BOMOP

Société en commandite simple


Dénomination : BOMOP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.915.496

Publication

10/07/2015
ÿþ Mod 2.1

Ilreles1131 In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na ne rlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rec'7tüank y. koophandel Antwerpen, afd. Te;i;;ren

01 -07- 2015

De griffierçriffie

Ondernemingsnr : 0632 . c5. qq6

Benaming

(voluit) : BOMOP

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3670 Meeuwen - Wijshagerkiezel 97

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Het jaar tweeduizendvijftien op 3 juni is verschenen;

Kaus Borealis vertegenwoordigd door Janssen Rita, geboren te Bree op 18 januari 1955 (rijksregistemummer 55.01.18-168.66) wonend te 3960 Bree, Muizendijkstraat 124 optredend ais werkend vennoot

teneinde een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten onder de naam 'BOMOP', met zetel te 3670 Meeuwen, Wijshagerkiezel 97, waarvan het maatschappelijk kapitaal vijfduizend euro (5.000 euro) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd deelbewijzen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BENAMING: De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam 'BOMOP'.

ZETEL; De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3670 Meeuwen, Wijshagerkiezel 97. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij

besluit van de zaakvoerder(s).

DOEL: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft als doel;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van onderhoud, verbouwing, bebouwing en verhuring ervan; kortom aile verrichtingen te doen van onroerende aard, uitgezonderd die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoed handelaar zouden geven;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van roerend patrimonium met inbegrip van onderhoud en verhuring ervan;

- het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen..

DUUR: De vennootschap werd aangegaan voor onbepaalde duur. De artikelen 39,30-5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens de rechter, kan de vennootschap slechts door de wil van de vennoten worden ontbondn bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering en de zaakvoerder, overeenkomstig de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten vereist voor een statutenwijziging zoals bepaald in artikel 10,§7, c.

KAPITAAL: Het volledig geplaatste kapitaal bedraagt 5.000,00 EUR (vijfduizend euro).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke deelbewijzen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde

van één honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk.

Het overlijden van één der vennoten geeft geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan

verbonden rechten.

Buiten toestemming van zijn medevennoten mag geen enkele der vennoten zijn rechten in de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

V. ehoudpn

aan het

Belgisch

Staatsblad

geheel of gedeeltelijk overdragen.

De erfgenamen van de overledenen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechetlijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Zij hebben enkel het recht het deel, dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans aan hun rechtsvoorganger toekomt, op te eisen. Deze eis mag echter de lopende activiteiten nooit in gevaar brengen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een statutair zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap, Schuer Jan geboren te Bree op 13 december 1979 (rijk5registernummer 791213 069 23).

Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden worden herroepen zolang de vennootschap bestaat, en dan enkel mits een besluit van een buitengewone algemene vergadering waarop de meerderheid van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is en dat wordt aangenomen door een bijzondere meerderheid van negen tiende (9110) van de stemmen, zonder dat de zaakvoerder zelf hierover mee kan beslissen. De zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap; hij kan mandaat geven aan derden op eigen risico.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de

derde vrijdag van de maand juni om 14u00 op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en

uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 16 juni 2017.

BALANS en WINSTVERDELING: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op

31 december. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar ingaan op datum van oprichting en eindigen op

31 december 2016.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, evenals de balans en resultatenrekening,

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming wordt beslist door de algemene jaarvergadering.

BASISWET: Voor alles wat in onderhavige overeenkomst niet uitdrukkelijk anders is geregeld is het Wetboek voor Vennootschappen van toepassing.

Aldus overeengekomen te Meeuwen op 03 juni 2015.

Kaus Borealis

Vertegenwoordigd door

Janssen Rita

werkend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Woni 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nt~arghlrio ter gril% dor rvagbá,nk-v, fieip;iai Cet Antwerpen, aid. Temin

# 8 v08w 2015

---- Gril

-fie

1~1A nriffie/

11111111,111111111

Ondernemingsnr : 0632.915.496

Benaming

(voluit) : BOMOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3670 Meeuwen-Gruitorde, Wijshagerkiezel 97

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "BOMOP", met maatschappelijke zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Wijshagerkiezel 97, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 4 augustus 2015, blijkt:

1. Besluit tot een eerste kapitaalverhoging

De algemene vergadering en de zaakvoerder besluiten tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door een inbreng in natura ten belope van negenendertigduizend honderd euro (39.100,00 ¬ ) teneinde het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) te brengen op vierenveertigduizend honderd euro (44.100,00 ¬ ) tegen uitgifte van zevenhonderd tweeëntachtig (782) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achthonderd tweeëntachtigste (1/882ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven en ze zullen volledig worden volstort door een inbreng in natura. Deze uitgifte van nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde gebeurt niet beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde soort.

Door de uitgifte van deze zevenhonderd tweeëntachtig (782) nieuwe aandelen wordt de fractiewaarde van de bestaande honderd (100)' aandelen, voor kapitaalsverhoging ieder één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal, vervangen door een fractiewaarde van ieder één/achthonderd tweeëntachtigste (11882ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2, Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk onderschreven en volledig volstort door een inbreng in natura.

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch vast te stellen dat deze eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat aile zevenhonderd tweeëntachtig (782) nieuwe aandelen volledig werden volstort.

4. Besluit tot een tweede kapitaalverhoging

De algemene vergadering en de zaakvoerder besluiten tot een tweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal door een inbreng in natura ten belope van honderd negentienduizend tweehonderd vijftig euro (119.250,00 ¬ ) teneinde het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van vierenveertigduizend honderd euro (44.100,00 ¬ ) te brengen op honderd drieënzestigduizend driehonderd vijftig euro (163.350,00 ¬ ) tegen uitgifte van tweeduizend driehonderd vijfentachtig (2.385) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd zevenenzestigste (1/3.267ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven en ze zullen volledig worden volstort door een inbreng in natura. Deze uitgifte van nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde gebeurt niet beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde soort.

Door de uitgifte van deze tweeduizend driehonderd vijfentachtig (2.385) nieuwe aandelen wordt de fractiewaarde van de bestaande achthonderd tweeëntachtig (882) aandelen, voor kapitaalsverhoging ieder één/achthonderd tweeëntachtigste (11882ste) van het maatschappelijk kapitaal, vervangen door een fractiewaarde van ieder één/drieduizend tweehonderd zevenenzestigste (1/3.267ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5. Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk onderschreven en volledig volstort door een inbreng in natura.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

r ` \Voor- De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch vast te stellen dat de tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat alle tweeduizend driehonderd vijfentachtig (2.385) nieuwe aandelen volledig werden volstort.

r' behouden aan het Belgisch Staatsblad 7. Besluit tot een derde kapitaalverhoging

De algemene vergadering en de zaakvoerder besluiten tot een derde verhoging van het maatschappelijk kapitaal door een inbreng in natura ten belope van honderd eenenzestigduizend tweehonderd euro (161.200,00 ¬ ) teneinde het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van honderd drieënzestigduizend driehonderd vijftig euro (163.350,00 ¬ ) te brengen op driehonderd vierentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (324.550,00 ¬ ) tegen uitgifte van drieduizend tweehonderd vierentwintig (3.224) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend vierhonderd eenennegentigste (116.491 ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, met dezelfde rechten en verplichtingen ais de bestaande aandelen. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven en ze zullen volledig worden volstort door een inbreng In natura. Deze uitgifte van nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde gebeurt niet beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde soort.

Door de uitgifte van deze drieduizend tweehonderd vierentwintig (3.224) nieuwe aandelen wordt de fractiewaarde van de bestaande drieduizend tweehonderd zevenenzestig (3.267) aandelen, voor kapitaalsverhoging ieder één/drieduizend tweehonderd zevenenzestigste (1/3.267ste) van het maatschappelijk kapitaal, vervangen door een fractiewaarde van ieder één/zesduizend vierhonderd eenennegentigste (116.491 ste) van het maatschappelijk kapitaal.

8. Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk onderschreven en volledig volstort door een inbreng in natura.

9. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering verzoekt notaris Bart Van Der Meersch vast te stellen dat de derde kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat alle drieduizend tweehonderd vierentwintig (3.224) nieuwe aandelen volledig werden volstort.

10. Aanpassing artikel 5 §1 van de statuten

De algemene vergadering besluit tot aanpassing van artikel vijf §1 van de statuten aan de voorafgaande besluiten tot kapitaalverhoging. Dienovereenkomstig schrapping van artikel 5 §1 van de statuten en vervanging ervan door navolgende bepaling:

"§1 Geplaatst kapitaal

Het kapitaal bedraagt driehonderd vierentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (324.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd eenennegentig (6.491) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van ieder één/zesduizend vierhonderd eenennegentigste (1/6.491ste) van het kapitaal.'

11. Vervanging van termen in de statuten:

De algemene vergadering beslist in de statuten de navolgende woorden te vervangen als volgt:

- "deelbewijzen" door "aandelen";

- "deelbewijs" door "aandeel";

- "deelbewijzenregister" door "aandeelhoudersregister"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- gecoordineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOMOP

Adresse
WIJSHAGERKIEZEL 97 3670 MEEUWEN

Code postal : 3670
Localité : Meeuwen
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande