BJS.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJS.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.503.637

Publication

20/01/2015
ÿþFe

(e.

bSiixi,,, tI1111VNNNNV8 1E111 "

Mod Word 11.1

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 JAN. 2015

Griffie

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr ~e' G $ S-"

~enaming (voluit) : BJS.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kapelstraat 102 - 3550 Heusden-Zolder

Onderwerpen) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens geassocieerd notaris te Houthalen op 30/12/2014, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijk persoon voor zijn ambt een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakeliikheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer BASTIAANSEN Johnny Ludovicus, geboren te Koersel op achtentwintig augustus negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 102.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "BJS.BE".

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 102.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen. Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie. Installatie van warmte- en geluidsisoleringen. Installatie van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood-en zinkwerk, waterverzachters. Plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders. Keuring van ondergrondse en bovengrondse mazouttanken. Leggen en aansluiten van de leidingen voor mazouttanken. Aansluiten van verdeelinstallaties van mazouttanken. Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Snoeien van bomen en heggen, Exploitatie van irrigatiesystemen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz. Plaatsen van afsluitingen. Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Vervaardiging en montage van gesmede werkstukken voor de bouw. Vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw. Gespecialiseerde detailhandel in spellen en speelgoed. Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels. Detailhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen. Groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouw, Revisie van automoforen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor rekening, als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of' vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland. Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing. Het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onroerende leasing.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap ken in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van veertienduizend honderdtwintig euro (14.120,00 EUR) door inbreng in geld en inbreng in natura.

INBRENG IN GELD.

De heer BASTIAANSEN Johnny voornoemd verklaart een gedeeltelijke volstorting in geld te doen ten bedrage van duizend honderdtwintig euro (1.120,00 EUR).

Bankattest.

De inbreng en in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 13E06 7390 1080 7922 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29/12/2014 afgeleverd bankattest, dat mij is overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer BASTIAANSEN Johnny voornoemd zesenvijftig (56) volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BJS.BE" toegekend. INBRENG IN NATURA

Verslap bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1RA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichter, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura,

De besluiten van dit verslag, gedateerd 26 december 2014, luiden letterlijk als volgt.

"BESLUIT

In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BJS.BE" met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 102 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit de vermogensbestanddelen toebehorend aan de éénmanszaak op naam van de Heer BASTIAANSEN Johnny als zelfstandig installateur verwarming en onderhoudstechnicus, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder normale marktomstandigheden, doch onder voorbehoud van het akkoord van de betrokken financiële instelling met de geplande verrichting:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de inbreng bestaat en de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een netto-inbrengwaarde van 13.055,46 EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen;

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de Heer BASTIAANSEN Johnny, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 102, bestaat uit 130 volstorte aandelen van de BVBA BJS.BE en de toekenning van een rekening-courantvordering ten bedrage van 55,46 EUR

" ik een voorbehoud wens te formuleren inzake het latent fiscaal risico dat kan bestaan in hoofde van de inbreng"genietende vennootschap, gezien de inbrenger geen fiscale certificaten zoals bedoeld in het artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 en het artikel 93undecies B van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde kon voorleggen.

!k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 26 december2014.

Voor BVBA !RA NICOLA1J BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer BASTIAANSEN Johnny voornoemd honderddertig (130) volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BJS.BE" toegekend, Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De heer BASTIAANSEN Johnny Ludovicus, geboren te Koersel op achtentwintig augustus negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.08.28-237.11, echtgenoot van mevrouw NEUTELEERS Annick, geboren te Heusden op acht augustus negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.08.08-142.69, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Kapelstraat 102,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

F.~` `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien,

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor GERITS Debbie, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 3580 Beringen, Kaaistraat 40/3, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BJS.BE

Adresse
KAPELSTRAAT 102 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande