BELLA STOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLA STOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.922.874

Publication

28/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neerostegti ter grliite der recdtbeik y. koophandel te TONGEREN

[ 1. 8 -02- 2014

De Hoofdgriffier,Griffie

 

Ondernemingsnr : 0540.922.874

Benaming

(voluit) : Bella Stoma

(verkort):

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Sompenstraat 7 te 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING OMVORMING IN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor meester Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendricloz & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 4 februari 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firme "Bella Stoma", blijkt onder meer:

1) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), door uitgifte van driehonderd tweeëndertig (332) nieuwe aandelen, waarop werd ingetekend door inbreng van geldspeciën tegen vijftig euro (¬ 50,00) per aandeel, zonder verhoging voor uitgiftepremie, als volgt:

- door mevrouw Bocken Veede, geboren te Maastricht (Nederland) op 14 juli 1981, echtgenote van de heer Syroit Johny Gilbert, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Dijkweg 6, tot beloop van achtduizend driehonderd euro (¬ 8.300,00), voorafgaandelijk afbetaald tot beloop van tweeduizend honderd euro 2.100,00);

- door mevrouw EERDEKENS Kelly, geboren te Leuven op 23 oktober 1986, ongehuwd, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Sompenstraat 7, tot beloop van achtduizend driehonderd euro (E 8.300,00), voorafgaandelijk afbetaald tot beloop van tweeduizend honderd euro (¬ 2.100,00).

2) Ingevolge voormelde kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap voortaan achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), voortaan vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste van het maatschappelijk kapitaal.

3) De rechtsvorm van de vennootschap onder firma "Bella Stoma", werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke naam, zetel en doel behouden blijven.

Haar maatschappelijk kapitaal zal ingevolge de in het voorgaande agendapunt voorgestelde kapitaalverhoging, achttienduizend zeshonderd euro bedragen; haar reserves en aile overige activa en passiva blijven dezelfde, zo ook de voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De veertig bestaande aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De driehonderd tweeëndertig nieuw uitgegeven aandelen werden, zoals hoger uiteengezet, toegekend aan de bestaande vennoten, a rato van één aandeel van de vennootschap onder firme voor elk aandeel van de omgevormde vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de vennootschap onder firma "Bella Stoma", worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bella Stoma", inzonder-held voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bella Stoma" zal de bedrijfsactiviteiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondememingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

mIlmmuys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bella Stoma".

4) Het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoedererDFK Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3600 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Embrechts Frank, bedrijfsrevisor, gedateerd: 3 februari 2014, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013, besluit als volgt:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Frank Embrechts, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de omzetting van de V.O.F. BELLA STOMA in een B.V.B.A. dat:

1.onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

2.uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3.het netto-actief van de vennootschap op 31 december 2013, zoals blijkt uit de staat van activa en passive, -861,20 bedraagt, en 2.861,20 E kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 2.000,00;

4.de omzetting slechts kan plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde dat het kapitaal verhoogd wordt naar ten minste E 18.550,00, in toepassing van artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen.",

5) De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aastsprakeleheld bepalen onder meer:

a) De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "Bella Stoma",

b) De vennootschap heeft tot doel: het ontwerpen en volledig ontwikkelen van kledij en benodigdheden voor stomapatiënten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan zlle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

c) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

Het is vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste van het geplaatst kapitaal.

e) Oe vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Oe zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid goals toegekend aan de zaakvoerders,

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Oe besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

g) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

h) De jaarvergadering heeft plaats op 10 juni om 19 uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping,

6) De zaakvoerders van de vennootschap, te weten: mevrouw Bocken Veerle en mevrouw Eerclekens Kelly, beiden voornoemd, werden, ingevolge de omzetting ontslagen ais zaakvoerder.

7) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor onbepaalde duur, te weten:

- mevrouw Bocken Veerle voornoemd;

mevrouw-Eerdekens-Kelly-voornoemd die beiden-aanvaard hebben.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

..,

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de omzetting;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~"

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nea.goleyd tar griIlid dtr

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

10 -10- 2013

De HoofdgriffierGriffie



efjaBI



HIOIIIE3eiIIIIaII*

*isis

i III

Onde.rnemingsnr : 0 5 h 0. 9 2 2. 8 7 4

Benaming BELLA STOMA

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Sompenstraat, 7 - 3670 Meeuwen Gruitrodet

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Meeuwen Gruitrode op 11 oktober 2013 blijkt de oprichting van een vennootschap met navolgende kenmerken

OPRICHTERS - HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN :

1) Mevrouw BOCKEN Veerle, wonende te 3650 Dilsen Stokkem Dijkweg, 6.

2) Mevrouw EERDEKENS Kelly, wonende te 3670 Meeuwen Gruitrode Sompenstraat, 7,

VORM EN NAAM

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "Bella Stoma"

ZI=TEL :

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Meeuwen Gruitrode Sompenstraat, 7.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel : het ontwerpen en volledig ontwikkelen van kledij en benodigdheden voor stomapatiënten.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 euro. Het is verdeelt in 40 gelijke delen. Het is voor 2.000,00 euro volstort door inbreng in geld, dcor mevrouw Bocken Veerle voor 1.000,00 euro, Hiervoor worden haar 20 aandelen van 50 euro toegekend. Door mevrouw Eerdekens Kelly werd 1.000,00 euro ingebracht, hiervoor worden haar 20 aandelen van 50 euro toegekend. ZAAKVOERDERS:

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik van mogen maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : BOCKEN Veerle, voornoemd en EERDEKENS Kelly, voorncemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR

Met boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december, Het eerste

boekjaar gaat in op 11 oktober 2013 en eindigt op 31 december 2014.

BEDRIJFSRESULTAAT

Jaarlijks wordt door de vennoten de aanwending van het bedrijfsresultaat vastgelegd.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de 10e van de maand juni om 19 uur de eerste

maal in 2015.

Eerdekens Kelly

Zaakvoerder

w

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte van 11 oktober 2013.

~ ' Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4...ii ç,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 30.09.2015 15637-0091-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16541-0176-011

Coordonnées
BELLA STOMA

Adresse
SOMPENSTRAAT 7 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande