BELGIAN COFFEE EDUCATION, AFGEKORT : BCE

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGIAN COFFEE EDUCATION, AFGEKORT : BCE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 881.950.526

Publication

16/12/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergoisgd ter gridio dur rechtbank v. koophandel .tu TONGEREN

0 e *- ?Il

,/~

i

De Hoofdgriffier, Griffie

111911.1R101

b

E st

Ondernemingsnr : 0881.950.526

Benaming

(voluit) : BELGIAN COFFEE EDUCATION

(verkort) : BBC

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : KERKHOFSTRAAT 20 B, 3950 BOCHOLT

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE EN EXPLOITATIEZETEL - ONTSLAG BESTUURDERS EN (HER)BENOEMINGEN BESTUURDERS-NIEUW GEGOORDINEERDE STATUTEN.

De buitengewone algemene vergadering 12 september 2011 heeft unaniem beslist:

1. de maatschappelijke en exploitatiezetel te verplaatsen naar: RIJKSWEG 66,2880 BORNEM

2. het ontslag van volgende bestuurder unaniem te aanvaarden:

- Gennar Jeanne, Kerkhofstraat 20 B, 3950 Bocholt

3. te benoemen tot nieuwe bestuurders:

- Bogaert Ingrid, Damstraat 83,9220 Hamme

- Veireman Kurt, Grote Tiendewijk 2, 9968 Bassevelde

- Hoorens Michel, Boekhoutstraat 5, 9520 Bavegem

- Spiessens Patrick, Wolfstraat 77, 2870 Puurs

- Claes Pieter, Sint-Martinusbaan 62, 1860 Meise

- Serdons Kathleen, Mierhoopweg 14, 3850 Wijer

Allen aanvaarden hun mandaat welk loopt tot de jaarvergadering in 2017.

4. de statuten van de vennootschap volledig te herwerken. Deze nieuwe statuten worden unaniem

goedgekeurd en aanvaard.

Hierbij de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten:

STATUTEN

Titel I 1 Benaming-Zetel-Doel-Duur

Art. 1 Benaming

De vereniging draagt de naam van Belgian Coffee Education (afgekort: BCE)

Art. 2 Zetel

De zetel is gevestigd te RIJKSWEG 66, 2880 BORNEM.

De raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het

Nederlands Taalgebied en de nodige openbaarmakingsformaliteiten te vervullen. De Algemene Vergadering

zal de zetelwijziging bekrachtigen op haar eerstvolgende vergadering.

Art..3 Doel

De vereniging heeft tot doel:

1, Het organiseren van wedstrijden in verband met het maken van kwaliteitskoffie, de espresso en haar aanverwanten op basis van koffie.

2, Het vormen van haar leden en mogelijk belangstellenden, het lesgeven aan haar leden en mogelijk belangstellenden over alle wat te maken heeft met het bereiden, serveren, presenteren van kwaliteitskoffie om op deze manier de kennis rond koffie en haar cultuur te verspreiden.

3,1-let voeren van sociaal-culturele acties om de kunst van het bereiden van koffie en haar afleidingen te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

promoten en te verspreiden bij een breder publiek.

De vereniging mag voor het verwezenlijken van haar doel alle mogelijke activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet winstgevende doelstellingen.

De vereniging mag kosteloos of ten bezwarende titel alle roerende en onroerende goederen verwerven, verkopen, ruilen, verhuren of huren, welke nodig of nuttig zijn voor de realisatie van haar doel.

Artikel 4. Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel Il. Lidmaatschap

Artikel 5, Werkende leden.

De werkende leden kunnen natuurlijke personen zijn of rechtspersonen. Het aantal werkende leden bedraagt minimum drie en moet steeds groter zijn dan het aantal bestuurders. De werkende leden hebben alle rechten zoals in de V&S-wet.

Nieuwe kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de Secretaris van de Raad van Bestuur. Zij dienen te voldoen aan volgende voorwaarden:

- Voordracht door minstens twee reeds bestaande leden

De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid en bepalen welk stemrecht aan het lid wordt toegekend (met een maximum van drie stemmen) op haar eerstvolgende vergadering, hierbij rekening houdende met het reglement van inwendige orde. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig te zijn of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van drie vierden van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S-wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd en die maximum 250,00 ¬ zal bedragen. De leden gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen andere persoonlijke verplichten aan dan het betalen van de eventueel door hen verschuldigde jaarlijkse bijdrage. Artikel 6, Toegetreden leden.

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstelling van de VZW ondersteunt, kan bij de VZW mondeling en/of schriftelijk een aanvraag indienen om Toegetreden lid te worden.

De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie of een kandidaat wordt aanvaard als Toegetreden lid.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Wanneer de Raad van Bestuur zou beslissen van de toegetreden leden een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te eisen, mag deze niet hoger zijn dan de bijdrage die aan werkende leden wordt gevraagd, met name 250,00 E.

Behoudens anders schriftelijk bepaald in de statuten hebben de Toegetreden leden geen stemrecht. Het huishoudelijk reglement kan voorzien aan wie de titel van erelid kan toegekend worden. Van deze ereleden kan geen bijdrage gevorderd worden. Ze hebben het recht de algemene vergaderingen bij te wonen als waarnemer, doch zonder stemrecht.

Artikel 7, Ontslag

De werkende leden kunnen op elk ogenblik uit de vereniging treden door een formeel schrijven te richten aan de Secretaris van de Raad van Bestuur. Het ontslag zal ingaan één maand na dit schrijven. Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik terugtrekken door middel van een mondeling of schriftelijk bericht. Het ontslag wordt effectief één maand na dit bericht.

Een ontslagnemend werkend of toegetreden lid zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage voor het jaar waarin het ontslag werd ingediend.

Een lid dat binnen de maand na daartoe te zijn aangemaand zijn lidmaatschapsbijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslagnemend te zijn.

Art. 8 Uitsluiting

Als een werkend lid in strijd handelt met de doelstelling van de VZW, kan de deze, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle werkende leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/2 van alle werkende leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het werkend lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Art. 9, Rechten

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Titel III. De algemene vergadering

Artikel 10. De Algemene Vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit de werkende leden. De toegetreden leden hebben steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen en er het woord te vragen, doch zonder stemrecht. De werkende leden hebben een aantal stemmen, zijnde, één, twee of maximum drie stemmers, zoals dit bepaald werd bij hun aanvaarding, of door de laatste Raad van Bestuur die de vergadering voorafgaat vastgelegd werd voor het volgende werkingsjaar. Deze Raad van Bestuur, waarop minstens de helft van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn, zal haar beslissing zonder verhaal nemen met een meerderheid van drie vierden van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur. Zij zal zich laten leiden door het reglement van inwendige orde voor de toekenning van het stemrecht van het lid voor het volgende werkingsjaar. Het besluit van de Raad van Bestuur zal genomen worden voor het verzenden van de uitnodigingen tot het bijwonen van de algemene vergadering, en de ledenlijst samen met het toegekend stemrecht zal aan de uitnodiging gehecht worden.

Op de algemene vergadering kunnen de ereleden en andere bij de werking van de VZW betrokken personen aanwezig zijn als waarnemers en zich mits toestemming van de Voorzitter tot de Algemene Vergadering richten.

Artikel 11. Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden komen uitsluitend toe aan de Algemene Vergadering:

1, de wijziging van de statuten

2, de benoeming en de afzetting van de bestuurders

3, desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissaris, het bepalen van diens bezoldiging

4, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5, de goedkeuring van de begroting en van de rekening

6, de goedkeuring van het jaarverslag van de Raad van Bestuur

7, de ontbinding van de vereniging

8, de uitsluiting van een werkend lid

9, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

10, het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage van de leden

11, alle gevallen waarin de statuten dat vereisen

Artikel 12, Vergaderingen

De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen tijdens de maand juni plaatshebben op een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging moet minstens veertien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende leden verstuurd worden per gewone post op het adres, het e-mail adres of faxnummer dat het werkend lid zal opgegeven hebben aan de Secretaris.

De vergaderingen worden door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of door minstens twee bestuurders bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders of dat door minstens 1/20e van de werkende leden minstens 20 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter en/of op verzoek van minstens twee bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5e van alle werkende leden. De uitnodiging wordt minstens veertien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile werkende leden verstuurd per gewone post op het adres, het e-mail adres of faxnummer dat het werkend lid zal opgegeven hebben aan de Secretaris.

Artikel 13, Quorum en stemming

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij ontstentenis, door de oudste van de aanwezige leden van de Raad van Bestuur.

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden, tenzij andersluidende bepaling in de wet of de statuten.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in vergadering waarop minstens 2/3e van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. In geval op er op de eerste vergadering minder dan 2/3e van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemme van de aanwezige of vertegenwoordigde werken leden. Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of de vertegenwoordigde werkende leden.

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door een andere werkend of door een toegetreden lid worden vertegenwoordigd. Elk lid kan evenwel slechts maximum houder zijn van twee

es

M0D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

volmachten.

Stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien een werkend lid dit vraagt, door

geheime stemming.

Bij staking van stemmen zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkende

leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003

vastgelegde modaliteiten.

Titel IV . Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 14, Samenstelling Raad van Bestuur

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste negen leden, gekozen door de Algemene Vergadering onder haar werkende leden het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde werkend lid wordt aanvaard, zal een (buiten)gewone algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van zes jaar hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, secretaris en penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij 3/4 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Artikel 15. Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

De Raad van Bestuur vergadert op voorstel van de voorzitter van de Raad van Bestuur, zo dikwijls als het belang van de VZW dit vereist, of op verzoek van twee leden van de Raad van Bestuur. De oproeping kan per brief, per fax, per email of enige andere elektronische informatiedrager geschieden, ten minste veertien dagen voor de vergadering, met vermelding van het agenda, het uur en de plaats van de vergadering. De vergadering kan alleen beraadslagen over de punten die in het agenda opgenomen zijn., tenzij alle bestuurders aanwezig zijn en deze er unaniem mee instemmen dat over een niet op de agenda geplaatst onderwerp toch beraadslaagd en gestemd kan worden.

Om geldig te beraadslagen dient ten minste de helft van de bestuurders aanwezig te zijn of vertegenwoordigd te zijn door een ander bestuurslid, waarbij iedere bestuurder maximum één andere bestuurder kan vertegenwoordigen. Overigens moet minstens de Voorzitter of de Secretaris deel uitmaken van de aanwezige bestuurders.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter, of diegene die hem vervangt , de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, en door de aanwezigen die dat wensen, en die ingeschreven worden in een speciaal register, bewaard op de zetel van de VZW en dat ter inzage is van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB. Van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan . Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie.

Artikel 16, Bevoegdheden

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S  wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat zij zijn openbaar gemaakt.

De Raad van Bestuur kan een dee! van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is bevoegd op een voor alle leden bindende wijze, een reglement van inwendige orde

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

op te stellen en eventueel aan te vullen of te wijzigen. Dit reglement is niet aan bijzondere

publicatievoorschriften onderworpen, maar is ter inzage van alle leden op de zetel van de vereniging. Artikel 17, Externe vertegenwoordigingsmacht

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechten eveneens algemeen vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW.

Artikel 18, Toezicht door een commissaris

Zolang de VZW voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 § 5 V&S-wet niet overschrijdt, is de VZW niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de VZW de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het K.B. van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Titel V . Financiering en boekhouding

Artikel 19, Financiering

De vereniging zal onder meer kunnen worden gefinancierd door subsidies, toelagen, sponsoring, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet; Artikel 20. Boekhouding

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten,

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de

jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 § 6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering.

TITEL VI  Ontbinding  vereffening

Artikel 21, Ontbinding - vereffening

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid of door de ontbinding of het faillissement van een lid-rechtspersoon., in zover het aantal werkende leden hierdoor niet minder dan drie bedraagt.

In geval van vrijwillige ontbinding worden door de Algemene Vergadering, en bij ontbreken daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking van de activa vastgesteld.

Artikel 22, Bestemming van het patrimonium

In geval van ontbinding zal het actief , na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan de vereniging, stichting of instituut die hetzelfde doel als de vereniging nastreeft. Indien er verschillende dergelijke instellingen zijn, zal de Algemene Vergadering een keuze maken , of naar haar goedvinden het batig saldo en/of de resterende goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen. Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de Algemene Vergadering de goederen toewijzen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen, of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vereniging.

Titel VII  Algemene bepalingen

Artikel 23 . Algemeen

Iedere bepaling die in strijd is met de huidige of toekomstige dwingende wettelijke bepalingen wordt geacht niet te bestaan. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk voorzien is, is de wet van 27.03.1921, gewijzigd door de wet ban 22.05.2002 en de gebruiken in zaken verenigingen van overeenkomstige toepassing. Huidige statutenwijziging werd goedgekeurd bij Algemene Vergadering van 12/09/2011 en zal worden gepubliceerd en neergelegd ter griffie als nieuwe gecoördineerde statuten van de vereniging.

Verslag van de (Bijzondere) Algemene Vergadering van 12/09/2011

Moe 2.2

Luik B - Vervolg

De werkende leden van de vereniging beslissen met eenparigheid van stemmen dat het aantal bestuurders

wordt bepaald op zes.

Vervolgens worden tot bestuurder benoemd voor een periode van zes jaar, met ingang van 12/09/2011 tot

aan de jaarvergadering gehouden in 2017:

Mevrouw Bogaert Ingrid

De Heer Veireman Kurt

De Heer Hoorens Michel

De Heer Spiessens Patrick

De Heer Claes Pieter

Mevrouw Serdons Kathleen

Hier aanwezig, die ieder verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Verslag van de Raad van Bestuur van 12/09/2011:

De Raad van Bestuur, gekozen bij A.V. van 1219/2011 kwam op 12/0912011 bij elkaar om onder elkaar de

bestuursmandaten te verdelen.

Bij éénparigheid van stemmen werd onder hen aangesteld

Tot Voorzitter: De Heer Michel Hoorens

Tot Secretaris: Mevrouw Kathleen Serdons

Tot Penningmeester: De Heer Kurt Veireman

Volmacht

De aangestelde bestuurders duiden als gevolmachtigde aan Verreth Kahn, accountant, kantoorhoudende Leemstraat 77, 2861 O.-L.-VR.-Waver, teneinde alle formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen te vervullen en voor het vervullen van registratie en neerlegging , alsook voor alle aanverwante formaliteiten dienaangaande.

Nieuwe gecoördineerde statuten opgesteld en unaniem goedgekeurd door de effectieve leden tevens bestuurders  allen aanwezig  te Bomem op 12/09/2011. Iedere partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Eén exemplaar zal worden neergelegd in het dossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Huidige bestuurders - allen aanwezig - hebben in de bijzondere algemene vergadering van 12/9/2011 unaniem beslist:

1. te benoemen tot nieuwe voorzitter: Hoorens Michel, Boekhoutstraal, 9520 Bavegem.

2. te benoemen tot nieuwe secretaris:

- Kathleen Serdons, Mierhoopweg 14, 3850 Wijer

3. te benoemen lot nieuwe penningmeester:

- Kurt Veireman, Grote Tiendewijk 2, 9968 Bassevelde

Allen aanvaarden deze opdracht welke zal lopen tot de jaarvergadering in 2017.

Mevrouw Bogaert Ingrid, bestuurder

De Heer Veireman Kurt , bestuurder

De Heer Hoorens Michel, bestuurder

De Heer Spiessens Patrick, bestuurder

De Heer Claes Pieter , bestuurder

Mevrouw Serdons Kathleen, bestuurder

Voor-beFhoûden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIAN COFFEE EDUCATION, AFGEKORT : BCE

Adresse
KERKHOFSTRAAT 20 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande