een miljoen achthonderd achtennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 1.898.400,00) om het te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) op een miljoen negenhonderd vijfendertigduizend zeshonderd euro (¬ 1.935.600,00) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie.

4. Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een een miljoen negenhonderdvijfendertigduizend zeshonderd euro (¬ 1.935.600,00).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één / duizend vijfhonderdste deel (1/1.500ste) en genummerd van één (1) tot en met duizend vijfhonderd (1,500). Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van een miljoen negenhonderdzeventienduizend euro (¬ 1.917.000,00) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek Inkomstenbelasting."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal + volmacht

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- verslag revisor inbreng in natura -- art. 313 W.Venn.

- verslag zaakvoerder inbreng in natura -- art, 313 W Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0546-013
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11466-0084-014
19/11/2010 : TGT000796
08/09/2009 : TGT000796
21/08/2008 : TGT000796
07/09/2007 : TGT000796
28/09/2005 : TGT000796
14/07/2004 : TGT000796
31/10/2003 : TGT000796
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0291-013
20/07/2002 : LE081151
09/11/2001 : LE081151
22/11/2000 : LE081151
10/12/1999 : LE081151
01/01/1997 : LE81151
15/01/1992 : LE81151

Coordonnées
BECKERS LUC - GERECHTSDEURWAARDERSKANTOOR

Adresse
MOLENSTRAAT 101 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande