BELCOVIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELCOVIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.696.014

Publication

21/10/2013
ÿþi

mod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -10- 206

LT

Ondememingsnr: L CD . Ll

Benaming (voluit) : Belcovia

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Harkstraat 15

3920 Lommel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN r;

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel,;; Kerkplein 20/21/22 op 3 oktober 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door: ;;

1) De heer Belmans Tom, geboren te Lommel op zes mei negentienhonderd achtenzeventigij en zijn echtgenote

2) mevrouw Hermans Miet, geboren te Lommel op vijfentwintig januari negentienhonderd;; eenentachtig, samenwonende te 3920 Lommel, Harkstraat 15.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam 'BELCOVIA':

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Harkstraat 15.

Doel : De vennootschap heeft tot doel

- Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondernemingen;; =; in het algemeen. Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of inP .; het buitenland.

:; - Vormen en beheren, uitsluitend voor eigen rekening, van een roerend patrimonium;= bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

; - Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen. ;_ - Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie,;; voorschotten.

- Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden,

(gereglementeerde bankfuncties of spaarkas functies niet inbegrepen) s.

- Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of;= controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante; bedrijven.

- De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële;; verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en is bevoegd, zonder! uitzondering, alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen;; maar bevorderlijk zijn.

`; - De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreek in verband;, staan met haar doel en kan zich tevens borg stellen voor derden.

- Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke;; gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen;

die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 3 oktober 2013. Zij mag haar eigen duurtijd verkorten of zichzelf vroeger ontbinden door een beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend

euro (200.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur - Machten - Toezicht: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke - of rechtspersone».

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer Be mans Tom, geboren te Lommel op zes mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3920 Lommel, Harkstraat 15, die aanvaardt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de

algemene vergadering. -

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerder. ln het bijzonder geldt de naamtekening van de zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque. De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmacht beperkt zal zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser zowel als verweerder.

Wordt er geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Winstbestemming : Het overschot van de balans na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen en voorzieningen, vormt de netto winst. Hiervan wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal. Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voor-

schrift van artikel 320 van de vennootschappenwet.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van drie oktober tweeduizend en dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur in de maatschappelijke zetel; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het eerste boekjaar loopt van drie oktober tweeduizend en dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

Statutair-Zaakvoerder: De heer Belmans Tom, voormeld.

Het ambt van zaakvoerder bezoldigd is, tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

Blondere volmacht: Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Accountants & Belastingconsulenten, vertegenwoordigd door mevrouw Janssen Rina, te 3960 Bree, Peerderbaan 21, om op te treden als fiscale vertegenwoordiger van de vennootschap voor zowel de directe als de indirecte belastingen, alsook voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Deze volmacht wordt verleend met recht van in de plaats stelling.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd :1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELCOVIA

Adresse
HARKSTRAAT 15 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande