BIZON


Dénomination : BIZON
Forme juridique :
N° entreprise : 422.199.131

Publication

08/07/2014 : HA057721
29/09/2014
ÿþa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

II I*I1,111U1)111)111111111

RECHTBANK van KOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

LI 8 SEP. 201k

Griffie

Ondernenningsnr 0422.199.131

Benaming

(voluit) : BIZON

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Heidestraat 20 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verelst & Lenaerts°, geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 31 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van vijfentwintig november tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92. Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 VVIB92 welke het mogelijk maakt op reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van honderd zeventienduizend euro (¬ 117.000,00) ter beschikking. De aandeelhouders hebben besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng van een geldsom, door de aandeelhouders in hun respectievelijke aandelenverhouding, van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Beckers, Loenders & C°", Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Luc BECKERS, bedrijfsrevisor en opgesteld op eenentwintig februari tweeduizend veertien.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in nature voor de kapitaalverhoging van de NV BIZON betreft de schuldvordering van de aandeelhouders-inbrengers, de echtgenoten Edgard HERMANS  Maria MAES en de BVBA SPAR HALEN, voor een totaalbedrag van 117.000,00 Euro. Deze vordering is ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 130.000,00 Euro van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art,537 VVIB92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 117.000,00 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van '10%.

-De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (2.002) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (58,43 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit tweeduizend en twee (2.002) nieuwe aandelen van de NV Bizon, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Hasselt (Kermt), 21 februari 2014

Voor de Burg. BVBA BECKERS, LOENDERS & Co

Vertegenwoordigd door

BECKERS Lue

Bedrijfsrevisor."

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd zeventienduizend euro (E 117,000,00), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van honderd zestigduizend euro (E 160.000,00) op tweehonderd zevenenzeventigduizend euro (E 277.000,00) door inbreng in nature van één of meerdere rekening couranten ten bedrage van honderd zeventienduizend euro (¬ 117.000,00) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering.

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen er tweeduizend en twee (2.002) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van achtenvijftig euro drieënveertig eurocent (¬ 58,43) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%)

Beschrijving van de inbreng in natura

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van honderd zeventienduizend euro (E 117.000,00) door inbreng in nature van de vordering in rekening courant van de aandeelhouders op de vennootschap als volgt:

-De heer HERMANS Edgard, voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw MAES Maria, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaren met hun netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drieënzeventigduizend honderd vijftien euro drieënnegentig eurocent (¬ 73.115,93), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag,

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SPAR HALEN", voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drieënveertigduizend achthonderd vierentachtig euro zeven eurocent (¬ 43.884,07), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hen aangehouden rekening couranten tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vijfentwintig november tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweeduizend en twee (2.002) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De tweeduizend en twee (2.002) nieuwe aandelen worden, als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt

-De heer HERMANS Edgard, voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw MAES Maria, voornoemd, duizend tweehonderd eenenvijftig (1.251) aandelen.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SPAR HALEN", voornoemd, zevenhonderd eenenvijftig (751) aandelen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op tweehonderd zevenenzeventigduizend euro (¬ 277.000,00) en is vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd achtentwintig (5.228) aandelen,

VIJFDE BESLISSING

g.

4i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt

"Artikel 5.-. Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zevenenzeventigduizend euro (E 277.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend tweehonderd achtentwintig (5.228) aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/vijfduizend tweehonderd achtentwintigste (115228ste) van het kapitaal."

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de bestuurders en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen ais gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd notaris te Halen.

 .

24/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111.MVUJI II

fiCEIHTFlANK van KOOPHANDEL

If+ ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 OKT, 20111

Griffie

Ondernemingsnr 0422.199.131

Benaming

(voluit) BIZON

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Heidestraat 20 te 3650 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens belissing van de Raad van Bestuur van 01 oktober 2014 werd de maatschappelijke zetel met ingang van heden overgebracht naar

Kriekelkse Hoekstraat 20 te 3560 UNKHOUT Opgemaakt te Halen op 01 oktober 2014

HERMANS Edgard

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LuLKL3, vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : HA057721
05/07/2013 : HA057721
20/12/2012 : HA057721
07/07/2011 : HA057721
09/09/2010 : HA057721
08/09/2009 : HA057721
26/06/2009 : HA057721
01/08/2008 : HA057721
07/09/2007 : HA057721
01/07/2005 : HA057721
18/10/2004 : HA057721
05/07/2004 : HA057721
10/07/2003 : HA057721
21/11/2001 : HA057721
28/06/2001 : HA057721
13/07/2000 : HA057721
25/04/1989 : HA57721
01/01/1986 : HA57721

Coordonnées
BIZON

Adresse
HEIDESTRAAT 20 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande