BNE HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BNE HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.495.477

Publication

31/12/2012
ÿþmod 11.1

iç in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 PE,CHTEANK VAN KOOPHANDEL

18 DEC. 2012

HA S T

Ondememingsnr : 5C... L1/4B5. L-V-4-1-

Oenaming (voluit) : BNE Holding

(verkort) : ..

il Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!l .

..

Zetel : Biehal 2

3920 Lommel Il

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerd notaris, te Lomme4 1: Kerkplein, 20-21-22 op 13 december 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt datii

er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door: ..

De heer Blom. Wilhelmus Hendrikus Barend, geboren te Culemborg (Nederland) op september 1954, echtgenoot van mevrouw Fluit, Clasina Everarda, wonend te 3920 Lommel, Luikersteenweg, 567, gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Verhoeks te Culemborg (Nederland) op 11 septemberi 1992, volgens verklaring zonder gerechtelijke of conventionele wijziging sindsdien.

s, STATUTEN .,

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht .., onder de benaming BNE Holding.

ii

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Biehal, 2. poel : De onderneming heeft tot doel, dit zowel in België als daarbuiten:

- Holdingactiviteiten; .,

:! - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aardti en dit in de ruimste zin;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten die vergelijkbaar zijn met de activiteiten die uitgeoefend worden door, de maatschappelijke of administratieve zetel van sommige ondernemingen; Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend. Zij mag op om het even welkei : manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doelii

kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen. .,

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

eaoitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750)

aandelen.

Bestuur Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met del uitvoering van --opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111 1,!ijIn(oÏM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

mad 11.1

vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming statutair zaakvoerder

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn: voornoemde oprichter, heer Bloms Wilhelmus Hendrikus, die zijn opdracht aanvaardt.

Winstuitkering: Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Boeklaar: Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar Het eerste boekjaar begint op 13 december 2012 en eindigt op 30 september 2014.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde woensdag van de maand maart om 10.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in 2015 in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: 1/ het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (1 statutair en 1 niet-statutair zaakvoerder).

2/ in de functie te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur:

De heer Hoekx, Rudi august Henri, geboren te Lommel op 13 augustus 1964, wonend te Slowakije, nove mesto nad vahom, 1 maja 312/16, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BNE HOLDING

Adresse
BIEHAL 2 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande