BELIEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELIEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.655.574

Publication

19/07/2013
ÿþL

Mod Word 11.1

Nor" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~. ` " ~~.3

Ir111n~~m~rir~wrn~nii~i

*13112577

REGiiTgAFtK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0837.655.574

Benaming

(voluit) : BELIËN

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Broekstraat 35 te 3945 Ham

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING-KAPITAALSVERHOGING

Uit een een akte, verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 30 mei 2013, geregistreerd te Beringen 1 op 7 juni 2013, 9 bladen, geen verzending, boek 435 blad 09 vak 09, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der; aandeelhouders van de de vennootschap onder firma "BELIËN", met zetel te 3945 Ham, Broekstraat 35, met: ondernemingsnummer 0837.655.574, BTW-nummer BE 837,655.574, en op welke buitengewone algemene vergadering aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1) Kapitaalsverhoging;

a) Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met driehonderd drieënveertigduizend, tweehonderd euro (343.200,00 EUR), om het te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op driehonderd= drieënveertigduizend zevenhonderd euro (343.700,00 EUR) door inbreng in natura van landbouwgronden, en= t met uitgifte van vierendertigduizend driehonderd twintig (34.320) nieuwe aandelen met een gelijke waarde van tien euro (10,00 EUR), die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden;

b) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is.

c) Wijziging van artikel zes der statuten om het in overeenstemming te brengen met de voorgaande

beslissingen. Dit artikel luidt voortaan als volgt

"Artikel 6. Vermogen:

Het vermogen van de vennootschap bedraagt driehonderd drieënveertigduizend zevenhonderd euro

(343,700,00 EUR)."

2) Machtiging aan de beherende vennoot om de beslissingen die genomen zullen worden aangaande de voormelde punten uit te voeren, en corrdinatie der statuten,

VOOR EENSLUIEEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011
ÿþMotl2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Undernemingsnr : sz> t 3  Ir C 5` V'

Benaming

(voluit) : BELIËN

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Broekstraat 35 te 3945 Ham

Onderwerp akte : oprichting

Heden, 20 mei 2011 , zijn

1.Partijen

1. De Heer André BELIËN, geboren te Kwaadmechelen op 0610511953, wonende te 3945 Ham, Broekstraat 35, gehuwd met mevrouw DOCKX Anna Maria, met huwelijkscontract (wettelijk stelsel) verleden voor notaris Roggen te Tessenderlo

2. Mevrouw DOCKX Anna Maria, geboren te Mol op 20!09/1951, wonende te 3945 Ham, Broekstraat 35, gehuwd met de heer BELIËN André, met huwelijkscontract (wettelijk stelsel) verleden voor

notaris Roggen te Tessenderlo "

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam BELIËN" met zetel te 3945 Ham, Broekstraat 35

De eigen middelen van de vennootschap bedragen vijfhonderd Euro (500 E.)

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf publicatiedatum in het Belgisch Staatsblad.

2. De middelen

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van vijfhonderd Euro is ingebracht en volstort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van vijfhonderd Euro in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn.

De Heer Beliën André stort 260 Euro en verwerft hiervoor 26 aandelen en mevrouw Dockx Anna Maria stort 240 Euro en verwerft hiervoor eveneens 24 aandelen.

De som van vijfhonderd Euro is vanaf heden ter beschikking van de vennootschap en werd gestort op rekening nummer BE98 7350 2856 7393 bij KBC- bank - Ham van de vennootschap in oprichting.

Statuten

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

1. Naam  duur  zetel  doet  vennoten:

Artikel 1. Naam:

De vennootschap is opgericht als handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam " BELIËN "

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL h

Vo beho aan Belg Staag

111

À

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf publicatiedatum. De artikelen 1865,5` en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3945 Ham, Broekstraat 35

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Beheren van onroerende goederen. Hieronder dient verstaan dat de vennootschap mag kopen, verkopen, huren, verhuren, pachten en verpachten en alle andere vormen van overeenkomsten afsluiten m.b.t. eigen onroerende goederen en deze van derden.

-De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen voor eigen rekening en voor rekening van derden.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel 5. vennoten:

De heer BELTEN André, voornoemd onder punt 1. oefent daadwerkelijke activiteiten in de vennootschap uit en verwerft hierdoor het statuut van werkend vennoot.

Mevrouw DOCKX Anna Maria, voornoemd onder punt 2. oefent geen daadwerkelijke activiteiten in de

vennootschap uit en verwerft hierdoor het statuut van stille vennoot.

2. vermogen van de vennootschap

Artikel 6. vermogen:

Het vermogen van de vennootschap bedraagt vijfhonderd Euro.

Artikel 7. Overdracht van een participatie:

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen. Wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Natuurlijke personen of rechtspersonen die actief zijn in dezelfde sector kunnen geen vennoot worden in deze vennootschap omwille van tegenstrijdige belangen.

De vennoten, andere dan deze die zijn aandelen of een deel ervan wil verkopen, hebben steeds het voorkooprecht. De bepalingen van de eerste alinea zijn hier eveneens van toepassing.

3. Beheer:

Artikel 8. Benoeming  ontslag:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer BELIËN André, voornoemd. Wijziging kan enkel door beslissing van de algemene vergadering der vennoten. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 9. salaris:

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 10. Bestuur en vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig is of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is of waarvoor een interne afspraak gemaakt is waarbij beide zaakvoerders samen dienen op te treden. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder, waarbij elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap kan vertegenwoordigen.

Artikel 11. Volmacht:

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aan stellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid:

De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

4. Toezicht:

Artikel 13. Benoeming en bevoegdheid:

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. vergadering van de vennoten

Artikel 14. Het boekjaar:

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december.Als overgangsregel voor het eerste boekjaar wordt beslist dit te laten beginnen vanaf oprichtingsdatum om te eindigen op 31 december 2011. Ingevolge toepassing van art. 60 van de vennootschappenwet, zullen alle verbintenissen aangegaan vanaf 01/01/2011, geacht worden gedaan te zijn door en voor de vennootschap in oprichting en zal de vennootschap de verantwoordelijkheid die hieruit voortvloeit, overnemen.

Artikel 14bis. Dag, uur en plaats  oproeping:

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei, om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten alle tijden kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschied bij gewone brief toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15. Bevoegdheid van de gewone of bijzondere vergadering:

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening

-de bestemming van de beschikbare winst:

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

-de wijziging van de statuten:

-De benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting

Artikel 16. Besluitvorming  notulen:

Elk aandeel geeft recht op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de

" aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is de unanimiteit van alle vennoten vereist. Onverdeelde aandelen hebben geen stemrecht, tenzij elke deelgenoot volmacht geven aan één deelgenoot.

Artikel 17. Overlijden van een vennoot:

" ln geval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomende geval met de erfgenaam in rechte lijn, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. De erfgenamen zullen van rechtsweg de hoedanigheid van stille vennoot krijgen, en bijgevolg zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap. Binnen zes maanden na overlijden zullen de erfgenamen hun aandelen overdragen aan de overblijvende vennoot of vennoten, tenzij zij voldoen aan de voorwaarden om zelf als werkende vennoot toe te treden in de vennootschap. De waarde van het over te nemen aandeel wordt bepaald op het ogenblik van het overlijden.

Aldus opgemaakt te Ham op 20 mei 2011.

In zoveel originelen als er partijen zijn, plus één, waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben, het overblijvende dienend voor de registratie.

Andre BELLEN Anne Marie DOCKX

Oprichter oprichtster

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELIEN

Adresse
BROEKSTRAAT 35 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande