BETCENTER ACHEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETCENTER ACHEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.865.657

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15305901*

Neergelegd

02-04-2015

Griffie

0627865657

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BETCENTER ACHEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op twee april tweeduizend vijftien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer KARANATSIOS, Dimitrios, van Griekse nationaliteit, geboren te Genk op drieëntwintig december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Stationsstraat 7.

2. De heer WINTERS, Mario, geboren te Neerpelt op zeven augustus negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3910 Neerpelt, Paardskerkhofstraat 3.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Karanatsios Dimitrios voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

- - door de heer Winters Mario voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro, zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam :  BETCENTER ACHEL

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Dorpsstraat 35.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Dorpsstraat 35 3930 Hamont-Achel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Tussenpersoon in de handel; de aan- en verkoop , import en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle

automatische ontspannings- en amusementsspelen en -toestellen, zowel kansspeltoestellen als toebehoren;

" het vervaardigen en het vervoeren van voormelde producten, materialen en materieel;

" pronostiekmaatschappij en verkoop van tombola- en loterijbiljetten, waaronder onder meer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

begrepen het optreden als depothouder voor Nationale loterij en andere kansspelen, evenals agentschap voor paardenwedrennen; het organiseren van pronostieken over sportwedstrijden en de financiële verrichtingen van de weddenschappen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij best geschikt achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins,in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017 op 5 juni om 20.00 uur.

2. Benoeming zaakvoerder.

a) -De heer KARANATSIOS, Andonios, geboren te Heusden-Zolder op éénendertig januari

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd zesennegentig, rijksregisternummer 96.01.31 373-41, identiteitskaart nummer 591-6984305-19, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Stationsstraat 7, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

- Mevrouw CAIRO, Angela, geboren te Neerpelt op negenentwintig april negentienhonderd negenenzeventig, rijksregisternummer 79.04.29 152-83, identiteitskaart nummer 592-0752956-26, wonende te 3910 Neerpelt, Paardskerkhofstraat 3, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die deze benoeming aanvaardt.

b) Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4. Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor

Danny Jacobs BVBA te Beringen, Hekstraat 60, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

" afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
BETCENTER ACHEL

Adresse
DORPSSTRAAT 35 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande