BODY OF KNOWLEDGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BODY OF KNOWLEDGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.424.691

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 28.11.2013 13670-0142-010
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 25.10.2012 12618-0094-010
15/02/2011
ÿþ Mod 2.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Li 1-

7:J



Voor 1111

behouc *iioaass1"

aan h.

Belgis

Staatsb





Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): BODY OF KNOWLEDGE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3945 Ham, Heikant 20A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een proces-verbaal verleden voor meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 27 januari 2011 geregistreerd vier bladen geen verzendingen, Registratie, MORTSEL, de 31 JAN 2011, Boek 140 , blad 39 vak 13, vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur (get.) J. De Vries, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

AANDUIDING DER VENNOOT:

De heer STAS Herbert, nationaal nummer 740419 051-88, wonende te 3945 Ham, Heikant 20A.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BODY OF

KNOWLEDGE".

ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 3945 Ham, Heikant 20 A.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van human resources, marketing, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo 1 alleen als in samenwerking met derden.

1 De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten {bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in ,gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0833 4 2-(-1 (-D 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan her

 Mgiséh-

Staatsb[ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

I WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk ; kapitaal heeft bereikt en behouden. In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. i

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op tel treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van; het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, i beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige Ivergoeding.

I ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand augustus om zestien uur of op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend en twaalf.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Werd benoemd als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer STAS Herbert, voornoemd.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

J

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk éénzeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen werd ingeschreven door:

1. De heer STAS Herbert, voornoemd, titularis van 620 aandelen

De oprichter verklaarde en erkende dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van E 12.400,00.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E

12.400,00).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-

6329324-53, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP Parisbas Fortis Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

~

-1.

Voor-

tehouden

aan het

r~l3élgisc~Fi~ 1 Staatsblad

Luik B - vervolg

iWerd aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de heer STAS Herbert, voornoemd. Volmacht.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te Pasteelsstraat 1  2640 Mortsel, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van' de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I I i (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Marcel Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BODY OF KNOWLEDGE

Adresse
HEIKANT 20A 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande