BOLLEN

Société en commandite simple


Dénomination : BOLLEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 559.944.871

Publication

29/08/2014
ÿþMod 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ALGE

014

TSBLAD'

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

1 4 -08- Curie 2014



,

Ondernemingsnr : 555. j 4 . ibl 1 Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Stijn Streuvelslaan 27, 3730 Hoeselt

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap

ln het jaar 2014 op 12 augustus hebben samen in vergadering beslist om een gewone commanditaire vennootschap op te richten:

i Vennoot 1De heer Bollen Kristof, geboren te Genk op tien augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te Stijn Streuvelslaan 27, 3730 Hoeselt, identiteitskaartnummer 591-0466653-88 uitgereikt op 08.03.2010, nationaal nummer 84.08.10-063.02

Vennoot 2Mevrouw Cops Lindsay, geboren te Tongeren op veertien december negentienhonderd vijfentachtig, wonende te Stijn Streuvelslaan 27, 3730 Hoeselt, identiteitskaartnummer 591-5402646-42 uitgereikt op 27.02.2012, nationaal nummer 85.12.14-238.47

STATUTEN

HOOFDSTUK 1: RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR,

Artikel 1: rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

' Artikel 2: naam

De vennootschap draagt de benaming: Bollen

Artikel 3: zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Stijn Streuvelslaan 27, 3730 Hoeselt

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het land op grond van een eenvoudige beslissing van de beherende vennoten.

De vennootschap mag eveneens door eenvoudige beslissing van de beherende vennoten, zowel in België als in het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren openen.

Artikel 4: doel.

De vennootschap heeft tot doel alle handelingen die betrekking hebben op het volgende:

-aannemer van algemene kluswerken

-aannemer van pleisterwerken, zowel binnen als buiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bollen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-transport voor eigen rekening en voor rekening van derden

-het leveren en plaatsen van valse plafonds en gyprocwanden

-voegwerken

-timmer en schrijnwerk voor gebouwen

-vloerbekleding en muurbekleding

-schilderen en behangen van gebouwen

-restauratiewerken voor gebouwen

Dit alles zowel in hoofdaanneming als in onderaanneming.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verengingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer en het beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5: duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichtingsdatum.

Onafgezien van de wettelijke gronden voor ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden op grond van een beslissing van de algemene vergadering, die in dat geval beraadslaagt volgens dezelfde formele regels als bij wijziging van de statuten.

HOOFDSTUK 2: KAPITAAL, AANDELEN, VERANTWOORDELIJKHEID.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgelegd op duizend EUR.(1000,00 euro)

Dit kapitaal is bij de oprichting volgestort als volgt:

Beherende vennoot, de heer Bollen Kristof, 900,00 (negenhonderd) EUR.

Stille vennoot, mevrouw Cops Lindsay, 100,00 (honderd) EUR

Artikel 7: aandelen

Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen op naam, met elk een nominale waarde van 10,00 (tien) EUR.

De aandelen zijn verdeeld als volgt:

Vennoot 1, de heer Bollen Kristof, 90 aandelen.

Vennoot 2, mevrouw Cops Lindsay, 10 aandelen.

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Artikel 8: verantwoordelijkheid

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot zijn gestorte inbreng.

HOOFDSTUK 3: VENNOTEN

Artikel 9: vennoten.

De heer Bollen Kristof fungeert als beherende vennoot en is bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. Mevrouw Cops Lindsay fungeert als stille vennoot en de aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot haar gestorte inbreng.

HOOFDSTUK 4: BESTUUR, CONTROLE

Artikel 10: bestuur.

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden gerechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Wordt tot zaakvoerder aangesteld: de heer Bollen Kristof, wonende te Stijn Streuvelslaan 27, 3730 Hoeselt, en dit vanaf oprichting van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder Bollen Kristof is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Artikel 11: controle.

De controle op de vennootschap geschiedt volgens de vennootschappenwet. Indien de vennootschap er niet toe gehouden is een commissaris-revisor te benoemen, heeft elke vennoot individueel de meest uitgebreide controle- en onderzoeksbevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 5: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12: algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, ook zij die afwezig waren of tegenstemden.

De algemene vergadering wordt bijééngeroepen door de zaakvoerder door middel van een schrijven per gewone post en dit minstens vijftien dagen voor de vergadering.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, en wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of bij diens afwezigheid door de oudste vennoot.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen. Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem, zodat elke vennoot zoveel stemmen heeft als hij aandelen met stemrecht bezit.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

HOOFDSTUK 6: BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

Artikel 13: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 14: jaarrekening

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Artikel 15: winstverdeling

De algemene vergadering beslist over de bestemming van winst of verlies.

HOOFDSTUK 7: ONTBINDING

Artikel 16: ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, benoemt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars wiens mandaat ten allen tijde door haar herroepen kan worden.

Gaat de algemene vergadering niet over tot deze benoeming, dan is de zaakvoerder, die op het ogenblik van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zijn de vereffenaars bevoegd om alle vereffeningsverrichtingen te stellen die de wet opsomt

De vennootschap zal bij ontbinding, na betaling van al haar kosten en lasten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten Leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger,

In geval van overlijden, wettelijk onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zat de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende zaken en noodzakelijke daden waar te nemen.

"

V

4

a

Vbor-

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 8: DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 17: overgangsbepaling

Het eerste boekjaar loopt vanaf 01/09/2014 tot en met éénendertig december 2015.

Artikel 18: volstorting.

De vennoten verklaren en erkennen dat elk aandeel door zijn respectieve inbrenger volledig volgestort werd in geld, zodat het bedrag van 1000,00 (duizend) EUR volledig ter beschikking staat van de vennootschap.

Artikel 19: geschillen

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

Artikel 20: Pro fisco

De vennootschap aanvaardt alle handelingen vanaf 1 juli 2014 voor rekening van de vennootschap.

Opgemaakt te Hoeselt 12 augustus 2014, in zes originele exemplaren waarvan één bestemd voor iedere vennoot, één ter bewaring op de maatschappelijke zetel, twee voor de rechtbank van koophandel ter neerlegging, en één voor de boekhouding

Hiermee worden de statuten tergelijkertijd mee neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOLLEN

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 27 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande