BENZO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BENZO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 826.863.830

Publication

03/01/2014
ÿþiu

Mln

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

i! " (TEUR BE

7 -12- 20

BELG SCH STAA1

ffie van de akte

LGE ..._

_

3 Neergelegd tor griffie der rechtbank v. koophandol to TONGEREN

SB

17 -12- 2013

De Hoofdgrillier, Griffie

Ondernemingsnr : 0826.863.830

Benaming

(voluit) : BENZO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Monnikenlaan 15 - 3870 Heers

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitkering tussentijds dividend - kapitaalverhoging - statutenwijziging Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 3 december 2013

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, drieëntachtigduizend achthonderd drieëntwintig komma veertien Euro (¬ 83.823,14) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van drieëntachtigduizend achthonderd drieëntwintig komma veertien Euro (¬ 83.823,14). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van haar deel in het tussentijdse dividend.

De vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfenzeventigduizend vierhonderdveertig komma drieëntachtig Euro (¬ 75.440,83) om het van vijfduizend euro ( ¬ 5.000,00) te brengen op tachtigduizend vierhonderd veertig komma drieëntachtig euro (¬ 80.440,83), door uitgifte van vierenveertig (44,-) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de beide vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap.

VIERDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst -- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging  vergoeding voor de inbreng

Is vervolgens tussengekomen, de beide vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap,

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vijfenzeventigduizend vierhonderdveertig komma drieëntachtig Euro (¬ 75.440,83) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de beide vennoten, die aanvaarden, de vierenveertig (44,-) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend. Waarvan 22 aandelen toekomen aan Dhr. Deckers Erwin

En 22 aandelen toekomen aan Mevr. Morrhey Martine

b) Dividendenpolitiek in de toekomst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

h

Vo y behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzeventigduizend vierhonderdveertig komma drieëntachtig Euro (¬ 75.440,83) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtigduizend vierhonderd veertig komma drieëntachtig euro (¬ 80.440,83), vertegenwoordigd door 144 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een/honderd vierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tachtigduizend vierhonderd veertig komma drieëntachtig euro ( ¬ 80.440,83), vertegenwoordigd door honderdvierenveertig ( 144,-) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een/honderd vierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, hebben de bestaande vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht zal worden uitgeoefend, zal door de algemene vergadering worden bepaald."

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de beide zaakvoerders om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend afschrift

Deckers Erwin Morrhey Martine

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd de notulen van de bijzondere algemene vergadering.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

Pilt B l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.'...+11.,,,ls.wU-itil Ji1111~. .141 rechtbank v. koophandel Ic TONGEREN

z 7 -03- 2013

De HooidgriitieGriffte

De dagorde besproken wordt de zitting geheven om 19 uur 30.

Deckers Erwin Zaakvoerder

Hierbij neergelegd Proces Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.863.830

Benaming

(voluit) : BENZO

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Bilzersteenweg 196 bus 2.3 - 3700 Tongeren

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPELIJKE ZETEL

Heden, in het jaar tweeduizenddertien, de 6de maart, wordt de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden: op de maatschappelijke zetel, Bilzersteenweg 196 bus 2.3 te 3700 Tongeren; om 19 uur, onder voorzitterschap. van Dhr. Deckers Erwin

Alle deelbewijzen zijn vertegenwoordigd, zodat de vergadering rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de agenda.

Agenda

-Verplaatsing van maatschappelijke zetel.

Dagorde

Na bespreking wordt de volgende beslissing genomen met eenparigheid van stemmen :

-De Bijzondere Algemene Vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap Benzo te

verplaatsen naar Monnikenlaan 15 - 3870 Heers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BENZO

Adresse
MONNIKENLAAN 15 3870 HEERS

Code postal : 3870
Localité : HEERS
Commune : HEERS
Province : Limbourg
Région : Région flamande