BELASTINGPARTICULIER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELASTINGPARTICULIER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.302.468

Publication

13/01/2012
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*izoiia3s"

Ondernemingsnr . (Jl. , Jd 1 Ùi

Benaming

(voluit) : Belastingparticulier

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Kolonie 145a te 3920 Lommel

Onderwerp akte : OPRICHTING

ONDERHANDSE OPRICHTINGSAKTE

OPRICHTERS

De ondergetekenden:

1.De heer De Groot Daniël , geboren 07 januari 1974 te Utrecht (Nederland), wonende te 3920 Lommel.

2.Mevrouw Van Kouwen Natascha, geboren op 20 oktober 1975 te Palmeira dos tndios (Brazilië), wonende te 3920 Lommel

in aanmerking nemende dat:

partijen met ingang van 01/01/2012 een vennootschap onder firma zijn aangegaan .

En deze vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf deze datum onder de navolgende bepalingen

Artikel 1

"

Naam, vestiging, doel

1.De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam "Belastingparticulier".

In geval van voortzetting van de vennootschap na beëindiging volgens artikel 8 van deze overeenkomst, alsmede in geval van toetreding van een of meer vennoten, zal desgewenst de naam van

de vennootschap in overeenstemming daarmee worden aangepast.

2.De vennootschap is gevestigd te Lommel en houdt aldaar kantoor op het adres:

Kolonie 145a

3920 Lommel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe¬ so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophendel

0 z JAN. 2012

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake :

- Managementconsulent : bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

- Dienstenverlening : het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van onderhoud van goederen, bewaking, tuinonderhoud en  werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen. Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment (51190)

- Immobiliën : de aankoop, de verkoop van aile onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen,uitrusten, en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle onroerende goederen.

- Vermogensbeheer : het verstrekken van advies en prestaties inzake het beheer van vermogens roerend als onroerend, a) voor derden b) voor zichzelf.

- Roerende activiteiten : voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, immateriële activa, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

- Informatica : het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; de activiteiten van systeemintegrators, - het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, waaronder systemen van automatische data-identificatie : ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; - het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant : invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

- Verzekeringsmakelaar : makelaar in verzekeringen en herverzekering; bemiddeling en organisatie; wisselkantoor en spaarbank; alle bankoperaties, financiële operaties, makelaars- en commissieoperaties, het bemiddelen bij het aangaan van verzekeringen, alle verrichtingen inzake financiering, kredietverlening en spaarverrichtingen. De uitbating van een zakenkantoor in alle vormen van belegging, leningen, hypotheekleningen en financieringen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks ie bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, van een uittreksel der oprichtingsakte.

Artikel 3

Inbreng

Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfhonderd euro(500E), vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/100 ste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt :

1. De heer De Groot Daniël verklaart in te schrijven op 50 aandelen aan vijf euro(5¬ ) per aandeel, hetzij samen tweehonderdvijftig euro (250¬ ).

2.Mevrouw Van Kouwen Natascha verklaart in te schrijven op 50 aandelen aan vijf euro(5¬ ) per aandeel, hetzij samen tweehonderdvijftig euro (250¬ ).

Het maatschappelijk kapitaal van vijfhonderd euro (500¬ ) zal worden volstort in onderling overleg tussen de comparanten.

Met onderling goedvinden kunnen de partijen ieder meer geld, goederen en/of rechten in de vennootschap inbrengen.

Artikel 4

Beheer en vertegenwoordiging

1.Het bestuur en de dagelijkse leiding van de vennootschap geschieden in onderling overleg met gelijke zeggenschap voor iedere vennoot; besluiten worden unaniem genomen.

2.De vennoten verdelen in onderling overleg de aan de uitoefening van het bedrijf verbonden werkzaamheden.

3.De vennoten stellen de andere vennoten tijdig op de hoogte van afwezigheid (vakantie etc.) die langer dan drie dagen duurt.

4. De heer De Groot Daniël wordt benoemd tot statutait zaakvoerder.

5. Het mandaat van de vennoten is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Artikel 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarstukken

Jaarlijks zullen per 31 december de boeken worden afgestoten en daaruit zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk zes maanden na afloop van ieder boekjaar een Balans- en Winst- en Verliesrekening over het afgelopen jaar worden opgemaakt, welke ten kantore van de vennootschap zullen warden gedeponeerd ter vaststelling door de vennoten.

Op iedere balans moet worden opgenomen het bedrag waarvoor ieder van de vennoten op zijn kapitaalrekening staat gecrediteerd.

Onder winst dan wel verlies wordt in deze overeenkomst verstaan de ontvangen bruto inkomsten van de vennootschap verminderd met alle op de vennootschap in het desbetreffende boekjaar drukkende exploitatiekosten en lasten, waaronder mede begrepen de gebruikelijke afschrijvingen op de bedrijfsinventaris, alsmede de aan elk van de vennoten te betalen onkostenvergoeding. Geen winst zal worden geacht te zijn gemaakt zolang enig verlies over de voorgaande jaren niet is ingehaald.

Artikel 6

Aandeel in winst en verlies

De verliezen van de vennootschap zullen, behouden het in lid 5 van dit artikel bepaalde, gelijkelijk door de vennoten worden overgedragen. De bijdrage in de verliezen van de stille vennoten zal nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst.

Deze mag geheel of gedeeltelijk geboekt worden op een reservefonds. Bij uitkering van winst wordt deze

verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot ieders aandeel in het vennootschapsvermogen.

De vennootschap mag geen winsten uitkeren zolang er overgedragen verlies is.

Artikel 7

Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap te belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de

aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Artikel 8

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Datum jaarlijkse algemene vergadering

De algemene (jaar)vergadering wordt gehouden op de 1ste vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.





Artikel 9

boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden dé boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de wet.

Het eerste boekjaar loopt van één januari 2012 en eindigt op éénendertig december 2012.

Artikel 10

Ontbinding, vereffening en de verdeling bij vereffening.

De vennootschap wordt ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Op de netto opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbreng terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Aldus in viervoud opgemaakt en ondertekend

te Lommel op 06/12/2011

Zaakvoerder Medevennoot

De Groot Daniel Van Kouwen datascha

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELASTINGPARTICULIER

Adresse
KOLONIE 145 A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande