BOHEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOHEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.951.670

Publication

09/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

07-04-2015

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15306137*

0627951670

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BOHEMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

1. De heer VAN CRANENBROEK Jacobus Josephus Elisabeth, geboren te Budel (Nederland) op negen maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Mulk 159.

2. De heer VAN CRANENBROEK Henricus Jacobus Matheus, geboren te Budel (Nederland) op tweeëntwintig oktober negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Voldersstraat 16.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Mulk 159.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren en bewerken van landbouwgronden, uitvoeren van landbouwactiviteiten.

Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen.

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken,

Rechtsvorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam :  BOHEMA .

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel op 2 april 2015, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichter

Rechtsvorm :

(verkort) :

Mulk 159

3930 Hamont-Achel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen in zake portefeuille of kapitaalsbestuur. Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van onroerende en roerende goederen en portefeuilles en portefeuillewaarden.

Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld

in honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van elk honderd euro (¬ 100,00),

genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

Het is volledig volgestort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun

opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de

handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de

wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene

vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Reserves  winstverdeling  verdeling verffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Benoeming zaakvoerder

Worden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

" De heer VAN CRANENBROEK Jacobus Josephus Elisabeth, geboren te Budel (Nederland) op negen maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Mulk 159.

" De heer VAN CRANENBROEK Henricus Jacobus Matheus, geboren te Budel (Nederland) op tweeëntwintig oktober negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Voldersstraat 16.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Jaarvergadering

Ieder jaar, de dertigste juni om tien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht

gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zon- of feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op

hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de dertigste juni van het jaar tweeduizend zeventien.

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Coordonnées
BOHEMA

Adresse
MULK 159 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande